Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2016 14:26
Stryko

XXX.XXX.4.142

Dobrý deň mám problém mám 7 sliepok ktoré mi znášali každý deň 6 až 7 vajec mám jednu kvôčku ktorú som dal tam kde vtedy nosili vajcia ale kúrnik mám rozdelený na 2 časti kedysi som mal aj hore hniezdo ale srali tam lebo tam majú bydlo tak som im.nechal len dole teraz tam je zavretá ta kvočka a dal som.zase hniezda hore mám aj tie umelé vajcia ale.teraz znášajú tak.4 vajcia neviem či je problém v tom že som im.premiestnil tie hniezda alebo niečom inom.Mám vedši výbeh a vajcia som našiel zo začiatku aj po schodami potom v takom kvetináči chcem poradiť lebo moc s tým nemám.skúsenosti.Dokopy kvokali 3 len jednu som nechal sadnúť na.vajcia poraďte ďakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2016 14:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

No, bez interpunkce tedy vlastně nevím, na co se ptáte (a z popisu už vůbec nechápu uspořádání vašeho kurníku)... Jestli jde o to, že vám slepice začaly snášet jinde, než dřív, tak je to dost možné právě proto, že jste jim hnízda přemístil jinam a ony nejsou zvyklé. S kvokáním to nemá nic společného. Slepice obvykle nemají problém zalézt ke kvočně a podnést jí vejce, pokud není kvočna zrovna echt protivná.
Takže nejlépe hnízda na zemi, podkladky do nich, aby je viděly a navykly si na nové místo, chvilku to potrvá.

20.4.2016 15:18
Stryko

XXX.XXX.4.142

No to som sa chcel spýtať dal som im už si začali lepšie niesť.

Přidejte reakci

Přidat smajlík