Liheň Litomyšl...jaké máte zkušenosti?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jkl

21.5.2016 17:41
Jkl

XXX.XXX.101.14

?

22.5.2016 20:15
lidule

XXX.XXX.117.206

Původně jsem nechtěl reagovat, ale nedá mi to. Jako naprosatý laik a amatér jsem se letos chtěl pustit do chovu drůbeže. Vzal jsem to z gruntu přímo od kuřete. Jelikož mám Janov asi 15 km jasná volba. V lednu jsem objednal na začátek března 20 amroksek. Jediný zádrhel byl, že mi paní začátkem března volala, že se bohužel amroksky nevylíhli a jestli by nevadila změna termínu o 14 dní. Odvezl jsem si 25 kuřátek za cenu 23. Umřelo mi 8 kousků, ale mám důvodné podezření, že to bylo moji vinou ( špatné krmení v prvních dnech ). Teď mi po zahradě běhá 10 slepiček a 7 kohoutků a v odchovně mám dalších 20 kuřat vlašek koroptvích a 5 brahmánek bílých kolumbijských. Opět z Janova. Za mě hodnotím kladně. Ještě jednou připomínám, že jsem naprostý lajk takže nevím co čekat, jak mají správná kuřata vypadat apod. Ale příjemné jednání, a čilé slepice mi bohatě stačí. S určitým umrtím jsem v začátku počítal a doufám, že každý další odchov bude lepší a lepší. Holt zkušenosti se nedají jenom vyčíst, ale musí si na to každý přijít sám... Zdenda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík