Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2016 13:01
horal

XXX.XXX.58.226

Může mi někdo poradit, která bílá slepice má bílé nohy, anebo je to jenom důsledek křížení?
Dostal jsem vajíčka a vzlíhla se různobarevná směska.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2016 13:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

No, podle toho kusu nejblíže u plotu to vypadá na příměs sasexky s bílou kolumbijskou kresbou. sasexky mají bílé nohy.

11.5.2016 16:32
ovecka

XXX.XXX.203.146

No nevím, sasexky mají nohy lososové (možná je to nekvalitní fotkou, ale já jsem měla nohy i u slepiček sasex pěkně narůžovělé) a ta kresba v krčním závěsu je dost přerušovaná. Typovala bych na křížence s drůbeží typu dominant sasex (tam se to přeručování dost objevuje). Navíc černý zobák, to sasexka nemá. Slepice jsou docela dost lehké. Bůh ví, kdo byli rodiče. Dana.

11.5.2016 19:53
horal

XXX.XXX.58.226

Je to foceno jenom mobilem, ve foťáku mi odešly baterky. Údajně to mají být všechno velké slepice, no ale darovanému koni na zuby nekoukej. V hrnci to bude jedno jaké má nohy. Jenom mne tak zajímalo co by to mohlo být, protože nevím zda nějaké u nás chovné plemeno má bílé nohy. Čekal jsem že alespoň nějaká forverka se objeví a ono nic. No tak začne přísná selekce a zatím co vím jistě tak zůstávají šumavanky, češky zlaté i stříbrné, hempšírky, araukány a maransky. Kříženky mají smůlu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík