Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kuzeja

17.10.2016 21:40
kuzeja

XXX.XXX.21.186

U mladé slepice vlašky před snůškou se objevila na jejím hřebínku a laloku taková nevím jak bych to správně nazvala, jako lišejníku co roste na střeše podobná vyrážka.Nevíte prosím o co se jedná a je to nakažlivé pro ostatní ? ten její hřebínek je takový dost bledý od ostatních.Děkuji.

Lukys2

18.10.2016 12:40
Lukys2

XXX.XXX.119.50

kuzeja napsal(a):
U mladé slepice vlašky před snůškou se objevila na jejím hřebínku a laloku taková nevím jak bych to správně nazvala, jako lišejníku co roste na střeše podobná vyrážka.Nevíte prosím o co se jedná a je to nakažlivé pro ostatní ? ten její hřebínek je takový dost bledý od ostatních.Děkuji.

Favus to není ? to nakažlivé je, a těžko se to likviduje... veterinář ví o drůbeži většinou prd, zeptejte se spíš na kožním, mě na to dala doktorka nějaký micetal jak mi letos dvě začali blednout tak jsem to zkusil a je po tom klid ale člověk nikdy neví... před rokem mě to odrovnalo hejno i s pižmovkama...

kuzeja

18.10.2016 20:28
kuzeja

XXX.XXX.21.186

Děkji moc za radu půjde na polévku, může se to vůbec konzumovat? Volala jsem totiž veterináři, a ten mně řekl, že neví o co se jedná, ale že máme slepici přivézt, mně to připadá zbytečné, takže dávat pozor na ostaní, že?

21.10.2017 19:20
tevi

XXX.XXX.190.88

Prosím nemáte foto? Ďakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík