Prodáváte někdo slepice?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

15.8.2016 11:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Hezký den, tak stáří vzalo za své a pomalu mi odchází pipky.Ty co jsem měla jsem měla z velkochovů, pojízdných prodejen atd...Kde mi prodali vesměs staré slepice, nebo plné čmelíků a všenek, ta poslední žila cca rok, sice snášela celou dobu ale nejspíš byla dost stará skrz velikost hřebínku atd...A tak se ptám, kde mám sehnat slepice? Od koho?Kam jezdíte kupovat Vy? burza je u nás až za měsíc...to je dlouho. Prodá vůbec někdo své vlastní slepice před snáškou? Jsem z okresu Přerov, Olomoucký kraj. Díky za tipy,.

15.8.2016 12:27
jirka123123

XXX.XXX.255.45

Dobrý den a vy chcete jen hybridky nebo byste chtěla naké čistokrevné plemeno pokud byste chtěla tak bych vám mohl doporučit zemedělský ústav v praze suchdol dejvice to je místo na kterém prodavají plemeno česká zlatá kropenka já jsem si tam brál 8 slepiček a jsem spokojený jsou nadherné zdravé aktivní a žadné čmelíky nemají a zachvilí ponesou a drahé nebyli akorat že to mate daleko až z přervora já vám dám na páni co to tam vede telefon 607 622 922 tak zavolejte a zeptejte.

15.8.2016 19:57
Pupča

XXX.XXX.54.33

Zdravím, burza bude tuto neděli v Kroměříži a příští neděli bude v Přerově...bude sice malá, ale i na malé prodávají slípky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík