Červencová teplákovka 2

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2016 00:04
javorka

XXX.XXX.98.207

horal napsal(a):
Šest v práci, zdravím vás přátelé. Tak konečně snad pohodička, s posledním valníčkem sena přišla voda a to docela pěkná letní buřina. Bylo to načasované přesně na minutku, ale opravdu. Dvacet valníčků krásně voňavé a perfektně suché otavy je pod střechou. Včera odpoledne jsem usoudil, že všechno do seníku nenarvu tak jsem se rozhodl potavit takový záložný. V 18°° jsem ještě nevěděl kam ho umístnit a ve 20°° už stál seníček 3x2m,2m vysoký a v 21°° z jedné třetiny zaplněný. Dneska jsme ho docpaly až po střechu a druhý taky. Vnouček vše odvozil a jsem rád že ho alespoň jezdit bavilo víc než počitač. No a já se také pochlubím (cizím peřím- to babička). Tak a těď si jdu dát pořádnýho panáka.

Nezaskočili by jste s vnoučkem na chvíli k nám? Moc by jste se mi hodili. Stačilo by tak mezi 18 a 20h.
S babičkou zatím probereme lilie.

U nás nespadla ani kapka, ale jednou zahřmělo a celý večer nešel proud. Což je tady běžné. Ještě před chvílí jsme seděli u ohníčku. Bylo to příjemné. Ani nevím, kdy elektriku zapnuli.

Dobrou noc.

12.7.2016 04:46
nomad72

XXX.XXX.234.116

PBJK a dobré ránko ! východ 19°C jasno... na dnes hlásia u nás 35°C ! včera bolo 32... tak dnešný deň sa nemohol začať lepšie ! huráááááá... ja som Pampaliny lovec zvierat... mám ju... konečne! boha ja som to hovoril, trpezlivosť ruže prináša ja som to vedel, že ju dostanem uuuuaaaaaaaaa kurňa ja mám takú radosť

12.7.2016 05:23
Olympionik2008

XXX.XXX.23.255

nomad72 napsal(a):
PBJK a dobré ránko ! východ 19°C jasno... na dnes hlásia u nás 35°C ! včera bolo 32... tak dnešný deň sa nemohol začať lepšie ! huráááááá... ja som Pampaliny lovec zvierat... mám ju... konečne! boha ja som to hovoril, trpezlivosť ruže prináša ja som to vedel, že ju dostanem uuuuaaaaaaaaa kurňa ja mám takú radosť

Hip hip hurá a má ji potvoru a kohoutek vesele kokrhá jupiiiiii

No to je dost, že si ji lapil hip hip hurá.

12.7.2016 05:25
Olympionik2008

XXX.XXX.23.255

Olympionik2008 napsal(a):
Hip hip hurá a má ji potvoru a kohoutek vesele kokrhá jupiiiiii

No to je dost, že si ji lapil hip hip hurá.

To je nějaká dorostenka či co? Taková vyhublá, ani kohoutka ji nedopřeješ Pampalini

12.7.2016 05:30
nomad72

XXX.XXX.234.116

To je nějaká dorostenka či co? Taková vyhublá, ani kohoutka ji nedopřeješ Pampalini

Ahoj... asi nejaké pískle však konečne... suka špinavá, dosť mi nervy robila... a dúfam, že ešte nejaká bude... a kohútik môže ísť k doc. chocholouškovi... asi sa zbláznil

12.7.2016 05:48
nomad72

XXX.XXX.234.116

Ako tak pozerám na tú líšku, ona má normálne smrť v očiach... a všetci ochranári takejto hávede, polibte mi pr*del

12.7.2016 06:01
nomad72

XXX.XXX.234.116

Posledná večera sa zamieta odsúdenec na smrť sa pre tento prípad viac nenažerie

12.7.2016 06:32
horal

XXX.XXX.58.226

Nazdárek, tak konečně se povedlo. Akorát nevím jestli se máš radovat, nebo si drbat hlavu. Stará liška je dost vych caná, aby vlezla do pasti a jestli je to už letošní lišče, tak honem připravuj past znovu. Já to na včerejšek zkusil taky, ale jak viděla železa tak hrabala kolem nich a slepice se ani nedotkla. Tak ji dám prozatím pokoj, zatí mi nic neukradla akorát likviduje zbytky co ji předhodím. Štve mne jenom že pořád dělá nové díry ke slepocím do ohrad, přitom tu jednu starou j nechávám.
Jinak prima počasí, po těch vedrech (nikoliv vědrech- vtom je kamaráde ten rozdíl mezi horůčavou a vedrom) 15° a jemné mrholení. Šve mne jenom že tráva zase poroste před očima a mne ani nezbývá čas na jinou práci než sekat. Ještě že mám toho vnuka, tak se mu zalíbilo jezdit s traktůrkem, že než šel spát tak se ptal jestli si bude moct zajezdit.
Včelky už mají také nanošeno, tak bude potřeby vytáčet, ale ještě pár dní počkám až dozraje med.
Nomade kamarádíčku, tebe opět ta voda mine, podle meteorologické mapy na východním slovensku ani mráček. Tak trochu inspirace jak se schladit. http://hustejvercajk.cz/2015/08/22/top-20-kutilskych-bazenu/. Tak hezký den kamaráde a také všem co čtou příspěvky až do konce.
Jo a abych nezapoměl, musím pochválit ty vaše výpěstky ať už jsou k jídlu nebo nebo jenom k potěchu oka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.7.2016 06:35

nomad72 napsal(a):

Huuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááá Gratuluji

12.7.2016 06:37
nomad72

XXX.XXX.234.116

Horalko, kamarát... pasca bude nastražená stále... počuj, však ja viem, že u nás nezaprší... je tak sucho a horúco... normálne zelenina schne, hoc ju furt polievam...

12.7.2016 06:40

Dobré ráno všem. Tak máme 18C, zataženo a pořád docela dusno. Déšť se včera nekonal jen bylo večer zataženo a docela vítr ale žádná hrůza. Teda děvčata a chlapci ty vaše výpěstky to je fakt nádhera

12.7.2016 06:44

nomad72 napsal(a):
Ahoj... asi nejaké pískle však konečne... suka špinavá, dosť mi nervy robila... a dúfam, že ešte nejaká bude... a kohútik môže ísť k doc. chocholouškovi... asi sa zbláznil

Poslyš ten kohout nevypadá nějak stresovaně..spíš mi přijde, že přemýšlí jak by jí přes tu klec pořádně klovnul do ocasu

12.7.2016 06:46
nomad72

XXX.XXX.234.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Poslyš ten kohout nevypadá nějak stresovaně..spíš mi přijde, že přemýšlí jak by jí přes tu klec pořádně klovnul do ocasu

Však som tam bol teraz pozrieť, on si normálne kľudne zobe zmesku, má na háku nejakú líšku... asi si zvykol už pri jazvecovi... odvážny chlapík

12.7.2016 06:47
nomad72

XXX.XXX.234.116

No nič... idem do práce... majte sa fajn a pekný dník

12.7.2016 07:28
javorka

XXX.XXX.98.207

Dobré ráno,
u nás zalévací deštík a 20 stupňů.
Horale, výborný bazény. Nejvíc se mi líbil autobus. Ještě by se tam mohla přidat fotka Olympionika, možná se inspiroval právě tady

12.7.2016 08:51
začátek

XXX.XXX.4.22

honzapm napsal(a):
Dano, a kdy a kde je kupována?
Nejdřív si musím ujasnit obdbobí, pak šlechtitele, pak název růže.
Ale takhle z dálky na to nevidím, zatím mám dvě varianty, tak prosím další info,
a popř. i detailnější foto.

Javorko, někdo má ve sklepě bar, někdo barbuchu, vy pana manžela.
(chudáček gaučíkový t.č. sklepní)

Začátku, saprlote, vy jste pilňuch, že bych také převlíknul peřiny na gaučíku?
Už hrají fšemi barvami, no od Vánoc už také nějaká ta doba uplynula...
No, tak já asi převlíknu, až se zhnusní a začne - doufám - zahradnicky lít.

Ještě bych chtěl rychle síknout doma trávu, ale to už asi nestihnu,
neb odjíždím směr Vlaškárium. Má úcta.

Dobré ráno, krásně nán tu zapršelo, ale ještě by to chtělo.Jinak co se týče peřin, tak pozor, nevim kolik momentálně platí za sperma, ale po takové době by mohla být peřina a povlečení dost drahé.

12.7.2016 11:30
nomad72

XXX.XXX.234.240

začátek napsal(a):
Dobré ráno, krásně nán tu zapršelo, ale ještě by to chtělo.Jinak co se týče peřin, tak pozor, nevim kolik momentálně platí za sperma, ale po takové době by mohla být peřina a povlečení dost drahé.

12.7.2016 16:39

začátek napsal(a):
A nějaká ta omladina.

12.7.2016 18:26
nomad72

XXX.XXX.234.100

Tak toto mi snáď ani neuveríte... jak som sa ja chystal na líšku, čo s ňou urobím, tak ta líška pekne so mnou vypiekla prídem domov z práce, zoberiem vidly, mačetu a poďho ku líške... a ako prídem ku pasci, tak tá špina si kľudne sama od seba zdochne, normálne bez povolenia... len tak na tom slnku, bez vody, dehydratovaná v 36°C horúčavách,... asi vedela čo ju čaká aká smrť, veď ráno mala smrť v očiach, a ona takto... hmm, tak toto som fakt nečakal... no, ale pre istotu, ak by náhodou simulovala... tak jednu schytala... pre prípad, že by sa rozhodla dajakým spôsobom ožiť

12.7.2016 19:01
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.177.15

začátek napsal(a):
A nějaká ta omladina.

Zdravím

Začátku máte moc pěkné kukaně, ale co je nejkrásnější, tak to je ten čert na poslední fotografii.
Kam se s tím mým prckem hrabu

12.7.2016 19:19
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Ahojte, tak to vypadalo, že nám tu zaprší, ale asi ještě pustím zalejvání.
Pane jo, Začátku, pěkné růže, ještě hezčí omladina a ten poslední čertík, to je nádhera
Nomádku, možná lepší, že pošla sama, co ? a šup šup, chytat další, ať má Vaše paní na zimu kožíšek
Tak, děti jsou nacpaný palačinkama, marod dostal antibiotika - má angínu a já půjdu sebrat křepelkám vajíčka.

12.7.2016 20:06
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Pěkný večer. Nomáde gratuluju k chycení lišky
Jinak u nás na jihu aktuálně parádně prší, je šedivo, škaredo a 19 stupňů.

12.7.2016 20:22
nomad72

XXX.XXX.234.61

veraboskova napsal(a):
Pěkný večer. Nomáde gratuluju k chycení lišky
Jinak u nás na jihu aktuálně parádně prší, je šedivo, škaredo a 19 stupňů.

Ďakujem... u nás dnes 36 !

12.7.2016 22:09
Olánek

XXX.XXX.96.7

Přátelé jste samá legrace, ale jak jsem zaslechl prosbu poslance ze zemědělské sekce za záchranu našeho zemědělství se Vás táži, dokážeme společným úsilím uživit naše duševně pracující zemědělce_.

12.7.2016 22:48
honzapm

XXX.XXX.182.25

Věrko, kdybyste byla tak od té lásky, až se vám sudy naplní,
že byste trošinku té vody shůry odklonila k nám, na severozápad?
Věrko, prosím vás. Dohlédla byste na to?

Moc vám děkuji, váš Honzík z gaučíku.

Ale né, teď vážně. Už dva týdny pořádně nesprchlo a na kytkách je to znát.
Růže odkvétají dřív, než by musely, hortenzie už zvadlá... Ostuda, blamáž.

Já ze samého lízání deseti zmrzlin denně jsem asi nastydnul nebo co,
no, to mám vždycky, když jsou ty třicítky.

Hepčík, až se gaučík otřásá v základech a Má úcta k tomu.

12.7.2016 22:54
javorka

XXX.XXX.98.207

Hezký večer,
tak jsem vybírala fotky denivek, ale byla to fuška.
Hodně fotek, hodně denivek, všechno to sem přece dát nemůžu.
Tak pár oblíbených a nových pecek

12.7.2016 22:57
javorka

XXX.XXX.98.207

A teď ještě ty švestičky
Kuk do malé předzahrádky a uvítání s Kačenkou.

12.7.2016 23:01
honzapm

XXX.XXX.182.25

Javorko, vy tajnůstkářko... Krása normálně začala bezostyšně střídat nádheru!
Westíci jsou supiš.

12.7.2016 23:12
ovecka

XXX.XXX.203.146

Teda javorko klobouk dolů. Na to máte extra zahradníka ne? To je tedy paráda Dana.

12.7.2016 23:17
javorka

XXX.XXX.98.207

honzapm napsal(a):
Javorko, vy tajnůstkářko... Krása normálně začala bezostyšně střídat nádheru!
Westíci jsou supiš.

Jo, teď už je skvělá.
Už jí byl rok. Ale vloni, jak trochu povyrostla z rozkošného štěňátka, tak jsem někdy myslela, že ji fakt zabiju.
Westík, to byl můj sen a trefná hláška, z nějakého atlasu "roztomilý drzoun", varovala.
Ale je to mazlíček a někdy i poslechne (když nemá nic důležitějšího na práci).

12.7.2016 23:25
javorka

XXX.XXX.98.207

ovecka napsal(a):
Teda javorko klobouk dolů. Na to máte extra zahradníka ne? To je tedy paráda Dana.

Ten by se hodil. Nechtějte vidět zeleninovou zahrádku a další kouty zahrady.

13.7.2016 05:27
Olympionik2008

XXX.XXX.9.163

Nazdár, vstávat a cvičit.
Já opět vyrážim na okurky oj oj oj

Vše nakrmeno a dávám si kávičku oj oj oj

Obloha zatažená, tak snad nebude pršet jako včéra.To pršelo od 7 -11 hodin ale jako pěkně.

13.7.2016 05:51
horal

XXX.XXX.58.226

No nazdar, vstávat to jo, ale cvičit? brrrrrrrr. To radši štamprlátko, moje staré tělo se musí pomalinku rozpohybovat, ještě bych si mohl ublížit.
Tak jihozápadní hranice má usmrkané počasí 14° a mlha. Houbaři jásaj že budou žně. Já je až tolik zase nemusím ty houby, né žebych je neměl rád jako kamarád nomad, ale nemusím mít vše. Junior přinesl v neděli, tak jsem su uvařil houbový gulášek. No a protože to nikdo než já doma nejí tak to mám na tři dny a pak houby nemusím dlouhou dobu. Sušené pak do kapustnice na vánoce, ale někdy i během roku. Také do bramboračky nebo bramboráků a to je vše. Jo a jednou za rok tu smaženici aby se neřeklo. Kdybych se nacpával houbama mohl by se za mne stát starej choroš. Jo nakládané okurčičky to je jiná a nepohrdnu ani rychlokvaškou. No a abych se nemusel hrbit při jejich zbírání, tak si je nechám tahat pod stropem ve skleníku a trhám je jako jablka. Přibývá to sice pomalu, ale kolem sto sklenic uděláme.

13.7.2016 06:01
nomad72

XXX.XXX.234.96

Dobré ránko... východ 20°C a jasno... dnes očakávame teploty do 36°C... ach jaj... to zas bude deň... kamarát horal už hore, aj olymp, tak je to dobre...

13.7.2016 07:05
čapice

XXX.XXX.216.126

Hezké ráno, v Nespekách po vydatném dešti krásně zalito. Rychlá rota neuvěřitelně rychle roste.
Už jsou to pěkné kuličky a šmejdilky, Jarmilka jim zvětšuje okruh vycházek. "Teta" Cecilka (kočka) na ně vzorně dohlíží, po prvním nedůvěřivém seznamování a loveckých pudech ( naštěstí potlačených) láskou k jejich otci
Pnoucí růže na pergole již odkvetla, tak aspoň pár ještě mokrých ranních fotek.

13.7.2016 12:01
honzapm

XXX.XXX.182.25

Čaute mládeži.

Doktor už je jistě po osmé rozcvičce a takovém desátém kafíčku, že,
no a Honzík opatrně odhrnuje peřinku a zvídavě nakukuje z gaučíku.

Zima, br, fuj, a sucho - já chci déšt a pořádnej a po něm pořádný léto.
Zimu nerad.

Čapice, pěkně rostete i kvetete, zdravíme oumladinu.

Horalku, nebojte nic, fšecky vaše příspěvky čteme fšici až do konce.

Začátku, no ale teda, jungli si představuji jinak. Tohle je normální
venkofská zahrádka, jak se patří.

Westičko, no pocem teda ale, ty muj roztomilej drzoune.
Hezky paničku zlob, jen ať ví, že tě má.
Když je tak hodná a nechá páníčka zahálkovat na sklepním gaučíku,
tak musí zvládnout i tebe. Nechtělo by to rozhrabat nějaký ten květináčík
případně rozmordovat nějaký ten péřový polštářík (ale né páníčkův,
to by taky mohlo špatně dopadnout) a roztahat ho fšude kolem?
Nenavádím, nenene, jen tak se opatrně dotazuji.

Má úcta. Dneska pečené plecko, měkké jako dortík, na česneku a kmíně,
s oharkem kyslým a brambůrkem ve slupce vařeným.
Jak vepřové (moc) nepapám, tak tohle voní velmi slibně,
až tak, že možná i dva prstíky z gaučíku vystrčím...

Má úcta, ale teď už dovopravdy.

13.7.2016 15:29
javorka

XXX.XXX.98.207

Čapice, tedy krásně to kvete. Jen bych prosila ještě nějaké foto miminek. Aby nám nevyrostla dřív než je nafotíte. Těším se na ně, jako by byla moje vlastní.

Honzíku, naše westička je tatínkův mazlíček a myslím, že rozcupovaný polštářek by prošel u něj lépe, než u mě. Ale takové věci naše holčička nedělá. Ta žere moje cedulky od kytek, abych nevěděla, která to je. Taky se ráda koupe, nejlépe po honičce s kačerem. Na to je nejlepší ta největší špína co najde. Prostě to není žádná fiflena, ale děsný čuně.

Včera, po zavření slepic, někdy před devátou, jsem zalezla do sklepa k volnému (lepšímu) počítači, abych vybrala ty včerejší fotky. Můj muž s dcerou už čučeli v kině na nějaký film (určitě to byl nějaký horor, mimozemšťani nebo jiné katastrofy).
Tak sem se tam nějak zasekla, nedošlo mi, že je tma tmoucí a že kachny ještě trajdaj po zahradě.
Westička něco špatnýho sežrala a pořád kuckala, chodila žrát trávu a já jsem ještě v noci s ní vstávala. A tak se mi stalo, že jsem pěkně zaspala. Probudila jsem se v 9h!
Kachny šmejdily po zahradě a slepice, chuděry byly ještě zavřené, protože se jim neotevřely dvířka. Tím, že jsem večer nezavřela dvířka u kachen, tak se neotevřely ty u slepic, protože je to nějak propojené.
Naštěstí jsou kachny v pořádku a všechny. Prázdninová noc pod širákem se jim asi líbila, teď to dospávají pod ořechem.
Jen vajíčko jsem našla jen jedno, pod jalovcem.
.

13.7.2016 16:13
Olympionik2008

XXX.XXX.10.149

Groningenští rackové jsou dnes prvně venku a holky Sasexky okolo nich poskakuji jedna radost

To je ale veselo na Velkostatku

13.7.2016 16:56
nomad72

XXX.XXX.234.243

Takýýýýýýýýýý lejak sa pustil inak u nás 33°C a teraz sa kus ochladí konečne.

13.7.2016 17:18
javorka

XXX.XXX.98.207

Groningenští rackové jsou dnes prvně venku a holky Sasexky okolo nich poskakuji jedna radost

Asi je okukují, jestli nebudou krásnější

13.7.2016 17:20
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Ahojte, u nás taky trošku zabouřilo, ale slunko bylo, tak jsem si vesele pověsila prádlo a šla jsem šrotovat A kde se vzal, tu se vzal tááááákovej liják, že jsem se ani nesnažila prádlo sundat, jen jsem stála pod střechou
Právě teď je asi 25 stupňů a sluníčko Je ale těžký vzduch po tom dešti.
Olympioniku, krásný sasexky, krásný Jak pak bude ten racek velký ?

13.7.2016 17:24
Olympionik2008

XXX.XXX.10.149

javorka napsal(a):

Asi je okukují, jestli nebudou krásnější

No právě, to bude onó

Jsou to můry ty Sasexky
Žerou jak prokopnuté se normálně naučily potvory chodit kozám do krmítek a vyžirají jim tam zbytky, no skandál.

Taky už jsou to pěkný Macandy jako a nejvíc jim chutná kozí tvaroh pokud zbyde

13.7.2016 17:28
honzapm

XXX.XXX.182.25

Hmm, sexsasky vypadají, že by racka zbodly na počkání, že?
Ňam ňam.

No krása ti střídá nádheru na tom dvorku útulném, sokolíku.

Westičko, tak panička je na tebe fuj? No ty chudinko moje malá.
Jen se před ní hezky schovej, za páníkem do sklípku, můžete tam
skovat dalších pár ceduliček, stejnak se to na tu zahradu nehodí,
máš recht.

13.7.2016 17:39
nomad72

XXX.XXX.234.135

Sagan je najlepšííííííííí...

Admaz

13.7.2016 17:48
Admaz

XXX.XXX.199.251

Mně se ty Vaše Sasexky tááák líbí. Snad si je budu muset taky někde sehnat.

Dobrý den všem. :

Jihovýchod hlásí 28°C, oblačno.

Předevčírem jsem zachraňovala bílé house (housera), někde se na něco napíchlo a nebylo možné zastavit krvácení. Až na něm bylo vidět, že je mu špatně, pořád dýchal otevřeným zobákem. Tak jsem mu dala na to vatu a olepila Omnifilmem, pak už mu to neteklo a už je lepší.

Landésky jsou asi obě husy, běžci zase nejspíš kačeři, bílé husy vím jen toho housera - jsou plaché.

13.7.2016 18:02
Olympionik2008

XXX.XXX.10.149

Admaz napsal(a):
Mně se ty Vaše Sasexky tááák líbí. Snad si je budu muset taky někde sehnat.

Dobrý den všem. :

Jihovýchod hlásí 28°C, oblačno.

Předevčírem jsem zachraňovala bílé house (housera), někde se na něco napíchlo a nebylo možné zastavit krvácení. Až na něm bylo vidět, že je mu špatně, pořád dýchal otevřeným zobákem. Tak jsem mu dala na to vatu a olepila Omnifilmem, pak už mu to neteklo a už je lepší.

Landésky jsou asi obě husy, běžci zase nejspíš kačeři, bílé husy vím jen toho housera - jsou plaché.

Zdravím,

No oni jsou fakt krasavice a ochočené jak opice.

Tento barevný ráz Sesexky žluté černě kolumbijské je velmi ojedinělý u nás v ČR

Admaz

13.7.2016 18:12
Admaz

XXX.XXX.199.251

Ano, to vím. Mně se líbí i ty bílé, ty jsou o něco dostupnější.

13.7.2016 18:18
nomad72

XXX.XXX.234.85

Akurát som zapisoval teploty do štatistík, u nás na východe je priemer max. dennej teploty za júl zatiaľ 27,62°C a nočný priemer je zatiaľ 15,31°C... takže, zatiaľ nadpriemer... aktuálny stav u nás : po daždi, svieti slnko, a čo sa stalo u nás... 3 km do cieľa etapy tdf vypadol na satelite signál, ako voľakde šľahol blesk... také som mal nervy, tak som tak tresol ovládačku od satelita o zem, že už ani majster sveta v skladaní puzzle by ju nedal dokopy... nuž čo, budem musieť siahnuť hlbšie do vrecka, a kúpiť novú... čo už... dúfam, že mi to deti odpustia

13.7.2016 18:59
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Pěkný večer, u nás na jihu aktuálně lije jak z konve a 19 stupňů.

13.7.2016 20:15
Olympionik2008

XXX.XXX.10.149

Admaz napsal(a):
Ano, to vím. Mně se líbí i ty bílé, ty jsou o něco dostupnější.

Tak se ozvte na Jaře přištiho roku třeba se nějaká násadovka najde

13.7.2016 20:16
Olympionik2008

XXX.XXX.10.149

Hop a na Velkostatku začiná pršet a má i celý zítřejši den oj oj.

13.7.2016 20:17
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Též pěkný večer, Roudnicko, u nás také lije a lije, stupňů 15
Prádlo jsem sundala mokré

13.7.2016 21:35
javorka

XXX.XXX.98.207

Tady na Jičínsku, to zatím s deštěm nic moc. Nepatrně sprchlo, ale pořád je hrozný sucho. Zem už je pořádně popraskaná. Snažila jsem se připravit záhon pro pórek, déšť mě vyhnal, ale nakonec zas nic.
Andreo, já se celý den rozmýšlela jestli mám prát, ale bála jsem se deště. Naprosto zbytečně.
Dnes jsem měla pocit, že se mi zbláznily denivky. Takových květů letos ještě nebylo. Tak vás možná ještě jednou zahltím. Fotila jsem jak divá.

Honzíku, cedulky se na zahradu nehodí, ale aspoň víte, co kde je, tak se vlastně hodí.
Nebo nehodí?
Já je mám skoro celé zastrčené v zemi, tak vlastně ani nejsou vidět. To jen čiperný pejsek o nich ví. Jsou skvělé na žvejkání.

Tak, a teď honem zavřít kachny, ať zas nespí pod širákem.

13.7.2016 22:47
lupus4

XXX.XXX.94.253

Rovnou předesílám - nemám nic proti tomu chytit lišku do sklopce a RYCHLE ji usmrtit,
ale co tu předvádí ten mentál nomád je vrchol

prídem domov z práce, zoberiem vidly, mačetu a poďho ku líške... a ako prídem ku pasci, tak tá špina si kľudne sama od seba zdochne, normálne bez povolenia... len tak na tom slnku, bez vody, dehydratovaná v 36°C horúčavách,...

nebezpečnej sadista, co je "pyšnej" na to, že utýral zvíře... pevně doufám, že se ti to vrátí, páč na každou svini se vaří voda... a na tebe už začíná bublat

PS. rovněž je zarážející, že některým "kolegům chovatelům" to přijde na "pochvalu"
NIKDO neodpovídejte.

14.7.2016 05:02
nomad72

XXX.XXX.234.209

PBJK a dobré ránko... východ:19°C... od pol druhej rána u nás taká búrka, no akože, ako by to povedal olymp alebo honzík, jednoducho škandál ... milión bleskov, vietor, a prudký dážď, to trvalo asi hodinu, a teraz už len prší a polieva vyprahnutú zem a takto má byť dnes celý deň... tak poďme, vstávať a dať si štamprlátko...

pozdravujem chovateľa nado mnou, čo chová tých svojich operencov na polmetrovej vrstve železobetónu a za dvojitým pletivom a vrstvou skla... (horšie ako koncentrák) že by mu tam ani lasička, a ani mucha nevliezla... tak tak, chumaj, prečítal som si tvoje príspevky v rôznych diskusiách...

PS:kúpim sklopec na odchyt ochranárov škodnej !

14.7.2016 05:05
nomad72

XXX.XXX.234.209

Pevně doufám, že se ti to vrátí, páč na každou svini se vaří voda... a na tebe už začíná bublat... neviem, kto je väčší sadista... keď pre niekoho je škodná viac, ako človek

14.7.2016 05:43
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Nazdár,

Tak a máme po ptákách

Chčije a chčije uz od včerejška od 21.00 a to stále a durch

Tak že dnes maji Soudružky útrum, zatím je nepustím ven a budou v kurniku zatim, uvidíme zda se počasí umoudři

Pionýrky jsou taky zavřené s kozama v maštali, těm nic nechybí

Pampalini

Ty nenech se vyprovokovat, dej si panáčka kořalky a hlavně klid, že tě to ještě dokáže vytočit stále

Klííd
Já si jdu dát kafíčko.

14.7.2016 05:46
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Dobré ráno, venku stále prší a je 13 stupňů.
I tak pěkný den.

14.7.2016 05:49
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

nomad72 napsal(a):
Akurát som zapisoval teploty do štatistík, u nás na východe je priemer max. dennej teploty za júl zatiaľ 27,62°C a nočný priemer je zatiaľ 15,31°C... takže, zatiaľ nadpriemer... aktuálny stav u nás : po daždi, svieti slnko, a čo sa stalo u nás... 3 km do cieľa etapy tdf vypadol na satelite signál, ako voľakde šľahol blesk... také som mal nervy, tak som tak tresol ovládačku od satelita o zem, že už ani majster sveta v skladaní puzzle by ju nedal dokopy... nuž čo, budem musieť siahnuť hlbšie do vrecka, a kúpiť novú... čo už... dúfam, že mi to deti odpustia

Pampalíni hlavně klid

14.7.2016 05:51
nomad72

XXX.XXX.234.209

Ja jsem klidnej, doktore, jsi klidnej, ja jsu klidnej...

14.7.2016 05:53
nomad72

XXX.XXX.234.209

Pampalíni hlavně klid

teba by to nenaštvalo? tvoj športovec a v tom najlepšom, ani obraz ani zvuk?

14.7.2016 05:55
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

nomad72 napsal(a):
Ja jsem klidnej, doktore, jsi klidnej, ja jsu klidnej...

Tak vše je. Porádku a dáme si kávu

Tady to dnes vypadá na trvalý déšt oj oj no to bude nuda sakra.

No a já bych si udělal k snídani palačinky, ale nemám ani vejce oj oj včéra se všechno vyexpedovalo do Prwhs tak musím počkat, až nějaká soudružky snese.

To jsem dopadl co? 80 slepic doma a nemám ani vajco

14.7.2016 05:57
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

nomad72 napsal(a):
teba by to nenaštvalo? tvoj športovec a v tom najlepšom, ani obraz ani zvuk?

Ja osobně bych se nad tím ani nepozastavil at si chová v paneláku třeba Lišky 3 až nákou chytím, tak mu ji pošlu

14.7.2016 05:59
nomad72

XXX.XXX.234.209

To si na tom ešte dobre... ja mám na dvore 80 líšiek a sliepka ni jedna bože, ako to môžeš jesť na raňajky sladké

14.7.2016 05:59
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Tak už nám v maštali vylítly ze dvou hníz Vlaštovky a ve chlívku u kozének jsou ještě jedny a těch je tam 5 oj oj krása.

14.7.2016 06:01
nomad72

XXX.XXX.234.209

Zabudli sme pozdraviť Vierku... pardón... takže, dobré ránko aj tebe Vierka

14.7.2016 06:01
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

nomad72 napsal(a):
To si na tom ešte dobre... ja mám na dvore 80 líšiek a sliepka ni jedna bože, ako to môžeš jesť na raňajky sladké

Budeš bohatý Pampalini to bude kožichů a límců oj oj oj

To je teda terno

14.7.2016 06:02
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

veraboskova napsal(a):
Dobré ráno, venku stále prší a je 13 stupňů.
I tak pěkný den.

Věrko čest práci

14.7.2016 06:04
nomad72

XXX.XXX.234.209

Budeš bohatý Pampalini to bude kožichů a límců oj oj oj

To je teda terno

Však hej... už len nejakú Naomi, ktorá by ho nosila... chlapec sa zobudil, idem mu urobiť raňajky...

14.7.2016 06:06
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

To vypadá dnes opravdu na dlouho.

14.7.2016 06:11
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Tak jsem byl překontrolovat Soudružky, tak už produkce vajec začala a jinak spokojeně některé posedávaji na hřadách, niné hrabou ve slámě a tak dále, tak že vše v pořádku

Hold budou dnes zavřené, páč oni jsou praštěné, byly by schopné v tomto dešti litat venku po zahradě

14.7.2016 06:22
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Tak kde se všichni flákáte jako

14.7.2016 06:25
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

andreakiss napsal(a):
Ahojte, u nás taky trošku zabouřilo, ale slunko bylo, tak jsem si vesele pověsila prádlo a šla jsem šrotovat A kde se vzal, tu se vzal tááááákovej liják, že jsem se ani nesnažila prádlo sundat, jen jsem stála pod střechou
Právě teď je asi 25 stupňů a sluníčko Je ale těžký vzduch po tom dešti.
Olympioniku, krásný sasexky, krásný Jak pak bude ten racek velký ?

Zdravím Andy

Racek je v dospělosti srovnatelný velikostí jako Vlašky, tak nějak bych to definoval.

No z prvního líhnutí mám 3 kohouty a 1 slepičku tak doufám že druhá várka bude na slepičky lepši.Stačilo by ješte 5 slepiček a budu velmi spokojený za kmen 1.6 to je tak akorát.

14.7.2016 06:33
nomad72

XXX.XXX.234.209

Tak, chlapec si išiel znova ľahnúť... ako mu závidím... čo ja by som za to dal, aspoň jeden deň vkuse prespať...

no, dopijem druhú kávu a šup do práce... aj tak bude dnes kľud a veget, poneváč, porád chčije

14.7.2016 06:34
nomad72

XXX.XXX.234.209

Olymp, a čo? sliepka nemôže behať po daždi?

14.7.2016 06:38
nomad72

XXX.XXX.234.209

Práve nejaký vták napálil do okna, a zrážku neprežil... teda, dobrá šupa ! do pi*e s ochranármi, idem si porozbíjať okná, aby sa podobný incident nezopakoval...

14.7.2016 06:39
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

nomad72 napsal(a):
Olymp, a čo? sliepka nemôže behať po daždi?

To může, ale ty Leghorny jsou jak praštěné a jsou schoopné v tomto lijáku běhat po zahradě celý den a ono fakt prši dost a oni jsou pak jak opravdu zmoklé slepice a durch jako a ještě dnes je celkem zima, tak by mi mohly holky nastydnout

14.7.2016 06:39
horal

XXX.XXX.58.226

Tak kde se všichni flákáte jako

Šest v práci, co kde se flákáme ? Copak to jde tady něco napsat? Než přečtu první příspěvek už je tam dvcet dalších.
Doktore ti groningenští rackové vypadají stejně jako moje češky stříbrně kropenaté. Pokusím se je nafotit, ale u nás už druhý den chčie tak nevím.

14.7.2016 06:41
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

horal napsal(a):
Šest v práci, co kde se flákáme ? Copak to jde tady něco napsat? Než přečtu první příspěvek už je tam dvcet dalších.
Doktore ti groningenští rackové vypadají stejně jako moje češky stříbrně kropenaté. Pokusím se je nafotit, ale u nás už druhý den chčie tak nevím.

Nazdár

No tak šup vyfotit.

Kohouti jsou pak hodně světlí a slepičky maji krásnou kresbu podobnou jako maji Brakelky.

14.7.2016 06:48
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

Dobré ránko, u nás chčije chčije a chčije, jak by řekl pan Komárek
Za včerejšek napršelo 25mm a do dnešního rána dalších 15mm a stále prší. Na zahradě to už vypadá na brouzdaliště. Brambory jsou asi ve vodní lázni...
Doufám že se to brzo ustálí.

Oumladinu a atletky jsem vypustila, neboť v kurníku byla taková mela že se to nedalo poslouchat. Asi by mi ty kurníky zbouraly Šumavanky se vyběhly nasnídat a zase zalezli šikulky. No ale zato zbytek, dospělé atletky ty budou vypadat jakoby z vroucí vody utekli... Sand se mi nenachladí. Schovat se mají kde ale znáte to, ty žížalky.

Děvčata ty vaše krásné kytičky, to je radost pohledět. Nám tu tím vedrem snad už všechno odkvetlo a co neodkvetlo bude pomlácené deštěm.

Olymp. neflákáme. ono to ranní cvičení po zahradě také něco zabere

14.7.2016 07:12
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Ni+Pa napsal(a):
Dobré ránko, u nás chčije chčije a chčije, jak by řekl pan Komárek
Za včerejšek napršelo 25mm a do dnešního rána dalších 15mm a stále prší. Na zahradě to už vypadá na brouzdaliště. Brambory jsou asi ve vodní lázni...
Doufám že se to brzo ustálí.

Oumladinu a atletky jsem vypustila, neboť v kurníku byla taková mela že se to nedalo poslouchat. Asi by mi ty kurníky zbouraly Šumavanky se vyběhly nasnídat a zase zalezli šikulky. No ale zato zbytek, dospělé atletky ty budou vypadat jakoby z vroucí vody utekli... Sand se mi nenachladí. Schovat se mají kde ale znáte to, ty žížalky.

Děvčata ty vaše krásné kytičky, to je radost pohledět. Nám tu tím vedrem snad už všechno odkvetlo a co neodkvetlo bude pomlácené deštěm.

Olymp. neflákáme. ono to ranní cvičení po zahradě také něco zabere

No jen aby jako

Tady to dnes vyladá, že nasadím i ploutve oj oj.Tolik vody padá.

14.7.2016 07:26
čapice

XXX.XXX.216.126

Hezké ráno, tak Nespeky také pod vodou,
Rychlá rota během chvilky zmoklá jak slepice, ale Jarmilka si je odvedla nazpátek do kachníku. Mají tam vodu i žrádlo, tak se snad ven moc nepohrnou. Asi jsem je měla zavřít.
Doufám, že přestane brzy pršet, jinak tam budu muset vyslat kolegy hasiče
Naše mládež od Ovečky dostala rýmu, dnes se musím stavit u veterináře pro léčivo. Včera pily aspoň černý čaj s medem. Dočetla jsem se, že je dobrý česnek do zobáku ale to si nedovedu představit jak bych těch 7 pošuků zvládla Snad budou brzy v pořádku.

14.7.2016 07:38
horal

XXX.XXX.58.226

Tak jsem se pokusil. ale žádná sláva, mobil to v pohybu nezachytí. Tak až bude lepší počasí.
Jinak já měl větší štěstí, dva kohoutci a čtyři slepičky.

kurdomaci

14.7.2016 07:40
kurdomaci

XXX.XXX.55.5

nomad72 napsal(a):

Dyť ukazuješ jenom lišky, ukaz taky tu hydinu chovateli.

14.7.2016 08:00
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

horal napsal(a):
Tak jsem se pokusil. ale žádná sláva, mobil to v pohybu nezachytí. Tak až bude lepší počasí.
Jinak já měl větší štěstí, dva kohoutci a čtyři slepičky.

Krasavice krasavice

Já doufám, že druhá várka bude lepši na slepičky

14.7.2016 08:27
horal

XXX.XXX.58.226

lupus4 napsal(a):
Rovnou předesílám - nemám nic proti tomu chytit lišku do sklopce a RYCHLE ji usmrtit,
ale co tu předvádí ten mentál nomád je vrchol

prídem domov z práce, zoberiem vidly, mačetu a poďho ku líške... a ako prídem ku pasci, tak tá špina si kľudne sama od seba zdochne, normálne bez povolenia... len tak na tom slnku, bez vody, dehydratovaná v 36°C horúčavách,...

nebezpečnej sadista, co je "pyšnej" na to, že utýral zvíře... pevně doufám, že se ti to vrátí, páč na každou svini se vaří voda... a na tebe už začíná bublat

PS. rovněž je zarážející, že některým "kolegům chovatelům" to přijde na "pochvalu"
NIKDO neodpovídejte.

Já odpovídat budu, trochu si to srovnej v hlavě s tím týráním. Už jenom to jakou fotkou se prezentuješ, neni to týrání psů? Zapřáhnout je do sání a hnát je třeba 20 km ať se jim chce nebo nechce a táhnout nějaký balvan, to také neni přirozené pro ty zvířata. Když už teda reaguješ na příspěvek do kterého ti nic neni, proč lidi urážíš ? Pak to přání odplaty. Tohle ale odplata byla, za zmařenou drůbež. A kdyby to mělo pokračovat odplatou bylo by to jak na Sicílii vendeta. Navíc my se už tady trošku známe a víme že některé příspěvky jsou psány trošku s nadsázkou. Proto nám to příjde vtipné a na pochvalu. Takže postkriptum, né že nido neodpovídejte, ale radši tady víckrát nereaguj.

14.7.2016 09:24
javorka

XXX.XXX.98.207

Hezký den,
u nás už je dostatečně zalito, ale prší pořád, už jen jemně. Bylo to potřeba. Aspoň se můžeme s klidným svědomím trochu povalovat.

14.7.2016 09:44
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Toto počasí vyloženě vyhovuje husám

Lítají v dešti po nádvoři a pak si zalezou do maštale na chvilku a zase lítačka v dešti

14.7.2016 10:01
jako001

XXX.XXX.109.93

horal napsal(a):
Já odpovídat budu, trochu si to srovnej v hlavě s tím týráním. Už jenom to jakou fotkou se prezentuješ, neni to týrání psů? Zapřáhnout je do sání a hnát je třeba 20 km ať se jim chce nebo nechce a táhnout nějaký balvan, to také neni přirozené pro ty zvířata. Když už teda reaguješ na příspěvek do kterého ti nic neni, proč lidi urážíš ? Pak to přání odplaty. Tohle ale odplata byla, za zmařenou drůbež. A kdyby to mělo pokračovat odplatou bylo by to jak na Sicílii vendeta. Navíc my se už tady trošku známe a víme že některé příspěvky jsou psány trošku s nadsázkou. Proto nám to příjde vtipné a na pochvalu. Takže postkriptum, né že nido neodpovídejte, ale radši tady víckrát nereaguj.

Tak dobrè rànko, dakujem Horal aspon ja nemusim reagovat vystihol si to uplne presne, Pampaliny gratulujem peknè sliepocky zas sa trochu pochvàlim, a liahen teda liahne nalozenè cim tajomstvom za 3 tyzdne budete hàdat coto vlastne je no neviem, dievcatà màte nàdhernè kvety, zacàtek tiez super chov, no jak to tu odznieva kràsa strieda nàdheru, No a este vsetkym dakujem ohladom ràd s bioskou

14.7.2016 10:07
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

Tak deštík u nás konečně na chvilku ustál... jdu zkontrolovat oumladinu jestli jsou v rozumné míře mokří
Doplníme ušákům seno a vodičku a jde se pokračovat v úklidu.
Dne jsem si namyslela sklizeň zelího a kapusty. Asi si jej podusím do mrazáku. Nebo máte někdo jiné nápady?

Pak se mi jaksi urodilo hodně cuket a kedluben asi z nás budou brzo králíci

14.7.2016 10:19
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Tak dnes k obědu výpečky z bůčku krásného oj oj to máme dneska dietu

14.7.2016 11:00

horal napsal(a):

Chodí mi sem taky liška, zastřelit ji jako škodou nevidím jako problém, utýrání podobným způsobem jakým to provedl nomád rozhodně není adekvátní "odplata". To se na mě nezlobte a trochu se chyťte za nos a neomlouvejte to nadsázkou.

14.7.2016 11:02

nomad72 napsal(a):
Pevně doufám, že se ti to vrátí, páč na každou svini se vaří voda... a na tebe už začíná bublat... neviem, kto je väčší sadista... keď pre niekoho je škodná viac, ako človek

Vy se moc jako člověk nechováte. Ignorování utýrání zvířete jen pro klid v diskuzi vám bohužel tak jak většina zde nedopřeji a podporu ode mě též nedostanete. Tu si užijte od jiných, kteří zjevně podobné praktiky podporují. Pak ovšem to rozněžňování se nad jedním živočišným druhem a klidné přihlížení a souhlas s utýráním jiného, o čemsi vypovídá. Přečtěte si Zimbardův Luciferův efekt a zkuste nad tím přemýšlet.
No holt diskuze je veřejná a když máte potřebu se týráním zvířat pochlubit, tak sem tam budete muset skousnout, že vám někdo řekne, co si o vás myslí. A vŕískat si můžete jak chcete. Podle mě nejste nomád, anóbrž ovád. A zákony společnosti mluví jasně. Chrání lidi i zvířata. My nejsme něco víc a necítíme bolest víc než zvířata. Tu smrt za stejných podmínek bych vám přála prožít. Třeba, pokud by vám někdo pomohl ven, než zdechnete, by z vás byl lepší člověk. Empatičtější a soucitnější. I když...kdo ví.

14.7.2016 11:24
nomad72

XXX.XXX.234.126

kurdomaci napsal(a):
Dyť ukazuješ jenom lišky, ukaz taky tu hydinu chovateli.

Pozri si vlákno dozadu... alebo si tak lenivý? alebo nevieš ako na to?

14.7.2016 11:27

Krasne dopoledne. Tak u nas na Teplicku od noci prsi. S malymi prestavkami. Fouka chvilkama i vitr. Aktualne mame 20C. Koukam, ze zase nejaci mesuge se nam vmisily do diskuze. Tak to ja jdu radsi neco delat. Hezky den vsem.

14.7.2016 11:28
nomad72

XXX.XXX.234.126

Tak dnes k obědu výpečky z bůčku krásného oj oj to máme dneska dietu

14.7.2016 11:33
nomad72

XXX.XXX.234.126

Vy se moc jako člověk nechováte. Ignorování utýrání zvířete jen pro klid v diskuzi vám bohužel tak jak většina zde nedopřeji a podporu ode mě též nedostanete. Tu si užijte od jiných, kteří zjevně podobné praktiky podporují. Pak ovšem to rozněžňování se nad jedním živočišným druhem a klidné přihlížení a souhlas s utýráním jiného, o čemsi vypovídá. Přečtěte si Zimbardův Luciferův efekt a zkuste nad tím přemýšlet.
No holt diskuze je veřejná a když máte potřebu se týráním zvířat pochlubit, tak sem tam budete muset skousnout, že vám někdo řekne, co si o vás myslí. A vŕískat si můžete jak chcete. Podle mě nejste nomád, anóbrž ovád. A zákony společnosti mluví jasně. Chrání lidi i zvířata. My nejsme něco víc a necítíme bolest víc než zvířata. Tu smrt za stejných podmínek bych vám přála prožít. Třeba, pokud by vám někdo pomohl ven, než zdechnete, by z vás byl lepší člověk. Empatičtější a soucitnější. I když...kdo ví.

Toto nieje utýranie zvieraťa?toto mám ignorovať?

14.7.2016 11:36
nomad72

XXX.XXX.234.126

A ďalší sadista... ešte v horšom prevedení...

14.7.2016 11:40
nomad72

XXX.XXX.234.126

Chodí mi sem taky liška, zastřelit ji jako škodou nevidím jako problém, utýrání podobným způsobem jakým to provedl nomád rozhodně není adekvátní "odplata". To se na mě nezlobte a trochu se chyťte za nos a neomlouvejte to nadsázkou.

Strieľať v intraviláne obce je zakázané myslím všade... takže, porušujete zákon a naviac ohrozujete ľudí v okolí... to sa ti vidí košér?

14.7.2016 12:00

nomad72 napsal(a):
Strieľať v intraviláne obce je zakázané myslím všade... takže, porušujete zákon a naviac ohrozujete ľudí v okolí... to sa ti vidí košér?

Odbíháte od tématu s manipulativním záměrem.
Pokud usmrcujete jakékoli zvíře, musíte to provést dle zákona na ochranu zvířat tak, abyste mu nezpůsoboval zbytečné utrpení. Což rozhodně ve vašem případě splněno nebylo.

14.7.2016 12:06
spisak35

XXX.XXX.67.117

Milý nomad72, na Vašom mieste by som vôbec nereagoval na reakcie, na tú skapatú líšku v tej klietke, jednoducho pošla a basta, tomu kto nič nechová, alebo komu ešte nič nepodusila, ten je v tejto oblasti asi "najvačší" odborník. Sám viem o čom hovorím, ked príde človek na dvor a tam všetko podusené a dalšie kusy ešte živé, ale už neschopné pohybu, tak by som tu líšku v tej zlosti rozkuskoval na 1000 kuskov, a to mám všade vysoký plot, všetko zabezpečené.
A že ste ju utýrali, kašlite na to, ľudia robia so zvieratami na rôznych farmách, berú za to plat, a tí by vedeli rozprávať najlepšie čo sa na takých farmách robí. Takže jednoducho pošla a tým to končí, rád čítam toto vlákno a prejdite na inú tému, nejakú bežnú veselšiu.

14.7.2016 14:51
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Dobrý den z Roudnicka, zataženo, poprchává
Nomádku, ze všeho nejhorší jsou trpaslíci, ty potvory vám vlezou úplně všude a strašně rychle se množí,...(Jára Cimrman) Spisak to napsal pěkně A ten lojza Dess, Lupus či co, no coment. Nebaví mě to jejich psaní, Vaše ano Takže bacha na ty trpaslíky Pěkný den.

14.7.2016 15:13
nomad72

XXX.XXX.234.64

Ahojte, Andrea a Spisak, mne sú ukradnutí nejaký ochranári alebo moralisti... ja sa teraz na nich náramne smejem, a aj môj syn sa pýta, tati, čo čítaš, keď sa tak smeješ... ja to beriem presne tak, ako si to ty SPISAK napísal... mne minulý rok takto skapalo (myslené zmizlo) cez 30 sliepok a aj tie posledné 4 čo mi zostali aj na tie útočila líška, a teraz kvôli predátorom držím 80 sliepok zavretých v stodole bez možnosti výbehu, pokiaľ nie som doma... takže, posledná veta z mojej strany na túto tému : milí ochranári, a moralisti... polibte mi...

14.7.2016 15:17
horal

XXX.XXX.58.226

Vždyť to jsou lidi, kteří mají několik adres a sami sobě dávají body aby vypadali důlěžití jak jim lidi dávají za pradu. Je mi jich líto, protože jsou to vetšinou zamindrákovaní lidi, bez kamarádů.

14.7.2016 15:22
nomad72

XXX.XXX.234.64

Horalko, kamarát, úplne s tebou súhlasím... a ja už mám víkend... akurát zajtra idem ráno k doktorke na krv... kvôli preventívke... u nás slabo prší, tak dopijem kávu, dám si fajnovú studenú sprchu (pravidelnú) a dopozerám tour... dúfam že sa saganovi opäť zadarí.

14.7.2016 15:31

nomad72 napsal(a):
Ahojte, Andrea a Spisak, mne sú ukradnutí nejaký ochranári alebo moralisti... ja sa teraz na nich náramne smejem, a aj môj syn sa pýta, tati, čo čítaš, keď sa tak smeješ... ja to beriem presne tak, ako si to ty SPISAK napísal... mne minulý rok takto skapalo (myslené zmizlo) cez 30 sliepok a aj tie posledné 4 čo mi zostali aj na tie útočila líška, a teraz kvôli predátorom držím 80 sliepok zavretých v stodole bez možnosti výbehu, pokiaľ nie som doma... takže, posledná veta z mojej strany na túto tému : milí ochranári, a moralisti... polibte mi...

P@DEL PO SAMOTNY EXKREMENT, že?

14.7.2016 15:32

horal napsal(a):
Vždyť to jsou lidi, kteří mají několik adres a sami sobě dávají body aby vypadali důlěžití jak jim lidi dávají za pradu. Je mi jich líto, protože jsou to vetšinou zamindrákovaní lidi, bez kamarádů.

SOUHLAS NA 100 %.

14.7.2016 15:33

Hezké vzájemné utěšování kamarádů po síti, jak v mateřské škole, no na podstatě věci to nic nemění a na znění zákona také ne.

14.7.2016 15:35
horal

XXX.XXX.58.226

Tak máme trochu zpestření diskuze a myslím že bychom se mohly vrátit do svých kolejí. Pokusím se teď nafotit češky stříbrné, tabletem to snad bude lepší. Do foťáku jsem pořád ještě nekoupil baterky. Konečně přestalo pršet, ale zato se dost ochladilo. Jsem zvědav co to udělá se snáškou. Včera bylo první vajíčko od letošní slepičky a za chvíli už budou přibývat. To bude zase vraždění. Starým slepicím zaspívám ukolébavku a až usnou utnu jim hlavu. To bude legrace, už se na to těším.
Hezký den.

14.7.2016 15:39

horal napsal(a):
Tak máme trochu zpestření diskuze a myslím že bychom se mohly vrátit do svých kolejí. Pokusím se teď nafotit češky stříbrné, tabletem to snad bude lepší. Do foťáku jsem pořád ještě nekoupil baterky. Konečně přestalo pršet, ale zato se dost ochladilo. Jsem zvědav co to udělá se snáškou. Včera bylo první vajíčko od letošní slepičky a za chvíli už budou přibývat. To bude zase vraždění. Starým slepicím zaspívám ukolébavku a až usnou utnu jim hlavu. To bude legrace, už se na to těším.
Hezký den.

14.7.2016 15:44
nomad72

XXX.XXX.234.64

P@DEL PO SAMOTNY EXKREMENT, že?

14.7.2016 15:45
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

Dobré odpoledne vespolek, u nás opět po dešti. Dnes se bez holínek nevychází Kachny si to náramně užívají a slípky byli doteď zalezlé pod náspím. Jinak husky mají dneska vroubek, shodily mě vrátka a pustili se rovnou na zahradu Odnesli to dvě hlávky kapusty a dvě rostlinky okurku. Konečně mi okurky začali plodit a ty mršky jim zase zkrátily listy.

Nomad, ať ti to u pana doktora dobře dopadne

Jdu opět na kontrolu dvorku tak doufám že husky jsou tak kde mají

14.7.2016 16:57
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Hezké vzájemné utěšování kamarádů po síti, jak v mateřské škole, no na podstatě věci to nic nemění a na znění zákona také ne.

Huš huš mazej že na tebe pošlu čerta !

14.7.2016 17:11
nomad72

XXX.XXX.234.64

andreakiss napsal(a):
Huš huš mazej že na tebe pošlu čerta !

14.7.2016 17:21
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Pěkné odpoledne. Po 6té už jsem byla na cestě na bus do práce. Čtu vás až teď. Dneska jsem si koupila novou varnou konvici. A jde se sklízet úroda neboli škubat dva kohouty. Víkend se blíží, tak ať je z čeho vařit o víkendu.

14.7.2016 17:22
veraboskova

XXX.XXX.0.235

A jinak náramně postrádám fotky, jak rostou malí bažantíci.

14.7.2016 17:38
horal

XXX.XXX.58.226

Tak vám řeknu, nejsou to žádné manekýny. Ne a ne je dostat do pořádného postavení. To jejich tety, zlatě kropenaté jsou klidnější.

14.7.2016 17:45
nomad72

XXX.XXX.234.64

Počúvaj horal, jak je to možné, že nemáš okolo sliepok dvojitý plot, nepriestrelné sklo, elektrický ohradník, koľací drut, mínové pole a na ochranu ešte Svorku Útočiacich psov... to ty si dovolíš takto chovať sliepky? máš ty vôbec nejaký charakter? chceš, aby ti prišla na návštevu líška? kamarát, máš to pekné, si šikovný...

14.7.2016 18:59

horal napsal(a):
Tak vám řeknu, nejsou to žádné manekýny. Ne a ne je dostat do pořádného postavení. To jejich tety, zlatě kropenaté jsou klidnější.

Moc pěkné !

14.7.2016 19:10
jako001

XXX.XXX.109.93

Nevolal ta sem nikto pokial budes mat nieco normàlne sem napisat radi si to precitame, umna je vsetko na volno no nastastie màm zodpovednych kamaràtov vydurily a zahubily lisky na dalsie dva roky a co je natom humànne ked lisciu noru vykopalo jcb a a drapàk zabral lisku aj listencami u nomàda dopadla este dobre a ked sa vàm nelubi co sa tu pise tak sem nelezte nikto vàs sem nevolal how toto bolo na tèmu zelenych pseudo ochranàrov vsetko.

14.7.2016 20:28
nomad72

XXX.XXX.234.64

veraboskova napsal(a):
Http://ekonomika.idnes.cz/na-pultech-se-objevuji-polska-levna-vejce-cesti-drubezari-se-obavaji-poklesu-zisku-g26-/test.aspx?c=A160713_133825_ekonomika_kris

Včerejší článek.

Vystúpiť z EU ! zmeniť zákony tak, aby naši poľnohospodári a chovatelia neboli znevýhodňovaní voči ostatným poľnohospodárom v iných štátoch... zaviesť prísne hygienické kontroly na všetok potravinársky tovar dovážaný na náš trh a už pri prvom náznaku ich porušenia vracať a hlavne POKUTOVAŤ dodávateľov na náš trh..., poprípade na nich uvaliť embargo... inak sa nič nezmení... dverami ho vyženieš, oknom sa vráti...

14.7.2016 20:34
dadu

XXX.XXX.137.189

Vystúpiť z EU ! zmeniť zákony tak, aby naši poľnohospodári a chovatelia neboli znevýhodňovaní voči ostatným poľnohospodárom v iných štátoch... zaviesť prísne hygienické kontroly na všetok potravinársky tovar dovážaný na náš trh a už pri prvom náznaku ich porušenia vracať a hlavne POKUTOVAŤ dodávateľov na náš trh..., poprípade na nich uvaliť embargo... inak sa nič nezmení... dverami ho vyženieš, oknom sa vráti...

PLNĚ SOUHLASÍM

14.7.2016 20:47
nomad72

XXX.XXX.234.64

No nič... ideme chrrrr chrrrr zajtra bude náročný deň, hlavne na čas... dúfam, že všetko stihnem, čo je v pláne... prajem ničím a NIKÝM nerušený večer... salam aleijkum

14.7.2016 21:53
horal

XXX.XXX.58.226

nomad72 napsal(a):
No nič... ideme chrrrr chrrrr zajtra bude náročný deň, hlavne na čas... dúfam, že všetko stihnem, čo je v pláne... prajem ničím a NIKÝM nerušený večer... salam aleijkum

Kamaráde dobrou noc, spi v leže.

15.7.2016 04:13

jako001 napsal(a):
Nevolal ta sem nikto pokial budes mat nieco normàlne sem napisat radi si to precitame, umna je vsetko na volno no nastastie màm zodpovednych kamaràtov vydurily a zahubily lisky na dalsie dva roky a co je natom humànne ked lisciu noru vykopalo jcb a a drapàk zabral lisku aj listencami u nomàda dopadla este dobre a ked sa vàm nelubi co sa tu pise tak sem nelezte nikto vàs sem nevolal how toto bolo na tèmu zelenych pseudo ochranàrov vsetko.

Nepotřebuji k vyjádření názoru to, aby mě sem někdo volal ani aby mě infantilně podporoval.

Neoslovuje mě napadání a posměšné argumenty, které nemají jakékoli hlubší opodstatnění. I když jistě mají svou vypovídací hodnotu.

To, že není vámi uvedený způsob usmrcení humánní, evidentně cítíte sám. Vaše drůbež je vám přednější než liška, což chápu. Veřejnou, hrubou propagaci týrání, byť v rámci přátelského popovídání, ale podporovat nebudu, ať se vám to líbí nebo ne. A navíc. Kromě starší generace čtou diskuze i děti a dospívající chovatelé a přístup já jsem pán tvorstva a můžu neomezeně působit bolest a utrpení zvířatům, která se mi nelíbí na dvorku, navzdory zákonu a morálce, jim moc dobrý příklad do života nedává.

Jinak vám všem přeji příjemný den a hezký potlach.

15.7.2016 04:31
nomad72

XXX.XXX.234.240

Nepotřebuji k vyjádření názoru to, aby mě sem někdo volal ani aby mě infantilně podporoval.

Neoslovuje mě napadání a posměšné argumenty, které nemají jakékoli hlubší opodstatnění. I když jistě mají svou vypovídací hodnotu.

To, že není vámi uvedený způsob usmrcení humánní, evidentně cítíte sám. Vaše drůbež je vám přednější než liška, což chápu. Veřejnou, hrubou propagaci týrání, byť v rámci přátelského popovídání, ale podporovat nebudu, ať se vám to líbí nebo ne. A navíc. Kromě starší generace čtou diskuze i děti a dospívající chovatelé a přístup já jsem pán tvorstva a můžu neomezeně působit bolest a utrpení zvířatům, která se mi nelíbí na dvorku, navzdory zákonu a morálce, jim moc dobrý příklad do života nedává.

Jinak vám všem přeji příjemný den a hezký potlach.

Choď do pi*e... ešte je len ráno, a už tu kazíš vzduch... si tak zaostalý, že nevidíš, že o tvoje príspevky nemá nikto záujem?aj v iných diskusiách ! nájdi si inú skupinu, a tému, kde ťa budú tolerovať... tu si sa trafil zle...

a na vysvetlenie, aby si to konečne pochopil... ja som ju chcel zlikvidovať rýchlo, ako som prišiel z roboty... kto čakal, že ona tam skape? mal to byť krátky proces, a ver, že ma to neteší, že som jej smrtiacu ranu nedal ja...

tak sa pekne krásne zbaľ a už tu neotravuj...

15.7.2016 05:22
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Nazdár a všem krásne dobré ranko samozřejmě přeji.

Nó a dnes jdeme cvičit hop hop hop nádech, výdech děvčata si dají pozor na knofíčky na hrudnim košičku aby se nám ten výstřih hned po ránu nerozletěl a kůzlátka nám nevyběhla z chlívku hned po ránu ven

Nádech, výdech hop hop hop

15.7.2016 05:28
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Pampalíni,
Kávu si dáme, zapal si cigaretku a nádech, výdech

Nazdáár slavný to lovec Pampalíni

Neprši, tak že vše už vesele poskakuje a plní volátka, ale Velkostatek hlási pouhých 9,3 stupně, tak že jsem si vzal i teplé ponožky dnes oj oj oj

Normáln mě už dnes i kozénky vítaly a vesele poskakovali, když jsem jim sypal krmeni oj oj oj no to jsou mi věci dnes po ránu.

Husy, tak ty ještě chrápou, páč běhaly venku až skoro do 21.30 včéra a to sem je ještě musel popostrčit do maštale

Normálně jsem si ani neuvědomil, že je dnes už zase Pátek, oj to je fičák.

Jdeme si uvařit kávičku.

15.7.2016 05:29
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

Pampalíni,

Neprši, tak že vše už vesele poskakuje a plní volátka, ale Velkostatek hlási pouhých 9,3 stupně, tak že jsem si vzal i teplé ponožky dnes oj oj oj

Normáln mě už dnes i kozénky vítaly a vesele poskakovali, když jsem jim sypal krmeni oj oj oj no to jsou mi věci dnes po ránu.

Husy, tak ty ještě chrápou, páč běhaly venku až skoro do 21.30 včéra a to sem je ještě musel popostrčit do maštale

Jdeme si uvařit kávičku.

Poskakovaly oprava.

15.7.2016 05:34
nomad72

XXX.XXX.234.240

Ahoj olymp... kávu dnes nie, aspoň zatiaľ... však idem na lačno na krv, tak len vodu čistú pijem... ale kávu mám už v termoske, pol litra, a tak ako mi pustia žilou, tak chlíííp horúcu lahôdku... no a už padám, lebo je veľa hodín... majte sa fajn

15.7.2016 05:37
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

nomad72 napsal(a):
Ahoj olymp... kávu dnes nie, aspoň zatiaľ... však idem na lačno na krv, tak len vodu čistú pijem... ale kávu mám už v termoske, pol litra, a tak ako mi pustia žilou, tak chlíííp horúcu lahôdku... no a už padám, lebo je veľa hodín... majte sa fajn

Tak dávej pozor, at tě sestřička moc nepřiškrtí a nevysaje

Hlavně nekousat

15.7.2016 05:38

nomad72 napsal(a):
Choď do pi*e... ešte je len ráno, a už tu kazíš vzduch... si tak zaostalý, že nevidíš, že o tvoje príspevky nemá nikto záujem?aj v iných diskusiách ! nájdi si inú skupinu, a tému, kde ťa budú tolerovať... tu si sa trafil zle...

a na vysvetlenie, aby si to konečne pochopil... ja som ju chcel zlikvidovať rýchlo, ako som prišiel z roboty... kto čakal, že ona tam skape? mal to byť krátky proces, a ver, že ma to neteší, že som jej smrtiacu ranu nedal ja...

No to snad každý normální pochopil, že bylo v plánu ji co nejdříve zlikvidovat a ne ji záměrně utrápit.Jenže někteří jako Dess se chytnou stébla aby mohly prudit.Kdyby si ji chtěl utrápit, tak na co ji chytat do sklopce, když si ji mohl chytit do želez, že? Tak nepříjemnou smrt lišce samozřejmě nepřeje nikdo záměrně, ale je to prostě přemnožená škodná a tak musí být zlikvidována.A ti co se jim to nelíbí, ať si žerou maso a odpadky z marketů, co mají s jídlem už jen pramálo společného. Chovu a chovatelům zdar.

15.7.2016 05:46
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Dobré ráno, neprší. Tak pěkný pátek, já už bych nejradši jela z práce.

15.7.2016 05:48
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

veraboskova napsal(a):

Ahooooooj Věrkó, dobré ránko a ať to v práci utíká

15.7.2016 05:53
Olympionik2008

XXX.XXX.27.92

horal napsal(a):

Kolego, krasavicé krasavicé to se musí nechat.

No zbarvením jsou si možná s Rackem podobní, ale kresbu maji rackové ouplně jinou sokolíku

Póčkej, až mi trochu ta prvni várka poroste a pak bude vidět markantni rozdíl v té kresbě peři.

No a jinak ty soudružky odrostenky jsou móc pěkné a doufám že i dobře nesou, páč na ty Češky neni moc dobrá recenze

15.7.2016 06:29
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

Dobré ránko, u nás pouhých 6°C trošku chladněji ale při ranní rozcvičce to nevadilo
Drobotina už je po snídani a teď snídám já. Chlebík s domácím rajčátkem

Olymp, vyfoť nám ty tvoje nové kozenky. A vůbec kdypak budou setříci? Nebo už jste si ten lovecký pud rozmyslel?

Přeji krásné dobré páteční ráno, ať Vám to všem v práci uteče!

15.7.2016 06:44

Dobré ráno všem. Tak na Teplicku máme zamračeno a 11 C a zatím neprší. Jinak ze včerejška jedna aktualita. Moje v bytě odchované kuřátka dala včera první 2 vejce ale je jim teprve 16 týdnů a dostávají pořád ještě Kzk/K3 a pšenici. Tak jen doufám, že se mi neroznesou i další a nějak jim to negativně neovlivní další vývoj protože na první vejce měli ještě minimálně měsíc čas.. No uvidíme...

15.7.2016 06:45

Pampalíni,

Jdeme si uvařit kávičku.

No jo doktor má zase po ránu veselo i když má zimu. A tak to má být

15.7.2016 06:47

veraboskova napsal(a):

Tyhle pocity znám! Tak ať vám to uteče a žadnej blbec ať vám nezkříží cestu. Ani v práci ani po cestě

15.7.2016 06:54
čapice

XXX.XXX.216.126

Hezké páteční ráno, jak prosila Javorka, aspoň jsem rychle zmáčkla mobil při odchodu z práce.
Rychlá rota vzala zahradu útokem. Zato včera byla zalezlá skoro celý den.
Pár fotek kytiček též přidám. No a nakonec fotky našich dalších miláčků. Prostě jsme si včera k tomu grilování nesedli

15.7.2016 06:56
čapice

XXX.XXX.216.126

Tak se mi tam poslední fotka vloudila 2x.

15.7.2016 06:56

čapice napsal(a):
Hezké páteční ráno, jak prosila Javorka, aspoň jsem rychle zmáčkla mobil při odchodu z práce.
Pár fotek kytiček též přidám. No a nakonec fotky našich dalších miláčků. Prostě jsme si včera k tomu grilování nesedli

Krásné

15.7.2016 07:10
čapice

XXX.XXX.216.126

Díky
tedy DO práce.

15.7.2016 07:25
horal

XXX.XXX.58.226

Šest v práci, brrrr, čistou vodu nomadku, kamaráde. To si to dopad. No nic tak alespoň ať máš dobré výsledky.
Doktore já vím že jsou jiné, ale krásné jsou stejně. Mám z nich ohromnou radost. Co se týče snášky u češek, tak je taková rozháraná. Jeden den (od 5 slepiček) 3 pak 5,4,1,2,3,3,3,4,1,5.
Tak asi v takovém stylu, jinak průměr na jednu slepici v červnu vyšel na těch 18 vajíček za měsíc. V dubnu a květnu přes 19 vajíček. Myslím že je to tak akorát na ten jejich standard, kolem těch 200 kusů za rok. Jsou to loňská kuřata, tak snad druhým rokem budou na tom lépe.
Směs pro nosnice dostávají 50 na 50 se pšenicí adlibitum, deně trávu (jsou v malém výběhu) a jednou deně nařezanou kopřivu se šrotem (ječměn, kukuřice, pšenoce, oves stejným dílem a plastyn nebo konvit), pak namočený chleba nebo kyselé mlěko, podle toho co zrovna je. Tak krmím všechny slepice.
Snáškou se nevyrovnají leghornce nebo vlašce, ale na krmení mají stejné nároky, dokonce se mě zdá že i menší. No jsou to prostě češky.

15.7.2016 07:54
horal

XXX.XXX.58.226

Tak na jihozápadní hranici 10°, obloha šedivá a to jak říkají meteorologové setrvalý stav. Někteří už zařezávaj v práci a těší se že je pátek, i když jak říkával cikán Lojza, který v životě nevzal za práci (byl invalidní důchudce od narození a nikdo neví s čím) " Já nevím co to máte furt s tim pátkem". Mne je to v létě také jedno jaký je den, prtože jsem v práci i když jsem doma anebo jsem doma i když jsem v práci. Takže mi na tom vlastně nesejd. Pro ty co nepochopily malé vysvětlaní, je to jako když se řekne, Řiď, ale řiď jako řiď a né řiť jako řiť. Doufám že už je to jasný. Takže jdu také něco podělat ať si zasložím nějakou tu bídnuo mzdu. Nu což, školníci se maj o prázdninách nejlépe.
Hezký den přeju.

15.7.2016 09:59
javorka

XXX.XXX.98.207

čapice napsal(a):

To nám to roste !

Hezký den,
jsou to krásné kuličky. A jak na ně Jarmilka vzorně dohlíží.

Tady je všechno namočené, ani se mi nechce na zahradu. Krtek si udělal hromádky ve výběhu u slepic přesně tam, co se chodí, tak přesto, že je všude tráva, tak cestička je blátivá. Už jsem tam uklouzla, tak musím opatrně.
Běžce jsem včera zase na chvilku pustila na "naši" zahradu. Tak usilovně hledali slimáky, že zas polámali nějaké ty denivky a pak se mi usadili u dveří. Raději počkám až ta paráda odkvete.
Tak ať se broučkům daří. O víkendu si je užijete.

15.7.2016 11:12

horal napsal(a):

Ako napríklad olympionik? a olympionik2008?

15.7.2016 11:16

nomad72 napsal(a):

O tom že jste chytil lišku jste věděl už po čtvrté ráno. Stihl jste ji nafotit, dát ve 4.50 na net, pochlubit se pokecat a to trvalo až až do šesté ráno. Kdybyste ji zabil hned ráno, dalo by se věřit, že jste ji chtěl zlikvidovat rychle. Ale vy jste ji dle vlastních slov nechal ještě celý den na slunci, při 36 stupních, bez vody.
Nemám ráda nesmyslnou argumentaci. Řekla jsem co jsem chtěla ŕíci, víc není co dodat a vy zkuste místo vulgarity přemýšlet.

bača 555

15.7.2016 11:30
bača 555

XXX.XXX.191.83

O tom že jste chytil lišku jste věděl už po čtvrté ráno. Stihl jste ji nafotit, dát ve 4.50 na net, pochlubit se pokecat a to trvalo až až do šesté ráno. Kdybyste ji zabil hned ráno, dalo by se věřit, že jste ji chtěl zlikvidovat rychle. Ale vy jste ji dle vlastních slov nechal ještě celý den na slunci, při 36 stupních, bez vody.
Nemám ráda nesmyslnou argumentaci. Řekla jsem co jsem chtěla ŕíci, víc není co dodat a vy zkuste místo vulgarity přemýšlet.

Já bych ji ještě pálil zapalovačem. Vždyť je to škodná..

15.7.2016 11:48
horal

XXX.XXX.58.226

Bez komentáře. Ámen.

15.7.2016 11:53
horal

XXX.XXX.58.226

Ako napríklad olympionik? a olympionik2008?

Chytrej přišel na to. To je ale šibal ten doktor a ještě si dá k tomu vlastní foto, že se nebojí, že mu ta to příjdou?

15.7.2016 11:55
horal

XXX.XXX.58.226

Tymoj - opět účelně založená adresa včera. To se bojíš že už máš všechny profláknutý.

15.7.2016 13:22
nomad72

XXX.XXX.234.148

Boha, ty musíš byť veľmi frustrovaný človek... úprimne, je mi ťa ľúto... a viac sa k tebe nevyjadrujem... stop.

15.7.2016 13:51
javorka

XXX.XXX.98.207

Ach, jo.
Co takhle otočit list?

Myslím, že už to stačilo, nééé?

Přeji všem hezké, pohodové odpoledne
Hop, hop

15.7.2016 17:06
bery25

XXX.XXX.49.160

Zo vsetkym suhlasim s pani Dess, Nomad je psychopat, co rad bije ludi po papuli, zabija zvierata, chce vystupit z eu a pripojit sa k cccr, teraz k rusku, dakujem neprosim, a nepiste ze ma tu nikto nevolal, dufam ze tu mozem pisat tak ako vy, mozno v rusku by som nemohol.

15.7.2016 18:18
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Pěkné odpoledne. Tak mi přijde, že ráno bylo tepleji než přes den. Ale nevím proč, dneska se na zahradu vysloveně těším. Takže jdu natáhnout gumáky, na sebe teplou bundu a jde se na to.
Jinak kohouti včera zabití trochu dřív ve 14ti týdnech věku vykuchaní bez drobů 1,20 kg a 1,70 kg. Ten menší putoval k babičce, nám stačí ten velkej.
Ale, protože mě čeká v neděli trochu víc kohoutů zabít najednou (asi 10 kousků). Tak by mě zajímalo, jak to děláte s vodou na spaření.jestli spařit všechny najednou a pak škubat. Nebo třeba po dvou a vodu si přihřejvat.

15.7.2016 18:25
horal

XXX.XXX.58.226

Přátelé olimpionici já kočím a mažu iFaunu z oblíbených. Čím dál se objevuje víc a víc kreténů, kteří mají zájem jenom poučovat o morálce, humanitě a urážet. Se re je že parta lidí, přesto že se v životě nepotkaly mohou být přátelé. V takovíchle diskusích kde vám přátelskou idylu kazí zamindrkovaný egoisté, kterým nejde o žádný chov zvířat nebo pěstování kytek, ale pouze chtějí moralizovat, nemá cenu setrvávat. Schovávají se za anonimitu a tak si dovolí lidi i urážet. Nejsou schopni příjmout názor jiného ale plnou hubou se ohání demokracií.
Je mi líto, ale sbohem.

15.7.2016 18:47
jako001

XXX.XXX.109.93

Vsetci tu diskutujeme dost dlho pomernà cast kmenovych diskutèrov sem dàva fotky z chovu, vy mesugovia dajte fotky v com a kde chovàte a ako dokonale chrànite svoje chovy aby sme sa my sadisti mali z coho poucit, je velkà skoda ze na tomto fore nemà zadàvatel moznost premazania nim zalozenej diskusie, Inak aj mna mozete ohovàrat ano skodnu likvidujem a keby ma nomàd posluchol tak kupi sàcik trojhàkov a ocelovè lanko a nie drahè sklopce.Tà liska mimochodom nezdochla od smadu ale zo stresu.NO a dost Capice màs krasnych bezcov jarmilke fandim, inak umna pizmovka zas sedi tentokràt na 19 vajciach ako inak zas v kukurici

15.7.2016 18:47
bery25

XXX.XXX.49.160

Jediny kto tu nevie prijat iny nazor je pan Nomad, kto mu oponuje toho rovno posiela do pi.e, o akej anonimite to tu pisete, Horal je vase prave meno, a prave ze mi ide hlavne o chov, chovam bresse, plymutky a amroxy, ale tu sa o chove toho vela nedozviete, jedine o tom ako chcel Nomad skoncovat s liskou, neprispievam tu vela ale uz ma stve aku tu niekto posiela kazdeho do p... a ked mu rano niekdo napise tak mu kazi vzduch, no vsetci vas chvalit nebudu.

15.7.2016 18:52
bery25

XXX.XXX.49.160

Jako0001, vobec mi o lisku nejde, ja som tiez lisku chytil, a do pol hodiny bola aj zakopana, ide o to ako sa Nomad sprava k inym diskutujucim a hlavne k tym ktory pisu negativne na jeho osobu, vobec nevie prijat trochu krytiky.

15.7.2016 20:00
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Dobrý večer z Roudnicka, u nás celý den zamračeno, chladno.
Dnes šlo do nebe 21 křepelek a kohout, loňský, jelikož jsem si dovezla nového ženicha k letošním slepičkám maranskám a neměla by jsem ho kam dát. Takže si na sebe budou zvykat ve velkém výběhu a já mu pak - podle oblíbenosti jak jinak vyberu 9 nevěst
Věrko, já spařuji vždy tak po pěti, pak házím do škubačky, a dalších pět kohoutků. Nejvíce jsem jich dělala asi 16 kousků.

15.7.2016 20:32
nomad72

XXX.XXX.234.236

horal napsal(a):
Přátelé olimpionici já kočím a mažu iFaunu z oblíbených. Čím dál se objevuje víc a víc kreténů, kteří mají zájem jenom poučovat o morálce, humanitě a urážet. Se re je že parta lidí, přesto že se v životě nepotkaly mohou být přátelé. V takovíchle diskusích kde vám přátelskou idylu kazí zamindrkovaný egoisté, kterým nejde o žádný chov zvířat nebo pěstování kytek, ale pouze chtějí moralizovat, nemá cenu setrvávat. Schovávají se za anonimitu a tak si dovolí lidi i urážet. Nejsou schopni příjmout názor jiného ale plnou hubou se ohání demokracií.
Je mi líto, ale sbohem.

Horalko, kamarát... nie! im treba ukázať, že aj napriek tým závistlivcom, dokážeme spolu komunikovať...nech ich šľak trafí, a nech puknú od zlosti, ja si za svojimi názormi stojím.. a nech ma skopú aj pod čiernu zem... ja ich mám na...

15.7.2016 20:33
nomad72

XXX.XXX.234.236

bery25 napsal(a):
Zo vsetkym suhlasim s pani Dess, Nomad je psychopat, co rad bije ludi po papuli, zabija zvierata, chce vystupit z eu a pripojit sa k cccr, teraz k rusku, dakujem neprosim, a nepiste ze ma tu nikto nevolal, dufam ze tu mozem pisat tak ako vy, mozno v rusku by som nemohol.

Boha ja keby som toho Nomáda chytil, tak ho rozkopem jak záhradu

15.7.2016 20:45
nomad72

XXX.XXX.234.236

A pekný večer... kamaráti dnes u nás bolo krásne, nebolo tak horúco, ako predošlé dni, iba 26°C... poobede som klčoval prales a už som niekde v poloviče, takže mám cca 20 árov krásne vyčistených... a som si kúpil dnes takého pomocníka, (nožnice) čo dokáže strihnúť 6cm! konár, tak robota ide rýchlejšie a už aj ľudia v obci začínajú chváliť, ako sa mení džungľa na krásny pozemok a pýtajú sa ma, či mi to stojí za to... ja vravím, že áno... roboty kopec, ale paráda. PS: také červené nebo, ako je teraz u nás, to som ešte nevidel...

16.7.2016 04:20
nomad72

XXX.XXX.234.247

Na FB som vytvoril skupinu https://www.facebook.com/groups/139604016470499/... ak by mal niekto z kmeňových diskutérov tohoto vlákna záujem naďalej diskutovať bez účasti trollov... nech mi napíše do súkromnej správy... odteraz píšem tam... Horal je VIP člen

18.7.2016 07:17
čapice

XXX.XXX.216.126

nomad72 napsal(a):
Na FB som vytvoril skupinu https://www.facebook.com/groups/139604016470499/... ak by mal niekto z kmeňových diskutérov tohoto vlákna záujem naďalej diskutovať bez účasti trollov... nech mi napíše do súkromnej správy... odteraz píšem tam... Horal je VIP člen

Tedy zdravím ty co zde ještě zůstali. Nomáde to mi nedělejte, já nemám na FB přístup a ani si ho nechci dělat. Však vy si to ještě rozmyslíte.
Jinak ta víkendová diskuze mě tedy zklamala
No nic, posílám odkaz na video Rychlé roty a pár fotek.
Od pátku léčím slípkám rýmu, trochu se to sice zlepšilo, ale přeléčuji i starší dámy, tak vajíčka bohužel končí v popelnici.
Včera jsme si domluvili převoz plastové nádoby (vany) o velikosti 3*1,5 m*1m (ovál), tak se kachny mají na co těšit. Musím si domluvit bagřík, aby se manžílek nemusel dřít s výkopem.
V pátek večer jsme měli na zahradě škodnou (dvounohou), tak manžel včera opravoval oplocení výběhu, protože ten bl-, urval vrátka, povalil konstrukci na okurky, vyvalil sousedovi dřevěný plot a málem roztrhal fóliovník. To je k nevíře co si někdo dovolí a to nás na zahradě sedělo asi 5. Chtělo by to nějakou pastičku a broky do pr....
Také nastala doba zavařovací, takže pár sklenic okurek zavařeno, dnes mě čekají fazolky, otrhání rybízu na marmeládu a návštěva kadeřnice. Bohužel psí, ty naše dvě potvory maltézský potřebují letní sestřih.

Přidejte reakci

Přidat smajlík