Umírající kachně IB?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

misickamala

7.8.2016 13:29
misickamala

XXX.XXX.44.127

Prosím o radu. Jedno z našich 12 denních kachňat bylo ještě ráno v pohodě, ale teď hodně polehává, schovává se, ani s kachnou a ostatními nechodí. Chytla jsem ho a nezdá se mi, že by měl něco s nožkama, čím to může být a mohu mu nějak pomoci? Nerada bych o něj přišla. Předem díky moc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2016 13:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

misickamala napsal(a):
Prosím o radu. Jedno z našich 12 denních kachňat bylo ještě ráno v pohodě, ale teď hodně polehává, schovává se, ani s kachnou a ostatními nechodí. Chytla jsem ho a nezdá se mi, že by měl něco s nožkama, čím to může být a mohu mu nějak pomoci? Nerada bych o něj přišla. Předem díky moc.

Možností je asi tak miliarda.

jestli máte pocit, že umírá, pomoci mu můžete utracením.

misickamala

7.8.2016 14:00
misickamala

XXX.XXX.44.127

Dobrý den, to právě ne, ale před pár dny mi takto umřelo o 4 dny mladší kachňátko, tak mám strach aby se to neopakovalo. Přijde mi jakoby bylo zesláblé. Může to být i kačerem, že do něj pořád šťouchá? Všechny kachňata vyhání, štípe do nich apod.

7.8.2016 16:12
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Oddělte kačera.Jestli je takový.

7.8.2016 18:32
nomad72

XXX.XXX.234.253

Mal som podobný problém s pižmovými kačičkami... počas horúcich dní (aj 36°C) sa mi zdali nejaké zoslabnuté, jedno dokonca malo smrť na jazyku, už len vydýchnuť... rýchlo som zobral hadicu a studenou vodou som kropil výbeh aj kačičky... to napoly mŕtve som dal do studenej vody a potom do chlievika do chládku...taj som polovičku výbehu zatienil... na druhý deň boli všetky kačičky pekne čulé, aj to polomŕtve a všetky žijú dodnes... čiže teplota a prehriatie môže byť jedna z príčin...

Přidejte reakci

Přidat smajlík