Dobrý den, dnes mi přišla umělá kvočna-deska na teleskopických nohách.Jak vysoko má být nad kuřaty?Manuál není v češtině Nyní je na plný výkon, kuřata pod ní již sedí ale na obrázku v e-shopu byla pod ní skrčená (dotýkala se desky), já jí mám cca 2cm nad kuřaty, mám jí dát dolů?Mám k tomu i regulátor teploty od 1 až 7.Máte s tímto někdo zkušenosti?Člověk to koupí a pak neví pořádně co s tím...ten návod v češtině mi fakt chybí...
Díky za odpověď.Teplotu jsem načetla ale aby byla oki, příjde mi deska nízko...no kuřatům to evidentně nevadí, zatím...Každopádně díky za vypsání teplot, ta poslední věta nebyla nutná ale dá se to přežít.Mě zajímal hlavně systém té desky...zda to opravdu funguje jak kvočna, že se toho kuřátka takřka dotýkají, že u země je teplota ok ale u hlaviček vyšší, tak zda to radši zvednout a přidat výkon aby u země bylo na teploměru co má být ale kuřata byla dál od destičky a nebo at sedí přímo pod deskou při nižším výkonu ale stejné teplotě u podlahy...o to mi v dotazu šlo...
Mam vyhrevnu dosku 60 x 40. V akom jazyku je manual si uz nepamatam ale urcite tam medzi chybami bolo napisane meranie teploty pod doskou. Teplotu mozete merat pod ziarovkou ale pod doskou to fakt nema vyznam lebo nikdy nenamerate pozadovanu. Vyska musi byt nastavena tak, aby sa kuriatka pod nu dostali miernym prikrcenim sa. Ci teplota vyhovuju zistite jednoducho pozorovanim. Ak su, napriek tomu, ze su pod doskou, nakope, tak je teota nizka. Ak je teplota v pohode, budu vylihovat pod celou plochou, tak aby mali dost miesta sa natiahnut. Ak budu vsetky pri okraji dosky, je moc nízko a teda priliz teplo. To vsetko plati ak nemate predimenzovany pocet kuriatok.