Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.4.2016 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185

Prosím-má někdo zkušenosti s touto líhní? Je německé výroby.Děkuji.

12.4.2016 20:14
bronda

XXX.XXX.98.84

Moc mi to na tu německou výrobu nesedí. Název je zkratkou českého prodejce (Malá Velká Farma) a vzhledově je identická s Janoel 48. Zkoušel jsem vygooglovat "Geflugelzuchttechnik", ale ničeho jsem se nedopátral. Veškeré odkazy z googlu jsou zase přesměrovány zpět na Malou velkou farmu.

12.4.2016 21:51
bery25

XXX.XXX.35.5

Na 100percent to neni nemecka vyroba, keby ano, je toho cely internet, reklama je reklama.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2016 22:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185

Díky moc, ale potom, co je to vlastně za líheň, potřebuji si koupit líheň a nějak se mě nechce do Makrovky nebo Cleo-jsou na ně sice různé názory-asi co líheň to "originál".Přeci jen bych prtosila, zda-li někdo tuto líheň má a jeho zkušenosti.Díky.

Piskot_01

13.4.2016 08:38
Piskot_01

XXX.XXX.105.53

Dobry den, myslim si ze je to lihen z ciny.
tady je odkaz na podobnou.
Akorat ji tady preprodavaji,

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-And-Retail-High-Quality-220V-48-Eggs-Incubator-Automatic-Temperature-Controller-Full-Digital-Incubator-Machine/1000001311255.html?spm=2114.30010308.3.26.AX590n&ws_ab_test=searchweb201556_0, searchweb201602_5_10017_10005_10006_10034_10021_507_10022_508_10020_10018_10019, searchweb201603_2&btsid=e8e3ecc3-61db-47ec-9568-c2b68056855f.

Ruda S.

2.4.2017 16:01
Ruda S.

XXX.XXX.108.224

Dobrý den. Prosím vás, máte někdo líheň od prodejce Malavelkafarma, typ MVR 440 profi?

15.4.2017 20:13
E. Nov.

XXX.XXX.211.4

Máme takovou vzhledově bych řekl stejnou, a máme v ní velké teplotní výkyvy mezi středem a okrajem líhně až o 2 stupně. A byl tu i špatně funkční teploměr, který jsme nastavili na 37,8 a uvnitř líhně byly o dva stupně navíc.
V líhni jsme měli 48 vajec a ani jedno se nevylíhlo z důvodu špatné teploty a po rozbití ve všech byly zárodky, takže asi teplota. Může se však jednat o vadný výrobek z mála.

15.4.2017 20:14
E. Nov.

XXX.XXX.211.4

Myslel jsem líheň MVF 48.

17.4.2017 18:51
asitakhle

XXX.XXX.35.40

E. Nov. napsal(a):
Máme takovou vzhledově bych řekl stejnou, a máme v ní velké teplotní výkyvy mezi středem a okrajem líhně až o 2 stupně. A byl tu i špatně funkční teploměr, který jsme nastavili na 37,8 a uvnitř líhně byly o dva stupně navíc.
V líhni jsme měli 48 vajec a ani jedno se nevylíhlo z důvodu špatné teploty a po rozbití ve všech byly zárodky, takže asi teplota. Může se však jednat o vadný výrobek z mála.

Z toho co píšete je patrné to co na tomto fóru píšu již dávno o těchto a podobných líhních.A to že mají velmi špatnou izoláční schopnost a teploty, lítají, , jiná teplota je nahoře, jiná dole, jiná u středu, jiná na kraji. Zlepšíte to obložením polystyrenem a stálou teplotou v místnosti kde je líheň.Nezapomenout na větrací otvory. Samozřejmě kvalita termostatu a umístění sondy sehrávají také důležitou funkci. Opakuji -zlepšíte to, nikoliv vyřešíte.
Můžete mít dobrou teplotu zvrchu na vejcích a ze spodu jsou, podchlazená, tedy nemají inkubační teplotu. V těchto problémech vidím nízkou líhnivost.Tolik můj názor.

17.4.2017 20:14
E. Nov.

XXX.XXX.211.4

asitakhle napsal(a):
Z toho co píšete je patrné to co na tomto fóru píšu již dávno o těchto a podobných líhních.A to že mají velmi špatnou izoláční schopnost a teploty, lítají, , jiná teplota je nahoře, jiná dole, jiná u středu, jiná na kraji. Zlepšíte to obložením polystyrenem a stálou teplotou v místnosti kde je líheň.Nezapomenout na větrací otvory. Samozřejmě kvalita termostatu a umístění sondy sehrávají také důležitou funkci. Opakuji -zlepšíte to, nikoliv vyřešíte.
Můžete mít dobrou teplotu zvrchu na vejcích a ze spodu jsou, podchlazená, tedy nemají inkubační teplotu. V těchto problémech vidím nízkou líhnivost.Tolik můj názor.

To s Vámi souhlasím. I přesto, že líheň v polystyrenu máme, tak teploty jsou stále rozdílné. Zvláštní je to.

18.4.2017 02:39
asitakhle

XXX.XXX.35.40

E. Nov. napsal(a):
To s Vámi souhlasím. I přesto, že líheň v polystyrenu máme, tak teploty jsou stále rozdílné. Zvláštní je to.

Zkuste ještě pořešit rozhánění vzduchu.Musel by jste mě napsat kam ventilátorek fouká jestli na vejce nebo do stropu, nebo vzduch jen tak rozhání. Zkusit pak popř. dát silnější ventilátorek.
Potom už mě napadá jen ta špatná kvalita termostatu, že spíná pokaždé jak chce.Sondu umístěte doprostřed líhně do výše středu vajec.

18.4.2017 21:52
ovecka

XXX.XXX.203.146

Takže zase se potvrdí známé pořekadlo, že každá levná věc je velmi drahá. Ušetřené peníze za líheň se minou v dalším ventilátorku, teploměru, termostatu, zbytečně použité energii za neúspěšné líhnutí, zklamání z výsledku líhnutí, vyhozená vajíčka, která nejsou vaše, ale zakoupená ze nemalý peníz, postižená kuřátka...

Nerozumím tomu, když se zde již stokrát řešilo, která líheň je spolehlivá a stejně se stále další a další dotazují na levné rádobylíhně. Vždyť si stačí zadat heslo spolehlivá líheň do vyhledávání na Ifauně tužka, papír a mám jasno. Dana.

22.4.2017 02:08
asitakhle

XXX.XXX.35.69

ovecka napsal(a):
Takže zase se potvrdí známé pořekadlo, že každá levná věc je velmi drahá. Ušetřené peníze za líheň se minou v dalším ventilátorku, teploměru, termostatu, zbytečně použité energii za neúspěšné líhnutí, zklamání z výsledku líhnutí, vyhozená vajíčka, která nejsou vaše, ale zakoupená ze nemalý peníz, postižená kuřátka...

Nerozumím tomu, když se zde již stokrát řešilo, která líheň je spolehlivá a stejně se stále další a další dotazují na levné rádobylíhně. Vždyť si stačí zadat heslo spolehlivá líheň do vyhledávání na Ifauně tužka, papír a mám jasno. Dana.

Paní Dano máte pravdu, ale lidi se radí, diskutují a pak stejně koupí ten nejlevnější šmejd, kromě pár výjimek, kteří přemýšlejí jako vy. Obdivuji vaši trpělivost o ochotu zde odpovídat. Já na to vždy náladu nemám, jen občas.

7.6.2017 13:41
Radek30

XXX.XXX.227.117

Dobry den já mám tuhle pod názvem MVF 48
http://www.malavelkafarma.cz/product/lihnuti-drubeze/lihne-na-drubez/automaticka-lihen-na-drubez-mvf-48/1
ale nějak se s ní nemohu dohodnout nemám návod v češtině a teplota neodpovídá ukazuje 39.2 ale uvnitř na dně jsem naměřil nějakých 36.5 takže ne a ne něco vylíhnout neporadíte mě někdo prosím jak ji seřídit ? předem děkuji.

mamlas

9.6.2017 01:12
mamlas

XXX.XXX.35.40

Radek30 napsal(a):
Dobry den já mám tuhle pod názvem MVF 48
http://www.malavelkafarma.cz/product/lihnuti-drubeze/lihne-na-drubez/automaticka-lihen-na-drubez-mvf-48/1
ale nějak se s ní nemohu dohodnout nemám návod v češtině a teplota neodpovídá ukazuje 39.2 ale uvnitř na dně jsem naměřil nějakých 36.5 takže ne a ne něco vylíhnout neporadíte mě někdo prosím jak ji seřídit ? předem děkuji.

Tak proč si o ten český návod neřeknete tam kde jste ji zakoupil, máte na to nárok ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík