zd.velsumka
napsal(a):
Pozdravuji ma nekdo skusenosti s automaticku lihni midi f 500? Nebo vlastni ji nekdo?
Dekuji za info.
Nemam F500, ale Midi 100FSK coz je kapacitne mensi model (predchudce) F 500. Jsem s ni maximalne spokojeny a muzu doporucit. Material / kontajner pro vodu by mohl byt ze silnejsiho materialu ktery by pomohl snadnejsimu cisteni a dezinfekci.
chromosome
napsal(a):
Nemam F500, ale Midi 100FSK coz je kapacitne mensi model (predchudce) F 500. Jsem s ni maximalne spokojeny a muzu doporucit. Material / kontajner pro vodu by mohl byt ze silnejsiho materialu ktery by pomohl snadnejsimu cisteni a dezinfekci.
Drzi vam dobre teplotu? Da se dobre nastavovat vlhkost? Uvazuji prave o te 500 no zajimaji mne i nazory a skusenosti.
Teplotu drží. V začátcích jsem ještě používal kalibrovanou referenční sondu a celkem to spolu fungovalo. Přes okénko sledujete vlhkoměr (já ho mám v kombinaci s teploměrem) což je další možné srovnání. Referenční teploměr používám téměř vždy analogový. Vlhkost nastavuji na sve lihni pouze manuálně, a to více či méně pootevřeným otvorem ve víku. Líheń by samozřejmně mohla dosáhnout i lepších parametrů např. prosklenné pozorovací víko, interní osvětlení, lepe vymyslena pruchodka kabelaze pro mechanizmus otaceni vajec atd.
Nevim ale jak by se pohla cena vyrobku.
Xxxxxx1

XXX.XXX.151.109
Dobry den, koupila jste tu lihen nakonec? Ja ji mam, ale nevim, jak se pouziva, tak shanim navod :)