Těžké plemeno kohouta co minimálně kokrhá

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

7.5.2016 12:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Hezký den, tak opět jsem dnes nalezla na zahradě další zakouslou slepici, viníka mám, je to bohužel můj vlastní pes minulý rok mi takto vybil 5 slepic, teď jsem se rozhodla že to tak nejde a koupím kohouta, potřebuji nějakého macka co si slepičky ohlídá, mě teda nechá ale vyčistit kurník a posbírat vajíčka a nebude ve tři nebo čtyři ráno řvát jak na lesy, máme totiž kousek od výběhu ložnici.díky.

7.5.2016 16:08
mysak

XXX.XXX.54.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Hezký den, tak opět jsem dnes nalezla na zahradě další zakouslou slepici, viníka mám, je to bohužel můj vlastní pes minulý rok mi takto vybil 5 slepic, teď jsem se rozhodla že to tak nejde a koupím kohouta, potřebuji nějakého macka co si slepičky ohlídá, mě teda nechá ale vyčistit kurník a posbírat vajíčka a nebude ve tři nebo čtyři ráno řvát jak na lesy, máme totiž kousek od výběhu ložnici.díky.

Tak to přeji hodně štěstí. A nemyslete si, pes si zakousl pár slepiček, s kohoutem si poradí raz dva.

7.5.2016 16:30
honzapm

XXX.XXX.182.25

A ptala jste se těch slepiček, jestli takového těžkého macka zvládnou a uvítají?

Neregistrovaný uživatel

7.5.2016 18:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

mysak napsal(a):
Tak to přeji hodně štěstí. A nemyslete si, pes si zakousl pár slepiček, s kohoutem si poradí raz dva.

Já trochu spoléhala na to, že by třeba na toho psa skočil, ale asi ne, že? chjooo toho psa uškrtím

7.5.2016 23:10
mysak

XXX.XXX.54.2

Já trochu spoléhala na to, že by třeba na toho psa skočil, ale asi ne, že? chjooo toho psa uškrtím

... vychovejte si raději pejska, ať nedělá škodu.

8.5.2016 07:43
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím. pomůže jen vychovat psa.můj to kdysi udělal taky ne z hladu, oni to berou jako hračku.milou slepici jsem v igelitce nechal v mrazáku zmrznout a pak jsem s ní psovi nabančil.za několik dní jsem psovi do výběhu kde jsou i dveře do kurníku jednu tu nejstarší pustil a šel domů na kafe, a vzpoměl jsem si na slepici u psa za dvě hodiny, no a pes v boudě a slepice netknutá u dveří do kurníku.to potom musíte psa hodně pochválit.byl to vlčí špic.

Neregistrovaný uživatel

8.5.2016 10:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Tak nevím co máte za psy, ale já mám teriéry a toho lov jen tak neodnaučíte, von ten neřád je rok úplně v klidu a jednoho dne to vezme s mojima slipkama a sousedovic králíkama jedním vrzem. Jinak poslouchá na slovo, má i zkoušky, ale pud je silnější než cokoliv jiného, mám na něj el.ohradnik ale občas se hold v obojku vybiji baterky no a člověk nemyslí jen na obojek... Spíš jsem si myslela že ten kohout by mu dal čočku, tak škoda. Ale díky za odpovědi aspoň nebudu mít doma kohouta úplně zbytečně.

8.5.2016 11:54
mysak

XXX.XXX.54.2

Tak nevím co máte za psy, ale já mám teriéry a toho lov jen tak neodnaučíte, von ten neřád je rok úplně v klidu a jednoho dne to vezme s mojima slipkama a sousedovic králíkama jedním vrzem. Jinak poslouchá na slovo, má i zkoušky, ale pud je silnější než cokoliv jiného, mám na něj el.ohradnik ale občas se hold v obojku vybiji baterky no a člověk nemyslí jen na obojek... Spíš jsem si myslela že ten kohout by mu dal čočku, tak škoda. Ale díky za odpovědi aspoň nebudu mít doma kohouta úplně zbytečně.

Teriérovi čočku? nevěřte tomu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík