misickamala
XXX.XXX.44.127
Prosím o radu. Jedno z našich 12 denních kachňat bylo ještě ráno v pohodě, ale teď hodně polehává, schovává se, ani s kachnou a ostatními nechodí. Chytla jsem ho a nezdá se mi, že by měl něco s nožkama, čím to může být a mohu mu nějak pomoci? Nerada bych o něj přišla. Předem díky moc.
Uživatel s deaktivovaným účtem
misickamala
napsal(a):
Prosím o radu. Jedno z našich 12 denních kachňat bylo ještě ráno v pohodě, ale teď hodně polehává, schovává se, ani s kachnou a ostatními nechodí. Chytla jsem ho a nezdá se mi, že by měl něco s nožkama, čím to může být a mohu mu nějak pomoci? Nerada bych o něj přišla. Předem díky moc.
Možností je asi tak miliarda.
jestli máte pocit, že umírá, pomoci mu můžete utracením.
misickamala
XXX.XXX.44.127
Dobrý den, to právě ne, ale před pár dny mi takto umřelo o 4 dny mladší kachňátko, tak mám strach aby se to neopakovalo. Přijde mi jakoby bylo zesláblé. Může to být i kačerem, že do něj pořád šťouchá? Všechny kachňata vyhání, štípe do nich apod.
Mal som podobný problém s pižmovými kačičkami... počas horúcich dní (aj 36°C) sa mi zdali nejaké zoslabnuté, jedno dokonca malo smrť na jazyku, už len vydýchnuť... rýchlo som zobral hadicu a studenou vodou som kropil výbeh aj kačičky... to napoly mŕtve som dal do studenej vody a potom do chlievika do chládku...taj som polovičku výbehu zatienil... na druhý deň boli všetky kačičky pekne čulé, aj to polomŕtve a všetky žijú dodnes... čiže teplota a prehriatie môže byť jedna z príčin...