Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2016 06:20
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Občas přerývám výběh u slepic.A zrovna včera jsem tam objevila cosi podivného.Bylo to asi 3 cm dlouhé a placaté.Štráfaté to bylo jako žížala.I se to tak divně kroutilo.Ale žížala to nebyla.Než jsem stačila více zareagovat, zareagovala slepice...Co to mohlo být?Vlhko ve výběhu není.A bylo to v hloubce cca na hloubku rýče.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.4.2016 20:54

Jistě překopnutá žížala, byl to její zadek léta letoucí co kopu v zemi jsem toho viděla víc než dost a nic jiného co by to mohlo být neznám.Slepice tentokrát věděla dřív jak Vy...

29.4.2016 06:10
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Těžko to byla překopnutá žížala.Bylo to placaté a jako žížala to nevypadalo.

29.4.2016 17:13

hanka s. napsal(a):
Těžko to byla překopnutá žížala.Bylo to placaté a jako žížala to nevypadalo.

Dorostlá žížala má také placatý konec.Jak tedy chcete něco určovat bez fotky ani jste neuvedla barvu, tady vám spíš rozeznáme lépe drůbež.Vím jen to, že žádný takto vcelku popsaný podobný živočich snad ani neexistuje, krom toho kousku dešťovky.Dřív jsem se touto faunou mimoto zabývala mnoho let, od červů přes brouky po motýly a pochybuji že by to bylo něco nového, třeba emigrant zákopák Co se týče toho že byla sušší zem, nevadí, žížaly právě ty největší nacházím kupodivu i tam, vydrží víc než se zdá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík