tes
XXX.XXX.179.15
Dobrý večer potrebuji radu kvocka malem uklovala svoje kure vzali jsme ho domu do kosiku do tepla oci ma rozklovane a na hlavicce malou dirku snazi se chodit pipa..samo nepije ani neji pije jen s mou pomoci ale zradlo nevim jak do nej dostat ma teprve dva dny pomozte aby to prezilo ! dekuji za jakoukoliv radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Okamžitě to utraťte.A zapojte mozek, jak by asi přežilo slepé kuře.Jak by žralo pilo?
Někteří lidé mají opravdu v hlavách seno.
tes
XXX.XXX.179.15
Ja zas nechapu takove lidi jako jste vy ocicka jsme vycistili a vypada ze videt bude..proc hned vse zabijet a ani se nepokusit mu pomoct kolik takovych pripadu existuje a podari se sice v malem mnozstvi ale zachranit a maji se k svetu..
Pokud napíšete, že má rozklované oči, tak logicky nevidí.A ta vaše pseudohumánnost je jen a jen ke škodě zvířatům.Pokud vidí, je to jiná, ale záleží na tom jak moc je zraněné.Každopádně je to jen trápení.
napsal(a):
Pokud napíšete, že má rozklované oči, tak logicky nevidí.A ta vaše pseudohumánnost je jen a jen ke škodě zvířatům.Pokud vidí, je to jiná, ale záleží na tom jak moc je zraněné.Každopádně je to jen trápení.
Nějakse to tady množí...tazatel žádá radu, ale když mu poradíte něco, co nechtěl slyšet, je hned zle A stále si odmítají připustit, že slepice není pes a byť ji budu mít jako mazlíka, tak je prostě "nehumánní" ( paradoxní ve spojení se zvířaty) zachraňovat kuře, které má "dírku v hlavě". Přemýšlí vůbec tazatelé nad tím, že ikdyby se to povedlo, je to de facto 24 hodinová péče o kuře, které pravděpodobně dříve či později uhyne na nějakou infekci či celkovou slabost? A takovou kvočnu bych již nenasazoval.
Měl jsem jednou podobnou zkušenost s kvočnou.2 roky po sobě vždy vzorně dvakrát vylíhla a odchovala kuřata a loni měla problém přijmout polovinu kuřat ayam cemani. Měl jsem totiž pod ní vejce jak araukan, tak cemani, protože těch bylo oplozených jen 6 a nechtěl jsem aby seděla jen na nich.Nicméně jsem je raději oddělil a byl klid.Letos vylíhla opět a vše zase ok.A světe div se, měla 9 kuřat cemani a 3 jinak zbarvené křížence a nic neklovala.Ba naopak, chránila je tak, že soustavně napadala našeho staforda, jen se ochomejtnul kolem.