Prázdninová červencová teplákovka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.7.2016 06:35

nomad72 napsal(a):
Už som rozvešal po povale trojháčiky naviazané na oceľové lanko so sušenými slivkami, a údenou makrelou a dnes mi príde ešte živolovná pasca na kuny, taká ako mám na líšku... inak tá ku*va si dnes veselo behala po záhrade a odišla, ako som vyšiel ráno kŕmiť... takže, stále je tu !

Takže to pod autem nebyla ona ale nějaký příbuzný...no nějak se té škodné u tebe libí. To ti nezávidím. Takže budu držet palce a lovu zdar !

6.7.2016 06:36
nomad72

XXX.XXX.234.236

No, idem makať do záhrady... a hlavne šrotovať... ono 5 dní oddychu vážne stačilo, a je to už vidieť... majte sa fajn, a prajem vám pekný deň

6.7.2016 06:38

nomad72 napsal(a):
To môžme...ja som rusov nikdy nepovažoval za hrozbu, ani nikdy nebudem...

Vše je o lidech samotných nikdy ne o celku. V každém národě nebo skupině jsou dobří a tací co stojí za dvě věci..ale tak je to se vším.

6.7.2016 06:38
nomad72

XXX.XXX.234.236

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Takže to pod autem nebyla ona ale nějaký příbuzný...no nějak se té škodné u tebe libí. To ti nezávidím. Takže budu držet palce a lovu zdar !

Aj ja som myslel, že ona, ale dnes ma presvedčila, že nie... no asi sa jej páči keď je u mňa zvierat toľko že až...

6.7.2016 06:39

nomad72 napsal(a):
No, idem makať do záhrady... a hlavne šrotovať... ono 5 dní oddychu vážne stačilo, a je to už vidieť... majte sa fajn, a prajem vám pekný deň

Tobě taky pěkný den a hlavně to nepřeháněj s tou prací

6.7.2016 08:02
honzapm

XXX.XXX.182.25

Hoši a děfčata, pěstujte kuřata a v nové teplákofce diskutujte tady:

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3142478/cervencova-teplakovka-2

Čímžto zde zavírám krám.

Má úcta.

Přidejte reakci

Přidat smajlík