Uživatel s deaktivovaným účtem
iveta š.
napsal(a):
Dobrý deň, prosím o radu ako a čím zviazať nožičky u kuriatka.Rozbiehajú sa mu do strán, nevie dobre chodiť.Ostatné sú v pohode, len jedno zle chodí.Má 2 dni.Ďakujem.Iveta.
Zrovna letos jsem toto řešil u 4 kuřat.Třem jsem nožky svázal hned první den po vylíhnutí bavlnkou a za dva dny byla 2 fit bez jediného rozdílu od ostatních, třetí jsem bohužel musel utratit.Další kuře bylo 4 dny v pohodě a pak se mu najednou nožky rozjely také.Jelikož to byla jediná modrá slepička araukan co se mi vylíhla, tak jsem i přes pokročilý věk a nevalnou vyhlídku na úspěch nožky svázal pátý den také.Jaké bylo mé překvapení, když jsem bavlnku po 3 dnech odstranil a kuře běhalo jako čamrda. Dnes je kuřátkům již 14 dní a jsou naprosto v pořádku. Navíc jsem tato kuřata podstrčil hned druhý den kvočně a i přes její neustálé hrabání a přišlapávání kuřátek(samozřejmě nechtěně a v rámci učení vyhrabat si potravu) je tento hendikep vůbec nijak neznevýhodnil.
Arisko
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/drubez/forum/r/detail/37659/zachrana-kuriatok-s-rozcapenymi-n-zkami
Ďakujem, veľmi pekne názorne popísané aj fotky, idem na to.