Čím krmite zakrsle kachny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2016 14:16
Junny

XXX.XXX.179.162

Zdravim Vás chovatelé, chtel bych Vás poprosit a pozadatr o par rad cim krmite a prilepsujete jídelníček zakrslym kachnam? Dekuji za rady. Koukal jsem na internet, ale moc jsem toho nenasel...

4.11.2016 08:09
hanach

XXX.XXX.22.235

Zdrobnele kačičky chovam iba od jari, ale napíšem vám čo zbožňujú moje...pšenicu majú stále nasypanú, tu jedia ako majú chuť. Ráno im miešam zmes nasekana žihľava najemno, alebo drobná tráva spod kosačky, pridám nakličenú pšenicu a zasypem srotom ktorý si miešam sama...kukurica, jačmeň, pšenica, ovos...celý deň sú pustené ba záhrade kde si nájdu červikov...pravidelné odčervujem...raz za čas im hodím namočené psie granule...ide o dospelé jedince...malé káčatka som kŕmila inak. Nech sa v chove darí.

4.11.2016 08:11
hanach

XXX.XXX.22.235

hanach napsal(a):
Zdrobnele kačičky chovam iba od jari, ale napíšem vám čo zbožňujú moje...pšenicu majú stále nasypanú, tu jedia ako majú chuť. Ráno im miešam zmes nasekana žihľava najemno, alebo drobná tráva spod kosačky, pridám nakličenú pšenicu a zasypem srotom ktorý si miešam sama...kukurica, jačmeň, pšenica, ovos...celý deň sú pustené ba záhrade kde si nájdu červikov...pravidelné odčervujem...raz za čas im hodím namočené psie granule...ide o dospelé jedince...malé káčatka som kŕmila inak. Nech sa v chove darí.

Moji drobci.

4.11.2016 13:21
Junny

XXX.XXX.179.162

Dobry den, moc dekuji za odpoved a rady.

4.11.2016 13:22
Junny

XXX.XXX.179.162

Dobry den, moc dekuji za odpoved a rady :) davam granule VKCH2, ale ty moc nechtějí a i parene brambory s vitaminy a šrotem, ale s tim taky moc nezklizim úspěch.. a jak zvladaji naší zimu? Nikde jsem moc nenašel informaci o nich na internetu smajlík

4.11.2016 14:01
hanach

XXX.XXX.22.235

Napíšem vám súkromnú správu

Přidejte reakci

Přidat smajlík