vladka 1982

XXX.XXX.166.79
Dobrý den.mmáme týdenní krutata a od včerejška nám už umřelo 5 krutat.nevíte čím by to mohlo být?teplotu mají mezi 26-33.jídlo mají K1 s pšeničníma otrubama vodu furt měním.?A četla jsem v diskuzi že davají vitamíny?mohu se zeptat jaký a jestli takhle malý je mužou? a četla jsem že se jim dává do vody hypermangan-tak jestli stím má někdo zkušenosti.já se bojím abych jim neublížila.děkuji předem za odpoved hezký den..jo jsem uplný začátečník...Mám doma akorát slepice který jsme si vypiplalý z kuřátek a to ani jedno nechcíplo...jo a máme svoji odchovnu není pod starou krutou..máme jich 100 teda už jen 95..děkuji vám za rady a nebo nějaký odkaz kde bych se toho dočetla víc...děkuji Vladka.
Dobrý den,
nevím zda já to dělám strávně, ale v odchovně uržuji teplotu 32 °c, první dva dny po vylíhnutí jsem jim dával stouhanku a k pití měli černý čaj ( jeden sáček na 2l vody ) pak jsem jim napcal krmítka směsí K1. mezi 5-8 dnem jsem jim začal dávat vejce na tvrdo které jsem nastrouhal a smíchal s maldými sušenými kopřivami trochu stouhanky aby to bylo sypké a přidal jsem nutrimix pro kuřata.
Z toho co mi říkali známi ten černý čaj a stouhanka stavý případné průjmy.