Co to je? Přestala snášet...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.9.2016 17:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Hezký den, se slipkama jsem prakticky lajk, mám je rok a různě z výkupu atd... Jedna moje slipka přestala snášet a její zadek vypadá takto co to je? Co s tím? Díky.

5.9.2016 18:33
Arisko

XXX.XXX.37.96

Perie je zalepené trusom. Pravdepodobne hnačka (prujem). Majú to aj ostatné?

Neregistrovaný uživatel

5.9.2016 19:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Arisko napsal(a):
Perie je zalepené trusom. Pravdepodobne hnačka (prujem). Majú to aj ostatné?

Ne má to jen tato, je z nich nejstarší, cca týden od ní není ani jedno vejce, teda spíš je ale bez skořápky, slepice je skrčená, nechce moc jíst, pastva a hrabání ji taky nebere, polehává... Soused říkal že je prej vynesená a má třeba zánět vejcovodu, prej leda na špalek, jenže já slepici nikdy nezabíjela, vlastně žádné jiné zvíře krom ryby

5.9.2016 19:26
petája

XXX.XXX.103.202

Myslim si, ze soused ma pravdu, mozna zanet vejcovodu, asi je to starim. Nemuze vam ji treba zabit soused? Jestli si na to netroufate. Ja osobne bych ji nejedla, pokud ma prujem, me to vadi, ale treba vam poradi zkusenejsi...Ale sekyrka je v tuto chvili, podle mne, nejlepsim resenim, slepice se trapi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2016 19:44

Zánět vejcovodu je zdaleka nejpravděpodobnější. hlavně když z kloaky teče tenhle bílý křídový hnus, je to takové sypací na ruku. a jestli snáší vejce bez skořápky nebo vůbec, je to jasný.

holt budete muset ten špalek nějak zvládnout, protože léčit se to nedá.

Neregistrovaný uživatel

5.9.2016 19:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Achjooooo budu se na to muset nějak hodně psychicky připravit, doufám že se sama nesložím vydrží to do víkendu? Nebo do pátku? Protože jak se znám nebudu z toho x nocí spát, jak ji nejlépe usmrtit?

5.9.2016 20:01

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Achjooooo budu se na to muset nějak hodně psychicky připravit, doufám že se sama nesložím vydrží to do víkendu? Nebo do pátku? Protože jak se znám nebudu z toho x nocí spát, jak ji nejlépe usmrtit?

No jestli je jí blbě, což podle vašeho popisu jo, tak čím dřív, tím líp. kvůli tomu zvířeti.

k usmrcení - usekněte jí hlavu.

Neregistrovaný uživatel

5.9.2016 20:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No jestli je jí blbě, což podle vašeho popisu jo, tak čím dřív, tím líp. kvůli tomu zvířeti.

k usmrcení - usekněte jí hlavu.

To samotné useknutí bych snad zvládla, ale dělá mi zle to jak s sebou to tělo mele...

5.9.2016 20:30
petája

XXX.XXX.103.202

To zvladnete, nebojte, udelejte to co nejdrive, zadne psychicke pripravovani, proste se seberte a jdete...Ta slepice se fakt trapi. Ja se svoji prvni zabite slepici normalne omlouvala a nahlas...A to mleti neni zadna hruza, jsou daleko horsi veci. Opravdu to udelejte co nejdrive, i tady na iFaune jsou navody jak na to...

5.9.2016 20:31

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To samotné useknutí bych snad zvládla, ale dělá mi zle to jak s sebou to tělo mele...

No tak si slepici dejte do pytle, nechte koukat jen hlavu a tu sekněte. tělo je v pytli a tam se mlátit nebude.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2016 05:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No tak si slepici dejte do pytle, nechte koukat jen hlavu a tu sekněte. tělo je v pytli a tam se mlátit nebude.

Dobře dnes to zkusím večer až budou zalezlé v kurníku, tak ji vytáhnu a udělám to...

Přidejte reakci

Přidat smajlík