Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2016 20:34
Stryko

XXX.XXX.4.16

Dobrý večer chcel by som sa spýtať o kvôčke pár vecí som začiatočník.Mám kvôčku lenghorn a mam pod ňou zopár bielych vajec lenghorn a zopár hnedých dominánt a chcem sa spýtať či môžem dať pod ňu aj hnedé vajcia a chcem neake ešte dokúpiť nasadove vajcia a ako dať spod nej tie lenghorn vajcia preč lebo už mám dosť lenghorn a chcel by som skúsiť vlašky.Keď sa mi narodia tie kuriatka dominánt ak to bude teda možné či sa mi narodia len hnedé? chcel by som si trochu spestriť dvor a pod kvôčku môžem dať aj vajcia od pyžmovej kačice?

14.4.2016 20:47
parga

XXX.XXX.74.131

Ahoj, děláte v tom guláš, bud slepičí vejce pod ní dáte a nebo kachní, nejde dát oboje dohromady.Mají různou dobu inkubace.Pokud máte kohouta a dali jste pod ní vajíčka tak to nechte a nebo vyměnte za ty koupené.Jestli budou hnědé kuřata to záleží jaký je kohout.

14.4.2016 21:00
Stryko

XXX.XXX.4.16

Dam iba slepačie dobre jasne ďakujem a ako mám dať sliepku preč lebo vždy keď sa ku nej priblížim tak sa sklby do klbka kohúta mám lenghorn.

15.4.2016 07:52
parga

XXX.XXX.74.131

Pokud máte kohouta lenghorn tak budou kuřátka od dominantu bílá.To, že se sklby do klubka je normální projev kvočny.

15.4.2016 08:35
Stryko

XXX.XXX.10.187

Dobré ďakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík