Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2016 15:57
nemide

XXX.XXX.153.222

Pořídili jsme si letos kalimera. Začali jsme zabíjet, některé kusy mají dost sádla. Jak s ním naložit, dá se nějak využít?

24.7.2016 19:00
dadu

XXX.XXX.137.189

Moje mamka ho vždycky dala do mrazáku a když dělala jíšku, tak ho použila. Nakrájela ho na kousky, vyškvařila a pak na tom udělala tu jíšku (ty škvarečky tam nechala). Bylo to moc dobré

24.7.2016 19:36
1978milan

XXX.XXX.227.76

Vyškvařene se da použít do kynutého těsta. Ma pak krásnou žlutou barvu.

24.7.2016 21:23
bronda

XXX.XXX.98.84

Já vyškvařím (v mikrovlnce) a mažu na chleba. Stejně tak králičí.

24.7.2016 21:56
nemide

XXX.XXX.153.222

Bezva, zkusím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík