Koupě hedvábniček k drůbeži

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.9.2016 22:35
kiko

XXX.XXX.21.146

Dobrý den, ráda bych si pořídila hedvábničky.Chtěla jsem se zeptat, zda mohou být v jednom výběhu s, normálními''slepicemi a kohoutem?A zda je v lepší pořídit slepičky i kohoutka (snesli by se s velkým kohoutem?) nebo pouze slepičky, pokud nechci na chov?Děkuji.

žofie s.

26.9.2016 23:21
žofie s.

XXX.XXX.120.116

Nedělala bych to. Hedvábničky mám doma - a mám je odděleně, protože velké slepice by je utiskovaly. Moc prostoru nepotřebují, takže myslím, že není problém udělat zvlášť malou ohrádku. Kohoutka si pořiďte dle uvážení.

26.9.2016 23:23
skodovak

XXX.XXX.241.252

Podle mého názoru kohouti se snesou podle počtu, nebo co jedinec to jiné chování. Velký kohout i když bude sám, vám bude hed. Krásně ničit což zrovna u nich není úplně super. Zkuste pár kusů a uvidíte. Vše je rovněž podmíněno velikostí výběhu možnosti schování a počtu zvířat na zmíněné velikosti.
Také by hed. Nejlépe měli mít přístup pod střechu, co vím jejich peří nemá úplně rádo vodu.
Také počítejte s tím, že značnou část sezony prokvokají. Což je pro mnohé směr, proč právě je.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.9.2016 06:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám hedvábničky 1.2 ve společném výběhu s dalšími asi 40 slepicemi a 3 mi kohouty.Hedvábník je kupodivu dominantní kohout a prožene jak cemana tak oba kohouty araukany.Pokud se kterýkoliv z kohoutů snaží pářit, tak okamžitě přiběhne a snaží se ho zhodit.Ale je pravda, že spolu vyrůstali.

27.9.2016 11:13
cerysek

XXX.XXX.174.34

Měla jsem několik hedvábniček s normálníma slepicema a hedvábničky si vždycky zjednaly pořádek, někdy byly dost agresivní i na ostatní slepice. Záleží asi jak která.

Přidejte reakci

Přidat smajlík