Lihen MIDI F 500 na nekdo skusenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2016 21:31
zd.velsumka

XXX.XXX.62.38

Pozdravuji ma nekdo skusenosti s automaticku lihni midi f 500? Nebo vlastni ji nekdo?

Dekuji za info.

5.4.2016 13:51
chromosome

XXX.XXX.237.127

zd.velsumka napsal(a):
Pozdravuji ma nekdo skusenosti s automaticku lihni midi f 500? Nebo vlastni ji nekdo?

Dekuji za info.

Nemam F500, ale Midi 100FSK coz je kapacitne mensi model (predchudce) F 500. Jsem s ni maximalne spokojeny a muzu doporucit. Material / kontajner pro vodu by mohl byt ze silnejsiho materialu ktery by pomohl snadnejsimu cisteni a dezinfekci.

5.4.2016 14:56
zd.velsumka

XXX.XXX.226.56

chromosome napsal(a):
Nemam F500, ale Midi 100FSK coz je kapacitne mensi model (predchudce) F 500. Jsem s ni maximalne spokojeny a muzu doporucit. Material / kontajner pro vodu by mohl byt ze silnejsiho materialu ktery by pomohl snadnejsimu cisteni a dezinfekci.

Drzi vam dobre teplotu? Da se dobre nastavovat vlhkost? Uvazuji prave o te 500 no zajimaji mne i nazory a skusenosti.

6.4.2016 16:33
chromosome

XXX.XXX.237.127

Teplotu drží. V začátcích jsem ještě používal kalibrovanou referenční sondu a celkem to spolu fungovalo. Přes okénko sledujete vlhkoměr (já ho mám v kombinaci s teploměrem) což je další možné srovnání. Referenční teploměr používám téměř vždy analogový. Vlhkost nastavuji na sve lihni pouze manuálně, a to více či méně pootevřeným otvorem ve víku. Líheń by samozřejmně mohla dosáhnout i lepších parametrů např. prosklenné pozorovací víko, interní osvětlení, lepe vymyslena pruchodka kabelaze pro mechanizmus otaceni vajec atd.
Nevim ale jak by se pohla cena vyrobku.

Xxxxxx1

20.2.2023 15:29
Xxxxxx1

XXX.XXX.151.109

Dobry den, koupila jste tu lihen nakonec? Ja ji mam, ale nevim, jak se pouziva, tak shanim navod :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík