Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

janulkajanka

15.8.2016 17:38
janulkajanka

XXX.XXX.231.5

Dobrý den, vím že toto není inzerce, ale ráda bych pomohla zvířatům, která zatím nejsou v nouzi, ale pokud nedostanou brzy nový domov, mohou být. je to reakce ne tento inzerát

Vzastoupení majitele zvířat ležícího na LDN, nabízíme k okamžitému prodeji 20 slepic plymuta bílá lihnuté listopad 2015.nesou plus 3 kohouty á 150 kč,15 vykrmených pekingských kachen, vhodné na porážku či chov, letošní á 150 kč,15 hus na dokrmení tak měsíc, jsou plně dopeřené 4 měsíční á 250 kč, prase kaneček přeštík 30 kč-1500 kč, asi 20 kurat brojleru, tak 0.500 g, chovani venku.jalovice červená 14 měsíců 15.000. při okamžitém odvozu cena 22.000 za vše, prodej jen všeho najednou.Zvířata jsou v okese Prostějov domluva na 608508749 pan Novotný

Já tam byla pro několik kuřátek a káčat, bohužel víc si vzít nemohu.Majitel je v nemocnici a už je na invalidním vozíku, ke zvířatům se už nevrátí.Postarala se mu o ně sousedka, ale je to starší paní chatrnějšího zdraví, která má také trochu drobotě, ale toto by už neutáhla.Navíc krmení už táhne ze svého.Zvířata jsou krotká, vymazlená, jalůvka je velký mazel, chodila dríve na volna, ale paní ji sama nezvládne zavádět do chléva, tak je jalovička uvázana.Majitel zvířat už finančně na zvířata přizpívat nemůže, bude převezen do domova a tam už bude mít jen pár korun kapesného.

Tak kdyby někdo měl prostory a finance, at se ozve.Myslím, že ty ceny jsou docela pěkné, slepičky jsou baculaté, opéřené, kachny a husy taktéž. Prosím popřípadě o umístění inzerátu na inzertní portály a FB, já to moc neovládám.Děkuji Jana.

Neregistrovaný uživatel

17.8.2016 15:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Dala jsem na Facebook s prosbou o sdílení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík