Chová niekto Bernikle (česky bernešky) a je ochotný poradiť

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2016 08:30
hanach

XXX.XXX.22.235

Prosím o radu v chove bernikle. Ďakujem za ochotu.

29.10.2016 18:49
hanach

XXX.XXX.22.235

hanach napsal(a):
Prosím o radu v chove bernikle. Ďakujem za ochotu.

Nikto ich nechová...hmmm

29.10.2016 21:58
hanach

XXX.XXX.22.235

Ďakujem za link, ale potrebujem chovateľa ktorý ich má doma, z članku som sa nedozvedela to čo potrebujem, ale aj tak ďakujem za ochotu. S pozdravom Pastieriková.

30.10.2016 08:45
zbosace

XXX.XXX.73.101

Zdravím vás. Sa vám to rozrastá. O aký druh bernikiel sa konkrétne jedná? Choval som bielolice. Krásny vtáci, v chove s domácou hydinou trochu konfliktny hlavne na menších dvoroch. Dosť si dovoľujú do slabších a menších jedincov a často bránili krmidlo pred čirkami, mandarinkami a karolinkami len preto aby im bránili v príjme potravy ale dá sa to riešiť rozmiestnenim krmidiel na viaceré miesta a prípadným pristreskom kam sa oni nevojdu. Problém by mohol byť s vodou na kúpanie kam by menšie druhy nevpustili. Ak by som si ich ešte zaobstaral, dal by som ich do samostatneho výbehu. Sú to trávožruti a veľkú časť potravy si zaobstaraju samé ak majú možnosť. Čo konkrétne by vás zaujímalo?

30.10.2016 09:57
hanach

XXX.XXX.22.235

Srdečne vás pozdravujem jedna sa o berniklu bielolicej...dcérka sa do nej doslova zamilovala...po úspešnom odchove zdrobnelych kaciciek. Hlavné má zaujíma dospelosť. Husicka je z roku 2015 partnera jej zadrhla líška u predchádzajúceho chovateľa, bola dosť nešťastná ale u mňa si rýchlo zvykla, ochočila a úplne sa zo smútku dostala...a tak sme sa rozhodli jej kúpiť fešáka, je to tohoročný gunár. Spolu si rýchlo zvykli a sú jedna duša a jedno telo. Tak popredu zháňam informácie ale bohužiaľ sa neviem k ničomu dopátrať, preto budem vďačná za každú skúsenosť. Vy ste mi veľmi pomohli so zdrobnelymi kačičkami... ďakujem a som vám zaviazaná. S pozdravom Anna.

lentak

30.10.2016 13:10
lentak

XXX.XXX.234.159

hanach napsal(a):
Ďakujem za link, ale potrebujem chovateľa ktorý ich má doma, z članku som sa nedozvedela to čo potrebujem, ale aj tak ďakujem za ochotu. S pozdravom Pastieriková.

No ten link som vam poslal preto aby ste si tam nasla kontakt a napisala chovatelovi o radu. nie je vsetko o cakani ci sa tu niekto ozve alebo nie. Dotycny pan bernikly belolice chova. ta stranka je blog o jeho chove a nasla by ste tam aj fotecky jeho zverencov keby ste si dala trosku namahy smajlík...ale inak nemate zac smajlík

30.10.2016 14:06
hanach

XXX.XXX.22.235

Nebojte sa všetko som si podrobne preštudovala a pokochala sa kraaaasnymi foteckami, majiteľa som kontaktovala, tak snáď si to prečíta. A vám samozrejme ešte raz ďakujem za ochotu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík