Pomoc prosím, už by se měly klubat...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Puvinka

25.5.2016 11:08
Puvinka

XXX.XXX.131.69

Dobry den už měsíc mi sedí kačenka na vejcich a už by se měli klubat a stale nic měla pod sebou 15 vajec a zbili ji tam tři ve dvou byli dvě mrtva kačata a měli tam i hodně žloutku zbyle vajčka už maji prasklinky ale stale nic se vic neděje mate někdo nějake skušenosti prosim poradte kačenka sedi pečlivě jen dvakrat za den se jde najist a napit a vykadit hned jinak sedne.

lentak

25.5.2016 20:17
lentak

XXX.XXX.238.233

A aka kacenka vam to vlastne sedi? vsetko kaceny (ruanska, saska, kajuga, kampbelka pekingska...atd) sedia 28 dni...jedine pizmova kacica ktora ma najviac zachovany pud sedenia sedi na vajickach 35 dni..takze co vlastne ocakavate ze sa bude liahnut?

Puvinka

26.5.2016 10:35
Puvinka

XXX.XXX.131.69

Je to pižmova kačenka omlouvam se zapoměla jsem to napsat.

lentak

26.5.2016 12:17
lentak

XXX.XXX.70.94

No ona musi sediet 4 tyzdne. dufam ze ste vajicka neotvarala skor. Nechapem preco si nenastudujete nieco dopredu nez spravite hluposti..vsetky zakladne informacie o chove najdete na internete je toho vela...usudzujem ked pisete ze tam boli mrtva kacata ze ste ich otvorila...no co uz ludska hlupost je nekonecna

lentak

26.5.2016 13:39
lentak

XXX.XXX.70.94

Oprava musi sediet 5 tyzdnov.

Puvinka

27.5.2016 10:07
Puvinka

XXX.XXX.131.69

Pročetla jsem všechno možne kačka sedí už šesty tyden a nic se neděje dneska už odmita sednout vajčka byli otevřena rozmačkana sama a byli vykutaleny metr od hnizda s těmi malimi a klovala do nich kačka nic jsem neotvirala.asi už stoho nic nebude vajčka jsou uplně studene.

27.5.2016 10:32
honzapm

XXX.XXX.182.25

Jestli sedí šest týdnů, tak ji pusťte už ven a nechte jí pořádně nažrat a napást trávy
a hlavně vykoupat ve vaně čisté vody. Jinak vám zdechne.
Hnízdo samozřejmě zlikvidujte.

Puvinka

27.5.2016 11:08
Puvinka

XXX.XXX.131.69

Ona ma možnost se nažrat vykoupat atd. není zavřena ma možnost kdykoliv se projit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.5.2016 11:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

Puvinka napsal(a):
Pročetla jsem všechno možne kačka sedí už šesty tyden a nic se neděje dneska už odmita sednout vajčka byli otevřena rozmačkana sama a byli vykutaleny metr od hnizda s těmi malimi a klovala do nich kačka nic jsem neotvirala.asi už stoho nic nebude vajčka jsou uplně studene.

No, z toho, co píšete (trocha interpunkce by neuškodila, lépe se pak člověk orientuje v textu ), musí přeci i vám být jasné, že se z těch vajec nic nevylíhne. Třeba zárodky uhynuly již při vývoji, kachna mohla špatně sedět, nebo je nezkušená atd. A jestli byla vejce prasklá ještě během inkubace před termínem líhnutí, tak je jasné, že zárodky uvnitř uhynuly.

27.5.2016 14:51
ladd

XXX.XXX.34.41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No, z toho, co píšete (trocha interpunkce by neuškodila, lépe se pak člověk orientuje v textu ), musí přeci i vám být jasné, že se z těch vajec nic nevylíhne. Třeba zárodky uhynuly již při vývoji, kachna mohla špatně sedět, nebo je nezkušená atd. A jestli byla vejce prasklá ještě během inkubace před termínem líhnutí, tak je jasné, že zárodky uvnitř uhynuly.

Dotaz je celý na draka.25.5. sedí kachna měsíc, o dva dny pozdeji už je to 6 týdnů. Pak raď...

Přidejte reakci

Přidat smajlík