Puvinka
XXX.XXX.131.69
Dobry den už měsíc mi sedí kačenka na vejcich a už by se měli klubat a stale nic měla pod sebou 15 vajec a zbili ji tam tři ve dvou byli dvě mrtva kačata a měli tam i hodně žloutku zbyle vajčka už maji prasklinky ale stale nic se vic neděje mate někdo nějake skušenosti prosim poradte kačenka sedi pečlivě jen dvakrat za den se jde najist a napit a vykadit hned jinak sedne.
lentak
XXX.XXX.238.233
A aka kacenka vam to vlastne sedi? vsetko kaceny (ruanska, saska, kajuga, kampbelka pekingska...atd) sedia 28 dni...jedine pizmova kacica ktora ma najviac zachovany pud sedenia sedi na vajickach 35 dni..takze co vlastne ocakavate ze sa bude liahnut?
Puvinka
XXX.XXX.131.69
Je to pižmova kačenka omlouvam se zapoměla jsem to napsat.
lentak
XXX.XXX.70.94
No ona musi sediet 4 tyzdne. dufam ze ste vajicka neotvarala skor. Nechapem preco si nenastudujete nieco dopredu nez spravite hluposti..vsetky zakladne informacie o chove najdete na internete je toho vela...usudzujem ked pisete ze tam boli mrtva kacata ze ste ich otvorila...no co uz ludska hlupost je nekonecna
lentak
XXX.XXX.70.94
Oprava musi sediet 5 tyzdnov.
Puvinka
XXX.XXX.131.69
Pročetla jsem všechno možne kačka sedí už šesty tyden a nic se neděje dneska už odmita sednout vajčka byli otevřena rozmačkana sama a byli vykutaleny metr od hnizda s těmi malimi a klovala do nich kačka nic jsem neotvirala.asi už stoho nic nebude vajčka jsou uplně studene.
Puvinka
XXX.XXX.131.69
Ona ma možnost se nažrat vykoupat atd. není zavřena ma možnost kdykoliv se projit.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Puvinka
napsal(a):
Pročetla jsem všechno možne kačka sedí už šesty tyden a nic se neděje dneska už odmita sednout vajčka byli otevřena rozmačkana sama a byli vykutaleny metr od hnizda s těmi malimi a klovala do nich kačka nic jsem neotvirala.asi už stoho nic nebude vajčka jsou uplně studene.
No, z toho, co píšete (trocha interpunkce by neuškodila, lépe se pak člověk orientuje v textu ), musí přeci i vám být jasné, že se z těch vajec nic nevylíhne. Třeba zárodky uhynuly již při vývoji, kachna mohla špatně sedět, nebo je nezkušená atd. A jestli byla vejce prasklá ještě během inkubace před termínem líhnutí, tak je jasné, že zárodky uvnitř uhynuly.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
No, z toho, co píšete (trocha interpunkce by neuškodila, lépe se pak člověk orientuje v textu ), musí přeci i vám být jasné, že se z těch vajec nic nevylíhne. Třeba zárodky uhynuly již při vývoji, kachna mohla špatně sedět, nebo je nezkušená atd. A jestli byla vejce prasklá ještě během inkubace před termínem líhnutí, tak je jasné, že zárodky uvnitř uhynuly.
Dotaz je celý na draka.25.5. sedí kachna měsíc, o dva dny pozdeji už je to 6 týdnů. Pak raď...