Kavapo = slepičář.cz – pozor!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2017 15:08
Hennen

XXX.XXX.46.135

Pro všechny kdo už mají své zkušenosti s kavapem je toto varování! Dvě společnosti ale v rejstříku jedna a tatáž osoba.

4.1.2017 18:54
jirka13

XXX.XXX.147.38

Mám u Slepičáře objednáno a tak díky za upozornění. Jak jste na to přišel? Naběhnul jsem si u Kavapo již jednou a tak bych nerad byl napálen podruhé. J.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2017 19:22

Kavapo se profláklo a nemá odběry, tak jednoduše založily novou firmu.Tentýž jednatel.

Naděžda Vaňková
Praha 2, Vyšehrad, Neklanova, PSČ 128 00

Poullet s.r.o. - kavapo

ičo 29154243

Hennen servis s.r.o. - slepičář

ičo 29152852.

4.1.2017 19:30
jirka13

XXX.XXX.147.38

Už jsem všechno zrušil a teď zase hledám krůťata a housata na jaro. J.

warrok

5.1.2017 09:30
warrok

XXX.XXX.97.18

Všem pozor! slepičář je nová firma provozána Pí Vaňkovou opět podvod na lidi jedná se o Kavapo!

jájaja

22.4.2017 18:19
jájaja

XXX.XXX.113.157

Dobrý den, omylem jsem si objednala slepičky od firmy Slepičář, měla jsem objednané 8ks 18 týdenní a 5 ks ročních. Dnes ráno přivezli a když pán otevřel boční dveře málem jsem se rozbrečela. Všechny slepice co na mně koukaly byly vesměs holé, v jedné bedně byla jedna samotná úplně, podotýkám úplně bez peří. Nebyla poznat barva myslela jsem si, že je nějaká nemocná, nevím a k mému překvapení pán tuto bednu vyndal z auta a začal mi ji doplňovat dalšími zbědovanými kusy. Řekla jsem mu, že si snad dělá legraci, že to nemyslí vážně, ale on mě ujistil, že je vše naprosto v pořádku, že je to roční slepice z klece. To už jsem se neudržela a řekla, že mám také roční slepice a rozhodně nevypadají takto, když pominu, že jsem prvně viděla potácet se oškubanou slepici, která vypadala, že je již spařená i ten odevzdaný, ustrašený výraz svědčil o tom co si prožila. Odmítla jsem si tyto slepice převzít a chtěla vidět ty mladé. Ty byly v pořádku. Mezitím jsem si chtěla roční slepice vyfotit, ale pán je hodil do auta. Předal mi ty mladé a odjel. Volala jsem majiteli a ten mě taktéž ujistil, že je vše v pořádku, že takto slepice v roce vypadají. Teď mě mrzí, že jsem je nevzala a nedopřála jim aspoň důstojný konec. Tak teď přemýšlím jestli jsme ještě vůbec lidi protože dobytek by takto nejednal.

22.4.2017 19:44
Kutilka

XXX.XXX.50.232

Drážďanka zlatohnědá z Moravských Bránic máte někdo zkušenost s nákupem násadovek?

22.4.2017 23:39
olja

XXX.XXX.210.131

Já jsem ještě nikdy nekupovala kuřice mimo Jednotu.Ale u nás Jednota dodává jen ISA brown, jakožto nejlepší nosnice.Mně se osvědčily, ale začínám pošílhávat po vlaškách, araukánách a dalších pěkných slepičkách.Momentálně mám kromě hybridek i dva kohouty, velmi pěkní, z dodaných vajíček vylíhnutí, ale asi budu muset dát toho černého pryč.Bije ho kohout hempšírák a je mi ho líto.

25.4.2017 10:11
Judy5

XXX.XXX.48.81

Též jsem tyto slépky koupila, dvě uhynuli okamžitě, další se drží a snaží se se opeřit, což jsem ráda. Také jsem je chtěla vrátit, ale nakonec jsem si je nechala, né kvůli ceně, ale kvůli záchraně a taky se mi odvděčili již vajíčky, snad je dám dohromady jako moje staré krásky.

3.5.2017 18:51

Svou zkušenost z kavapa = nyní slepičář.cz je zde:
https://www.youtube.com/watch?v=v4iubvXpvVA&list=PLuz-lAQjS0w9_AzkNfoqQBkGGzt3eHkm6&index=2&t=78s
Jednání zoufalé, naštěstí se slepičky vzmátořili a už jsou celkem v pohodě ale jedna stále chodí špatně ale už začla nýst. Tak to jen pro všechny aby viděli, jak si taky může někdo na trhu budovat jméno.

3.5.2017 20:27
Sádelník

XXX.XXX.30.101

Objednal sem si 2 krůty a jelikož jsou brojlerovy tak sem jako u brojlerových kurat cekal ze budou opelychaný ae jinak jsou v poho stěžovat si nemůžu
zatím rostou takze uvidíme jak to dopadne

jediny co mi přislo divny že při dotazu kdy to bude mi bylo rečeno začátek května při objednávce konec dubna a nakonec to byl začátek dubna, ae na dotazy reagovali ae když vidim ty slepice co jste dostal tak končim

nechci dělat reklamu ae snad jen u Farmičky Orlík přijeli slepice OK žádná neumřela a vypadalo to že mají zájem o pohodlí zvířat.. osobně nesnášim prodávání po vesnicích kde ty slepice jsou cely den na ceste pak se neprodají a druhý den znova.

3.5.2017 21:03

Ano farmička orlík je v pohodě, pán bere telefony, reaguje, je s ním možno se s ním i domluvit ale bohužel k nám do okolí nezaváží proto jsme volil kavapo ač jsme na ně četl jen samná negativa ale dokud to člověk nevyzkouší na vlastní kůžui tak nevěří.

3.5.2017 22:45
gaston18

XXX.XXX.209.110

Nechápu, proč ty slepice od Kavapa kupujete, když vidíte v jakém jsou stavu? Na místo těch zachráněných se druhý den dostane jiná. Právě tou lítostí podporujete ty gaunery, co nemají úctu k živému tvorovi. Kdyby jim to nikdo nekoupil, pán by přijel zpátky s plným nákladem a časem můžou jít do pr..., protože nebude odbyt. Ale dokud budete zachraňovat ty chudinky, tak je to nekonečný kolotoč. To stejné platí pro psy.

4.5.2017 06:55

Máte zcela pravdu, ale problém je v tom že slepice vám vyndá z bedny a hodí rovnou do krabice, řvou a lítají a máte strach aby vám neulítly, spíš se soustředíte na to aby jste je udržely v krabici a nekoukáte už na to kterou bere a teprve doma zjistíte coi vám to vlastně do bedny nastrkal. samozřejmě, že to je moje chyba mám si zboží dobře prohlídnout ale to nic nemění na tom že když chcete slepice vyměnit nebo vrátit tak na Vás ukážou dlouhej nos teda spíš neukážou nic jelikož nekomunikují.

4.5.2017 09:15
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím.no vidíte.a to státní veterině nevadí.naproti tomu kvůli ptačí chřipce vymlátili zdravé kvalitní chovy jen tak preventivně.myslím že toto je vše finančně provázané, když tyto firmy mohou stále fungovat a prosperovat.stav zvířete je jim fuk, kšeft je hlavní.na oko plné huby humanity, v reálu zvířata v otřesných podmínkách včetně zacházení s nimi.

ondra159

4.5.2017 10:01
ondra159

XXX.XXX.9.162

Jsou to zvířata opravdu zbídačená, z velkochovu, nekvalitní. Taky jsem jednou stál ve frontě na slepice a pán prodejce každému hned říkal: musíte směs, krmit směsí... Tu samozřejmě hned ochotně nabídl. Ono se jedná prakticky o stejný druh podvodu, jako jsou šmejdi. Nabízejí předražené zboží nevalné kvality, navíc k nim chodí víceméně lidé staršího věku, kteří jsou do tohoto systému velice lehce vtaženi... Takže jak už zaznělo, ignorovat, nekupovat a babičce s dědou raději sehnat opravdu kvalitní zvířata.

4.5.2017 10:05
jeník12

XXX.XXX.73.90

2mazutak napsal(a):
Zdravím.no vidíte.a to státní veterině nevadí.naproti tomu kvůli ptačí chřipce vymlátili zdravé kvalitní chovy jen tak preventivně.myslím že toto je vše finančně provázané, když tyto firmy mohou stále fungovat a prosperovat.stav zvířete je jim fuk, kšeft je hlavní.na oko plné huby humanity, v reálu zvířata v otřesných podmínkách včetně zacházení s nimi.

Vyzkoušejte kuřice od pana Peterky z Veltěž. Výborná zkušenost. Kuřice krásné, za 14 dní začaly snášet a během 3 týdnů od převozu nesly všechny a nesou výborně. Zdravé, veselé, neodrbané, fakt paráda. Rozvozy dělá myslím taky, ale nevím kde všude, každopádně se s ním v pohodě domluvíte. Foto přikládám, opravdu velká spokojenost. Honza

Milan Peterka
Bezručova 16,44001, Veltěže
Telefon
+420724162708.

4.5.2017 19:49
2mazutak

XXX.XXX.3.12

jeník12 napsal(a):
Vyzkoušejte kuřice od pana Peterky z Veltěž. Výborná zkušenost. Kuřice krásné, za 14 dní začaly snášet a během 3 týdnů od převozu nesly všechny a nesou výborně. Zdravé, veselé, neodrbané, fakt paráda. Rozvozy dělá myslím taky, ale nevím kde všude, každopádně se s ním v pohodě domluvíte. Foto přikládám, opravdu velká spokojenost. Honza

Milan Peterka
Bezručova 16,44001, Veltěže
Telefon
+420724162708.

Zdravím.nemám proč, chovám si svoje slepičky, sám si líhnu, nejsem závislý na jakémkoli prodejci.

4.5.2017 20:30

Ideální, to dělám taky, mám hempšírky, ale potřeboval jsem dokoupit jenom 3 a nechtěl jsem se jen se třema piplat tak jsem koupil v kavapu, nyní slepicar.cz a to byla ta chyba a už to nikdy neudělám.

prskavec

4.5.2017 20:46
prskavec

XXX.XXX.52.72

Proboha, přece tihle překupníci neprodávájí čistokrevnou drubež.

4.5.2017 21:08

Hempšírky jsem si samozřejmě vypiplal od týdenních kuřátek.

4.5.2017 21:09

Hempšírky jsem si samozřejmě vypiplat os týdenních kuřátek.

5.5.2017 09:34
jeník12

XXX.XXX.73.90

2mazutak napsal(a):
Zdravím.nemám proč, chovám si svoje slepičky, sám si líhnu, nejsem závislý na jakémkoli prodejci.

Omlouvám se, to mělo být pro Leoše, pokud by příště sháněl další hydridky. H.

Slepičář a Kavapo

12.5.2017 09:28
Slepičář a Kavapo

XXX.XXX.207.134

Děkujeme pisateli Jirkovi13, pravděpodobně nějakému prodejci drůbeže, kterému se bohužel příliš nedaří a tak má čas psát do různých diskuzních fór na internetu zavádějící a poškozující informace o našich společnostech. S velkou slávou zjistil, že projekty Kavapo a Slepičář spolu spolupracují, my se tím netajíme, ba naopak na stránkách www.kavapo.cz přímo odkazujeme na naši novou službu www.slepicar.cz. Zákazníci si naši službu závozu drůbeže a krmiv přímo na jejich adresu, aby nemuseli chodit na závozové místo a složitě a nekomfortně přepravovat drůbež k nim domu, chválí a oceňují ji. V průměru máme ze 100 závozů jednu až dvě reklamace, které vždy vyřešíme ke spokojenosti zákazníka.98% je spokojeno a naopak naši službu neustále pro zákazníka zdokonalujeme, aby byla ještě komfortnější. Pracujeme s živou drůbeží 20 let, víme jak s ní zacházet a tyto zkušenosti se snažíme předat i našim zákazníkům. Mrzí nás, že konkurence nebo jeden nespokojený zákazník má potřebu vyvolávat vlákna o našich úspěšných projektech, nebudeme stejní a přejeme mu v jeho podnikání i životě mnoho úspěchů, radostí a pramálo starostí. Hezký den všem Slepičář a Kavapo přeje jen :).

12.5.2017 09:42
honzapm

XXX.XXX.182.25

Slepičář a Kavapo napsal(a):
Děkujeme pisateli Jirkovi13, pravděpodobně nějakému prodejci drůbeže, kterému se bohužel příliš nedaří a tak má čas psát do různých diskuzních fór na internetu zavádějící a poškozující informace o našich společnostech. S velkou slávou zjistil, že projekty Kavapo a Slepičář spolu spolupracují, my se tím netajíme, ba naopak na stránkách www.kavapo.cz přímo odkazujeme na naši novou službu www.slepicar.cz. Zákazníci si naši službu závozu drůbeže a krmiv přímo na jejich adresu, aby nemuseli chodit na závozové místo a složitě a nekomfortně přepravovat drůbež k nim domu, chválí a oceňují ji. V průměru máme ze 100 závozů jednu až dvě reklamace, které vždy vyřešíme ke spokojenosti zákazníka.98% je spokojeno a naopak naši službu neustále pro zákazníka zdokonalujeme, aby byla ještě komfortnější. Pracujeme s živou drůbeží 20 let, víme jak s ní zacházet a tyto zkušenosti se snažíme předat i našim zákazníkům. Mrzí nás, že konkurence nebo jeden nespokojený zákazník má potřebu vyvolávat vlákna o našich úspěšných projektech, nebudeme stejní a přejeme mu v jeho podnikání i životě mnoho úspěchů, radostí a pramálo starostí. Hezký den všem Slepičář a Kavapo přeje jen :).

Vy chudinko, na co si to tady hrajete?
Že na vás pošlu inspekci, ať se podívá do aut a nakládacích míst?

Co ty stovky lidí, které vaši neodborní řidiči odpálkovali či odkázali na telefon,
který jste jim vesele nebrali či slibovali zpětné zavolání?
Co ty stovky týraných zvířat?

No, hlavně, že se v prodeji drůbeže již léta cítíte jak ryba ve vodě.
Nejen vaše stránky jsou ubohoučké, ale opravdu ultra ubohoučké a k smíchu.

Radši postavte novou drůbežárnu a tam něco od kuřete vychovejte.
Nebo ještě lépe zakupte chátrající kravín, investujte a renovujte jej,
a tam si pak tu drůbežárnu otevřete.

Jste opravdu neuvěřitelně ubohá. A drzá.
Ale boží mlýny melou. To víme všichni. Naštěstí.

walsa

12.5.2017 16:02
walsa

XXX.XXX.160.22

Pokud byste si nejdříve přečetli, kdo vlákno opravdu založil, nebyla by vaše odpověď tak hloupá (ne-li tupá). I tak děkujeme za bezpředmětnou reakci.

12.5.2017 23:05
gaston18

XXX.XXX.209.187

Já jsem podle vás také prodejce? Asi každý kdo si stěžuje na Vaše praktiky ne? Koupila jsem jednou, když jsem začínala s chovem a nikdy více. Znám kolem sebe mnoho dalších, kteří si na drůbež i na chování Kavapa stěžují. A těch několik spokojených kupujících? To měli prostě štěstí, že jim to nechcíplo. I mezi brakem se občas podaří najít pár kusů, které vypadají relativně v pořádku. Chtěla bych být šéfová KVS, bych vám tam zvedla mandle a tak jak máte zvířata v nepořádku, přesně tak bych zacházela s vámi. Narvat do klecí, bez vody celý den vozit v autě, házet do beden. Lidi jako vy jen řezat, řezat, řezat a pak ještě nakopat do pr..ele.

14.5.2017 21:19

Nejedná se o nespokojeného zákazníka. V případě, že si od Vás někdo něco koupí tak už neberete telefony, o reklamaci nebo jejím vyřízení nemůže být řeč. Já osobně jsem od Vás koupil tři chromé kuřice a když jsem to volal na vaše číslo tak mi byla přislíbena náprava, ale potom už jste nezvedli ani telefon ani e mailovou reklamaci jste nereagovali. Spoléháte na to, že u takto malých obchodů už se nikdo nebude dál snažit dotáhnout reklamaci do konce. Chováte se jak podvodníci, vaše jméno je profláklé na všech internetových diskusích a jestli jste kapapo nebo se schováte za slepočáře.cz je jedno. Obchod se buduje jinak a to že naklupujete chromá a nemocná zvířata a snažíte se je potom prodat dál je z obchodního hlediska sebevražda, Možná budete prosperovat, ale je to jen živoření. Kdyby jste si budovali jmeno, vyřizovali reklamace tak by bylo vše OK, ale vy na své zákazníky ser...te, tak jen živoříte a nikdo si od Vás už nic nekopupí nebo jen ten který nečetl uporoznění ostatních které jste podvedli.

aj tak sa da

15.5.2017 10:28
aj tak sa da

XXX.XXX.113.158

Mala ukazka ako sa rozvoz hydiny da robit

http://www.dailymotion.com/video/x2lxcgw.

18.5.2017 19:54
mysak

XXX.XXX.15.62

gaston18 napsal(a):
Nechápu, proč ty slepice od Kavapa kupujete, když vidíte v jakém jsou stavu? Na místo těch zachráněných se druhý den dostane jiná. Právě tou lítostí podporujete ty gaunery, co nemají úctu k živému tvorovi. Kdyby jim to nikdo nekoupil, pán by přijel zpátky s plným nákladem a časem můžou jít do pr..., protože nebude odbyt. Ale dokud budete zachraňovat ty chudinky, tak je to nekonečný kolotoč. To stejné platí pro psy.

Tak s tímto lze než souhlasit, bohužel tyto firmy stále žijí z neználků.

18.5.2017 19:57
mysak

XXX.XXX.15.62

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nejedná se o nespokojeného zákazníka. V případě, že si od Vás někdo něco koupí tak už neberete telefony, o reklamaci nebo jejím vyřízení nemůže být řeč. Já osobně jsem od Vás koupil tři chromé kuřice a když jsem to volal na vaše číslo tak mi byla přislíbena náprava, ale potom už jste nezvedli ani telefon ani e mailovou reklamaci jste nereagovali. Spoléháte na to, že u takto malých obchodů už se nikdo nebude dál snažit dotáhnout reklamaci do konce. Chováte se jak podvodníci, vaše jméno je profláklé na všech internetových diskusích a jestli jste kapapo nebo se schováte za slepočáře.cz je jedno. Obchod se buduje jinak a to že naklupujete chromá a nemocná zvířata a snažíte se je potom prodat dál je z obchodního hlediska sebevražda, Možná budete prosperovat, ale je to jen živoření. Kdyby jste si budovali jmeno, vyřizovali reklamace tak by bylo vše OK, ale vy na své zákazníky ser...te, tak jen živoříte a nikdo si od Vás už nic nekopupí nebo jen ten který nečetl uporoznění ostatních které jste podvedli.

Bohužel těch, co nečetli ta upozornění, je stále dostatek na obživu těchto firem.

18.5.2017 23:07
gaston18

XXX.XXX.209.121

mysak napsal(a):
Bohužel těch, co nečetli ta upozornění, je stále dostatek na obživu těchto firem.

A proto je potřeba každého, kdo projeví zájem o Kavapo, informovat. A co nejvíce to roznášet mezi známé a kamarády, protože ti to pak třeba zase vymluví dalším. Jen mě už se podařilo to vymluvit mnoha lidem a říkám to každému kdo projeví zájem o chov. Bohužel se často lidi diví, vůbec nemají tušení, že jsou to podvodníci a s.áči. kterým jde jen o peníze.

19.5.2017 20:54
hanka s.

XXX.XXX.72.61

jájaja napsal(a):
Dobrý den, omylem jsem si objednala slepičky od firmy Slepičář, měla jsem objednané 8ks 18 týdenní a 5 ks ročních. Dnes ráno přivezli a když pán otevřel boční dveře málem jsem se rozbrečela. Všechny slepice co na mně koukaly byly vesměs holé, v jedné bedně byla jedna samotná úplně, podotýkám úplně bez peří. Nebyla poznat barva myslela jsem si, že je nějaká nemocná, nevím a k mému překvapení pán tuto bednu vyndal z auta a začal mi ji doplňovat dalšími zbědovanými kusy. Řekla jsem mu, že si snad dělá legraci, že to nemyslí vážně, ale on mě ujistil, že je vše naprosto v pořádku, že je to roční slepice z klece. To už jsem se neudržela a řekla, že mám také roční slepice a rozhodně nevypadají takto, když pominu, že jsem prvně viděla potácet se oškubanou slepici, která vypadala, že je již spařená i ten odevzdaný, ustrašený výraz svědčil o tom co si prožila. Odmítla jsem si tyto slepice převzít a chtěla vidět ty mladé. Ty byly v pořádku. Mezitím jsem si chtěla roční slepice vyfotit, ale pán je hodil do auta. Předal mi ty mladé a odjel. Volala jsem majiteli a ten mě taktéž ujistil, že je vše v pořádku, že takto slepice v roce vypadají. Teď mě mrzí, že jsem je nevzala a nedopřála jim aspoň důstojný konec. Tak teď přemýšlím jestli jsme ještě vůbec lidi protože dobytek by takto nejednal.

Proč rovnou konec?Já jsem si před třemi lety koupila od Kavapa dvě roční slepice(ve snášce).Byly sice zbědované, ale snášejí dodnes.Sice ob den, ale mají se zaslouženě dobře.Jen ze začátku nevěděly, chuděry, co s prostorem.Protože hned šly do travnatého výběhu.

20.5.2017 12:52
mysak

XXX.XXX.54.2

hanka s. napsal(a):
Proč rovnou konec?Já jsem si před třemi lety koupila od Kavapa dvě roční slepice(ve snášce).Byly sice zbědované, ale snášejí dodnes.Sice ob den, ale mají se zaslouženě dobře.Jen ze začátku nevěděly, chuděry, co s prostorem.Protože hned šly do travnatého výběhu.

Konec proto, aby se to nepodporovalo.

20.5.2017 22:58
gaston18

XXX.XXX.209.121

jájaja napsal(a):

Tak to je dobře, že jste je nevzala. Vy jim sice dáte důstojný život, ale hned je nahradí další chudáci. Také si je koupíte? A všem to vynahradíte? Každý kdo si takové slepice koupí, tak podporuje ten dobytek, jak jste je nazvala. Takže i Vy za to můžete, že ty slepice tak trpí. Všem koho znáte, říkejte co je to za šmejdy a nákup jim vymlouvejte.

21.5.2017 05:17

gaston18 napsal(a):
Tak to je dobře, že jste je nevzala. Vy jim sice dáte důstojný život, ale hned je nahradí další chudáci. Také si je koupíte? A všem to vynahradíte? Každý kdo si takové slepice koupí, tak podporuje ten dobytek, jak jste je nazvala. Takže i Vy za to můžete, že ty slepice tak trpí. Všem koho znáte, říkejte co je to za šmejdy a nákup jim vymlouvejte.

Jestli ty slepice koupíte nebo ne, z drůbežárny je stejně vyskladní, a pak šup s nimi do kafilérie nebo psům do žrádla.A další už se opět vezou do klecí v hale.Nicméně pokud toto nechcete podporovat, nežerte kuřecí z marketů, jen z farem, nežerte salámy, polotovary, vejce a ani nic v čem je obsah kuřecího.A hlavně šiřte osvětu aby Vás bylo mooooooc.A všechny ty panelákové a městské existence pak svorně budou žrát kořínky a budou z nich vegani.

HOLÁ slepice

24.5.2017 18:06
HOLÁ  slepice

XXX.XXX.215.221

Připojuji se k připomínce, která vám zákaznice odepsala dne 22.04.2017. Přesně s tím popisem nákupu slepic jednoročních, absolutně souhlasím. Nejedná se o slepice na snůšku, ale to byla hrůza vidět ty zvířátka. Absolutně h o l é bez jednoho peří a taková slepice není ani na polévku. Je to týrání zvířat - to co prodáváte. Co by\ tomu řekli ochranáři?
Já jsem to ukázala veterináři a ten jen kroutil hlavou, že si vůbec můžete dovolit tak zubožená zvířata prodávat. A mimo jiné, řidič, který toto zboží přivezl byl velice neochotný a nepříjemný.
Už několikrát jsme kupovali slepice roční a ty snášely vajíčky a poznal jste na nich jaké barvy jsou. Tyto nemají ani na křídlech jedno peříčko. Pokud budete prodávat zákazníkům takovéto zboží, neudržíte se na trhu.

marek chromý

27.5.2017 13:32
marek chromý

XXX.XXX.181.19

Divím se těm reakcím na Kavapo. Jsem dlouholetý zákazník a nemám připomínky. Když chcete mít pěkný slepičky, tak nekupujte roční, ale kuřice. Ty mají velmi pěkné.
Martin.

Mammia

28.5.2017 14:04
Mammia

XXX.XXX.182.25

Já mám s Kavapo - Slepičář jen ty nejhorší zkušenosti.
Neodborní řidiči ničí živá zvířata, neukáží zákazníkovi před naložením do jeho přepravek, rychle to naháží za nohy za křídla, řeknou si nejvyšší cenu z letáku nebo ještě o 5-10 Kč vyšší. Nemají objednávky připravené, vůbec o nich často ani neví, snaží se nabídnout něco jiného. Nezkušeným nebo starším lidem prodají staré slepice jako nové slepičky před snáškou. Prostě banda podvodníků a gaunerů. Reklamace nemožná.

28.5.2017 15:39

Je to přesně ale úplně přesně, objednávku neměli připravenu, naházeli mi chromé, opelichané chudáky, v tom zmatku jsem si to nestačil ani zkontrolovat, ale je to přesně jako řekl pán, účtovali mi ještě o 10 - 20 korun na kuse víc ( 190, - za chromé kuřice). Jsem to ale de-bil.
. Už nikdy více. Na reklamaci samozřejmě ani nikdo nereagoval a nebrali telefon a na písemný e mai samozřejmě nikdo nereagoval. Tak se jim to povedlo, ale kuřice se roznesly a daly po cca měsíci do pořádku, kdy se museli učit chodit. No už si od nich nikdy nic nekoupim tak to je výsledek.

30.5.2017 14:34
honzapm

XXX.XXX.182.25

Cituji z Chovame.cz

Zlodějina Kavapo
host - xxx.xxx.75.35 (?)
19.8.2012 12:00, počet návštěv: 165531
Z nouze jsem opět musela využít služeb této rádoby firmy. Včera dopoledne jsem si ověřila cenu krůt u paní na telefonu, který je uveden na letáku, byla mi potvrzena cena 270 kč, dnes přijel starý řidič a krůta stála 290. Při 14 ks je to již značný rozdíl. Bohužel telefony na firmě dnes nikdo nezvedá, tak není komu vynadat. Nechala jsem si vystavit účtenku, IČO uvedené na účtence zaniklo v r.2010, jedná se tedy o nepovolené podnikání. Kavapo opravdu jedna velká zlodějina!

Zlodějina Kavapo
host - xxx.xxx.88.1 (?)
20.8.2012 18:45
Mám podobnou zkušenost s firmou Kavapo. Počátkem března jsem koupila nosné kuřice, které podle letáku měly stát 100-150, - Kč za kus. Prodávající pán však chtěl 220, - Kč za kus. U firmy Kavapo už v budoucnu rozhodně nic nekoupím... Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. CTRL+F5 aktualizuje webovou stránku..

Zlodějina Kavapo
host - xxx.xxx.0.178 (?)
12.6.2014 13:14Koupila jsem si od firmy Kavapo 27.5.2014 4 kachnata a 5 housat.Bohužel mi během 3týdnů zůstalia všechna kachnata ale jen 2 housata.Vždy umřeli po týdnu a začalo to tím že přestaly žrát a polehávaly.Podmínky pro ně jsou výborné, dostávají vitamíny, minerály, žabky raději kontroluji, tak nevím na jaké straně je chyba smajlík

30.5.2017 21:35
mysak

XXX.XXX.54.2

HOLÁ slepice napsal(a):
Připojuji se k připomínce, která vám zákaznice odepsala dne 22.04.2017. Přesně s tím popisem nákupu slepic jednoročních, absolutně souhlasím. Nejedná se o slepice na snůšku, ale to byla hrůza vidět ty zvířátka. Absolutně h o l é bez jednoho peří a taková slepice není ani na polévku. Je to týrání zvířat - to co prodáváte. Co by\ tomu řekli ochranáři?
Já jsem to ukázala veterináři a ten jen kroutil hlavou, že si vůbec můžete dovolit tak zubožená zvířata prodávat. A mimo jiné, řidič, který toto zboží přivezl byl velice neochotný a nepříjemný.
Už několikrát jsme kupovali slepice roční a ty snášely vajíčky a poznal jste na nich jaké barvy jsou. Tyto nemají ani na křídlech jedno peříčko. Pokud budete prodávat zákazníkům takovéto zboží, neudržíte se na trhu.

Ba udrží, právě proto, že těží z neznalosti prvozákazníka. Už se drží dost dlouho.

30.5.2017 22:09
Lhoťák od Kladna

XXX.XXX.144.172

Bohužel nejen prvozákazníka...Nechápu ja to někdo může od nich vzít opakovaně
:o(.

31.5.2017 16:39
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Kavapo jezdí i k nám na vesnici, můžem i někdo zjednodušeně vysvětlit, o co jde?Nechce se mi číst všechny příspěvky-díky.

31.5.2017 23:11
gaston18

XXX.XXX.209.218

Jestli ty slepice koupíte nebo ne, z drůbežárny je stejně vyskladní, a pak šup s nimi do kafilérie nebo psům do žrádla.A další už se opět vezou do klecí v hale.Nicméně pokud toto nechcete podporovat, nežerte kuřecí z marketů, jen z farem, nežerte salámy, polotovary, vejce a ani nic v čem je obsah kuřecího.A hlavně šiřte osvětu aby Vás bylo mooooooc.A všechny ty panelákové a městské existence pak svorně budou žrát kořínky a budou z nich vegani.

Nevím proč se rozčilujete na mě. Nebavíme se tady o tom kdo co jí nebo nejí. Bavíme se tu o podvodníkovi, který prodává zvířata v zuboženém stavu. Ne o drůbežárnách, kde si sám dojedete koupit slepice z klece. Tam vím, že kupuji vězně z klece, neopeřené, přesto v relativně obstojném stavu. Pokud nechcete šířit osvětu, nikdo Vás nenutí.

31.5.2017 23:12
gaston18

XXX.XXX.209.218

gitule vrtule napsal(a):
Kavapo jezdí i k nám na vesnici, můžem i někdo zjednodušeně vysvětlit, o co jde?Nechce se mi číst všechny příspěvky-díky.

Jsou to podvodníci, přečtěte si to.

31.5.2017 23:19
gaston18

XXX.XXX.209.218

marek chromý napsal(a):
Divím se těm reakcím na Kavapo. Jsem dlouholetý zákazník a nemám připomínky. Když chcete mít pěkný slepičky, tak nekupujte roční, ale kuřice. Ty mají velmi pěkné.
Martin.

Já se zase divím Vaší reakci. Viděla jsem několikrát jejich kuřice a ty mají do pěkných velmi daleko. Ale nikde není psáno, že jste měl štěstí.

Mammia

5.6.2017 19:59
Mammia

XXX.XXX.182.25

Dávejte si pozor na tyto nepoctivé prodejce.

6.6.2017 19:31
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ta pakáž Vaňkovic už zase inzeruje, tak si dejte na Slepičář.cz a Kavapo pozor!

Krutata

20.6.2017 09:53
Krutata

XXX.XXX.112.238

Zdravím všechny! Nedala jsem na veškeré negativní zkušenosti a po přečtění tohoto příspěvku jsem si objednala od firmy Slepičář. Přivezli mi nemocné zvíře na což jsem přišla přibližně půl hodiny po odjezdu řidiče (léčení by mě vyšlo na čtyři nová zdravá zvířata a to jsem z hodně levného kraje), firmě jsem dala ihned věďet (nebyl to ani den) a snažila jsem se s nimi dohodnout na nějakém způsobu reklamace-slíbili výměnu. Je to přes měsíc, samé sliby, žádná výměna.
Takže toho je další opravdová zkušenost na adresu této firmy. Nekupujte si od nich zvířata, řidič odborník vám předá chudáky (velmi spěchá, takže lajci nemají v podstatě šanci), na které se můžete chvíli dívat jak trpí a pak už je stejně nebude čekat nic jiného než sekera. Měla jsem opravdu trpělivost a snažila se jim vyjít vstříc se vším, co si na mě vymysleli a také jsem doufala, že zde přidám pozitivnější recenzi na onu firmu, ale opak je bohužel pravdou.
Takže NEDOPORUČUJI, NENAKUPUJTE OD NICH ZVÍŘATA, ZAJÍMAJÍ JE JENOM PRACHY (při pokusu o domluvu náhrady mi bylo řečeno: "Kam bychom přišli, kdyby jsme za každou reklamací posílali auto.").
Všem hezký den a doufám, že tohle přesvědč i ty, co by se rozhodli věřit tomuto příspěvku, jako jsem to udělala já.

anička66

20.6.2017 10:20
anička66

XXX.XXX.160.22

Krutata napsal(a):
Zdravím všechny! Nedala jsem na veškeré negativní zkušenosti a po přečtění tohoto příspěvku jsem si objednala od firmy Slepičář. Přivezli mi nemocné zvíře na což jsem přišla přibližně půl hodiny po odjezdu řidiče (léčení by mě vyšlo na čtyři nová zdravá zvířata a to jsem z hodně levného kraje), firmě jsem dala ihned věďet (nebyl to ani den) a snažila jsem se s nimi dohodnout na nějakém způsobu reklamace-slíbili výměnu. Je to přes měsíc, samé sliby, žádná výměna.
Takže toho je další opravdová zkušenost na adresu této firmy. Nekupujte si od nich zvířata, řidič odborník vám předá chudáky (velmi spěchá, takže lajci nemají v podstatě šanci), na které se můžete chvíli dívat jak trpí a pak už je stejně nebude čekat nic jiného než sekera. Měla jsem opravdu trpělivost a snažila se jim vyjít vstříc se vším, co si na mě vymysleli a také jsem doufala, že zde přidám pozitivnější recenzi na onu firmu, ale opak je bohužel pravdou.
Takže NEDOPORUČUJI, NENAKUPUJTE OD NICH ZVÍŘATA, ZAJÍMAJÍ JE JENOM PRACHY (při pokusu o domluvu náhrady mi bylo řečeno: "Kam bychom přišli, kdyby jsme za každou reklamací posílali auto.").
Všem hezký den a doufám, že tohle přesvědč i ty, co by se rozhodli věřit tomuto příspěvku, jako jsem to udělala já.

Udejte je! Máte doklad o koupi, máte zubožené zvíře i zkušenosti s reklamací. Zavolejte na hygienu a veterinární správu, nebo jen veterináři, aby je udal on! Dokud je lidi nebudou udávat, není možné tyhle "šmejdy" zastavit. Proto konejte! A pokud je tolik nespokojených zákazníků, nevěřím, že by výšší nadřízené orgány nenašli nějaké přestupky ohledně týrání zvířat.

Nebojte se a konejte! Čím více se budou bát, tím dříve svůj nekalý byznys ukončí.

anička66

20.6.2017 10:22
anička66

XXX.XXX.160.22

Ono už je s podivem, že jim ifauna dovolí inzerovat a podporuje tak nekalé chování a týrání zvířat

20.6.2017 12:31
ovecka

XXX.XXX.171.70

anička66 napsal(a):
Ono už je s podivem, že jim ifauna dovolí inzerovat a podporuje tak nekalé chování a týrání zvířat

Vezměte to z druhé strany. Provoz portálu Ifauny je placen právě z reklam. A portál není kontrolní orgán, aby si prověřoval každého zadavatele reklamy. Navíc, kdo bude tím arbitrem, který rozhodne, kdo má na reklamu nárok a kdo ne. To bychom byli zase za totáče. Máme svobodu a každý si může rozhodnout, zda reklamě uvěří nebo ne. A že někdo nedá na zkušenosti a stejně koupí, to už je jeho boj a hloupost.
Ten, kdo je může zastavit je právě nespokojený zákazník. Ale ono je jednodušší tuto svou odpovědnost přehodit na někoho jiného.
Tímto se Kavapa a jim podobným v žádném případě nezastávám. Ale žalovat je nemohu, nemám žádné důkazy. Jednou jedinkrát v začátcích jsem si od nich objednala drůbež a když viděla, co vezou, tak jsem s díky odešla. Od té doby nakupuji pouze od chovatelů, které znám, na které najdu jen chválu, kteří jsou ověřeni. Dana.

anička66

20.6.2017 12:50
anička66

XXX.XXX.160.22

ovecka napsal(a):
Vezměte to z druhé strany. Provoz portálu Ifauny je placen právě z reklam. A portál není kontrolní orgán, aby si prověřoval každého zadavatele reklamy. Navíc, kdo bude tím arbitrem, který rozhodne, kdo má na reklamu nárok a kdo ne. To bychom byli zase za totáče. Máme svobodu a každý si může rozhodnout, zda reklamě uvěří nebo ne. A že někdo nedá na zkušenosti a stejně koupí, to už je jeho boj a hloupost.
Ten, kdo je může zastavit je právě nespokojený zákazník. Ale ono je jednodušší tuto svou odpovědnost přehodit na někoho jiného.
Tímto se Kavapa a jim podobným v žádném případě nezastávám. Ale žalovat je nemohu, nemám žádné důkazy. Jednou jedinkrát v začátcích jsem si od nich objednala drůbež a když viděla, co vezou, tak jsem s díky odešla. Od té doby nakupuji pouze od chovatelů, které znám, na které najdu jen chválu, kteří jsou ověřeni. Dana.

No to máte 100% pravdu! Souhlasím! Ale...

ifauna je soukromý subjekt, a i já, jakožto soukromý subjekt, si také mohu rozhodnout, kterou reklamu umístím na svém soukromém podnikatelském projektu a kterou ne. To je právě ta demokracie. A jelikož je snadno dohledatelné, že je daný inzerent zloděj a ještě trýznitel zvířat, je moje výhradní právo a hlavně známka cti, že takovému inzerentovi neumožním inzerovat :) Alespoň já, bych opravdu s takovým inzerentem nechtěla mít nic společného. Protože pak je vždy snadné pochybovat o kvalitě i věrohodnosti :)

Ale my dvě to nevyřešíme!

Jistě budeme obě souhlasit, že každý, kdo má špatné zkušenosti, to má nahlásit na příslušné orgány. Protože stav zvířat je žalostný, a takové chování je v ČR trestným činem.

20.6.2017 13:49
jeník12

XXX.XXX.73.90

Dana má naprostou pravdu, ifauna s tím nemá společného, je to na zákaznících, pokud jsou nepoučitelný a stále u nich kupují zubožená zvířata, tak se jim bude dařit. Co je pro mě nepochopitelný, že si někdo neprohlídne zvíře které kupuje než ho zaplatí. Pokud od nich nikdo nekoupí, kavapo ani slepičář nebude. Udávat sice můžete taky, ale tím se nic nevyřeší smajlík smajlík

Ondra9

20.6.2017 14:39
Ondra9

XXX.XXX.160.22

No tak kdyz je nekdo naprasi, tak se prece vyresi to, ze se budou bat prodavat tyranou drubez. To da rozum. Prinejmensim zaplati tucnou pokutu kdyz tam nekdo vlitne. A nebo je zavrou uplne. Je pravda ze ifauna s tim spolecneho nic nema, ale taky je pravda ze jejich inzerci jen tise takove podvodniky podporuje.

20.6.2017 16:10
Patunta

XXX.XXX.219.2

To by chtělo tv. NOVU. D.

22.6.2017 08:03
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím.také se divím, proč to lidé kupují.než něco zaplatím, chci to vidět a vybrat si, jako v supermarketu, tam si také nevemete třeba nahnilou zeleninu, vemete si zdravou.je s podivem, že o jejich praktikách a stavu zvířat státní veterina neví, kdežto, při nákaze virem H5N1 byla až abnormálě rychlá a aktivní.divné že, nebo ne.stále více si myslím, že jim dokonce drží prst v zadnici.

22.6.2017 10:37
subotaj

XXX.XXX.158.197

Zdravím všechny vášnivé chovatele, docela se divím všem těm negativním komentářů na Kavapo a Slepičáre. Nejdřív jsem kupoval slepice, ale i husy a kachny u Kavapa a teď, když je možnost si to nechat poslat až domů, tak nakupuju u Slepičáře. Nikdy jsem neměl sebemenší problém. Když chcete kvalitní slepice a hodně vajec, je třeba kupovat kuřice a né vynesené slípky, ty jsou dobré akorát tak na polívku nebo omáčku.

22.6.2017 11:55
honzapm

XXX.XXX.182.25

subotaj napsal(a):
Zdravím všechny vášnivé chovatele, docela se divím všem těm negativním komentářů na Kavapo a Slepičáre. Nejdřív jsem kupoval slepice, ale i husy a kachny u Kavapa a teď, když je možnost si to nechat poslat až domů, tak nakupuju u Slepičáře. Nikdy jsem neměl sebemenší problém. Když chcete kvalitní slepice a hodně vajec, je třeba kupovat kuřice a né vynesené slípky, ty jsou dobré akorát tak na polívku nebo omáčku.

Naděždo, opravdu se bavím.

Takže si vážně myslíte, že váš přístup k zákazníkům, nezvedání telefonů,
neřešení reklamací, neodbornost řidičů, podvody řidičů, zacházení řidičů
s drůbeží a další prasárničky spasíte pochvalným příspěvkem z čerstvě
a účelově založeného profilu? Vy jste ale srandisté, tam v tom vašem Slepičáři.
Hned si jdu k vám objednat. Hop hop.

22.6.2017 12:12
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

Tak si říkám že také přidám mojí zkušenost. Se SLEPIČÁŘEM nemám zkušenost, ale od KVAPOSU jsem bral naposledy malé brojlery asi před pěti lety. Z 80 brojlerů jsem jich čtyřicet dal známé a čtyřicet si jich nechal. Za dva dny bylo po nich komplet po všech. Reklamace HAHAHA... Ještě jsem si od nich objednal deset krocenu rok předním. Ujistili mě že dostanu krocany pokud si připlatím. Tak sem připlatil a výsledek 9 krůt a asi omylem jeden krocan. Ale před tím, tedy před sedmi osmi lety jsem bral brojlery a kachny a byl jsem vždy spokojený. Asi se tam něco změnilo. Od té doby jsem to nezkoušel ani to neplánuju. Jednu si teď vlastní odchov a neměnil bych.

anička66

22.6.2017 12:20
anička66

XXX.XXX.160.22

subotaj napsal(a):

Moc nechápu tu primitivní obhajobu. To jako může roční slepice vypadat tak, že je 2 minuty před smrtí, a je možno jí týrat? Se přijeďte podívat ke mě na dvorek, jak má vypadat zdravá roční slepice. Rozhodně nebude bez peří, a bude schopna chodit a přijímat potravu.

22.6.2017 12:25
honzapm

XXX.XXX.182.25

Já tedy mám s Kavapem jen jednu jedinou zkušenost.
Přivezl jsem si od pana Grešleho (top chovatel koroptvích vlašek) 1,6
kmen, zvířata 94-96 bodů, vzájemně nepříbuzná, z pěti kmenů.
Někdy v roce 2011...
Nemohl jsem jednu zimní noc zavřít kurník, tak byla požádána bratránkova
přítulkyně, která samozřejmě nadšeně souhlasila, vše odkývala.
No, takže mi zbyla 0,1 koroptví.

Holka se samozřejmě přišla strašně omlouvat, že ji to hrozně moc mrzí,
že zapomněla na to zavření... a mávala mi před očima letákem, co zrovna
našla ve schránce a pravila:
"Hele, tady přišlo ňáký Kavapo, tak já bych ti koupila deset slepiček za ty zabitý."

Jen jsem polknul a odpověděl jsem jí: "To jsi opravdu hodná, ale nedělej si škodu.
Už jsi mě potrestala dost."

A od té doby si fšechno dělám jedině sám.

22.6.2017 12:29
Luděk75

XXX.XXX.228.32

Dobrej, můžu se zeptat, jak probíhá dodávka od Slepičáře? Mám čerstvě objednáno, tak abych věděl na co se mám připravit. Díky za odpověď.

22.6.2017 12:30
honzapm

XXX.XXX.182.25

Luděk75 napsal(a):
Dobrej, můžu se zeptat, jak probíhá dodávka od Slepičáře? Mám čerstvě objednáno, tak abych věděl na co se mám připravit. Díky za odpověď.

Strašně vtipný, pane Vaněk. Ale tohle už zavání silnější schizofrenií.

22.6.2017 13:13
Patunta

XXX.XXX.219.2

Luděk75 napsal(a):

Přivezou. Doma si popláčete no a zabijete nebo se pokusíte zachránit.

23.6.2017 08:59
Otoman70

XXX.XXX.236.75

Dobrý den, to jsem z toho jelen. Náhodou jsem se dostal k diskuzím a nestačím se divit. Čekám na závoz kuřic a krůťat. Tak trnu z hrůzou jak to dopadne. No snad mě mile překvapí, protože s objednávkou jsem neměl žádný problém, slečna mi vše vysvětlila a objednala.

23.6.2017 12:01
honzapm

XXX.XXX.182.25

To je tak, když si někdo myslí, že dobrá firma a dobré jméno
se dělá tak, že vlezete na virtuální portál, zaregistrujete si přezdívku,
a hned jdete chválit či se nevinně dotazovat.

Dobré jméno firmy dělají spokojení zákazníci, dobré jméno
dělá kvalifikovaný a příjemný řidič, který zákazníkovi drůbež ukáže,
dá vybrat, vždy má nějaký ten kus navíc a slušně a opatrně drůbež klientovi
naloží. Dobré jméno dělá transparentnost v cenách a prodej drůbeže
takového věku, jaký je inzerován a inkasován.

Takové firmy se pak nepotřebují ztrapňovat způsobem, jaký jste si zvolili vy.
Ostatně celá vaše obchodní strategie (udělat objednávku a pak strčit hlavu
do písku) je hodně pajdavá a kulhavá. Asi jako ty vaše udatné slepice.

To už si neodpářete, to už vám zůstane navždycky, i kdybyste se tisíckrát
převlékli za další a další společnost, milé Kavapo.

23.6.2017 12:36
Sádelník

XXX.XXX.30.118

Otoman70

Objednal jsem 2 kruty 12 tydnu. Krome toho ze byli z velkochovu zrejme. Tak byli opelichane coz u me dohnali a byli krasne, zarostly, krmil sem granulemi a vyrostli z toho pekny kusy.

ALE.

Jeden vypadal jako kdyby byl o 2 tydny mladsi s porovnanim s druhym krocanem co se tyce velikosti vyrostku na krku atd. Od zacatku meli obcas kasovity trus a pri porazce mel 1 ten mensi jatra jakoby na mistech ztvrdla jakoby tukovy casti. Nvm presne nejsem odbornik.

Ae kdyz to tady ctu tak to podporovat nebudu a priste vemu brojlerovy kruty od nejakeho chovatele jako jsem ja nebo vy.

23.6.2017 12:44
Otoman70

XXX.XXX.153.64

Sádelník napsal(a):
Otoman70

Objednal jsem 2 kruty 12 tydnu. Krome toho ze byli z velkochovu zrejme. Tak byli opelichane coz u me dohnali a byli krasne, zarostly, krmil sem granulemi a vyrostli z toho pekny kusy.

ALE.

Jeden vypadal jako kdyby byl o 2 tydny mladsi s porovnanim s druhym krocanem co se tyce velikosti vyrostku na krku atd. Od zacatku meli obcas kasovity trus a pri porazce mel 1 ten mensi jatra jakoby na mistech ztvrdla jakoby tukovy casti. Nvm presne nejsem odbornik.

Ae kdyz to tady ctu tak to podporovat nebudu a priste vemu brojlerovy kruty od nejakeho chovatele jako jsem ja nebo vy.

Díky moc za reakci. Když kupuju 12 týdení měl bych taky takové dostat, ale je mi jasný, že přesně na den to sedět nemůže, kdo se v tomto odvětší pohybuje, mi dá jistě za pravdu, ale toleroval bych tak týden max dva, víc asi ne. Podle toho, co píšete, to možný je, ale ještě se mi to nestalo, že by měli tvrdý játra, jak píšete. Tohle je takové zboží, že né všem a né vždycky se člověk zavděčí, je třeba to vyzkoušet a pak hlásit moudra.

23.6.2017 13:20
bob chovatel

XXX.XXX.155.138

Zdravím všechny chovatele. Chovám drůbež přes 10 let, z počátku jsem bral i od Kavapa a nikdy jsem neměl problém. Slípky mi velice brzo začaly nést a nesly dlouho dobu každý den. Když mi to všechno odnesla liška, objednával jsem u Kuřice.cz, jako slepice moc pěkný, ale neměly požadované stáří a byly dost předražený. Před měsícem jsem zkusil jen tak s hecu koupit u Slepičáře a jsem zatím nad míru spokojený. Kuřice po týdnu začaly snášet, ceny lepší ne u konkurence a řidič byl ochotný, objednávka proběhla taky dobře. Nemůžu si na nic stěžovat. Myslel jsem si, že dopadnu hůř, když to tady tak čtu.

anička66

23.6.2017 14:58
anička66

XXX.XXX.160.22

Je trapný, když se Kavapo neboli Slepicar vyjadřuje ve vláknu, ve kterém 99 % zákazníků má negativní zkušenosti s těmahle lumpama :) Jejich názor už nezměníte, a jsem ráda že vás to už samo trestá.

23.6.2017 15:29
jeník12

XXX.XXX.73.90

Ty nově založené profily, co se to tu snaží zlomit ve prospěch této firmy se špatnou pověstí, jsou opravdu komické a průhledné.

Krutata

23.6.2017 16:35
Krutata

XXX.XXX.112.238

Otoman70 napsal(a):
Díky moc za reakci. Když kupuju 12 týdení měl bych taky takové dostat, ale je mi jasný, že přesně na den to sedět nemůže, kdo se v tomto odvětší pohybuje, mi dá jistě za pravdu, ale toleroval bych tak týden max dva, víc asi ne. Podle toho, co píšete, to možný je, ale ještě se mi to nestalo, že by měli tvrdý játra, jak píšete. Tohle je takové zboží, že né všem a né vždycky se člověk zavděčí, je třeba to vyzkoušet a pak hlásit moudra.

Tak si to vyzkoušejte, mám doma 3 krocany (doufám, že jsou to krocani za ten příplatek, protože když nebudou, asi težko mi to někdo vyreklamuje, s tím už nepočítám) a jednu mrtvolu, která měsíc čekala na slíbenou "výměnu". Ze začátku kejchali, asi tak týden (možná z prachu, ale jsem lajk, nepoznám jestli to není ta plíseň, když si je přebírám), krom jednoho všichni průjmovali a jeden kadil nádherně žlutou pěnu-přisuzovala jsem to stresu z převozu, ale nebyl. Z těch tří krocanů jeden, ten co paradoxně vypadal největší a nejhezčí z ničeho nic přestal žrát, celý den spal stranou od ostaních. Po konzultaci s veterinářem jsem je byla donucena všechny přeléčit slušnou dávkou Entizolu. Jeden z nich má taky divnou bouličku na křídle, jak kdyby měl jako kuře poraněné křídlo a strostlo mu to blbě, neroste mu tam peří...

Řidič má krocany narvané v bedýnkách (hádám kvůli bezpečnosti při převozu), uvidíte je akorát hezky sedět, nepočítejte proboha s nějakým výběrem, nepočítejte taky s tím, že uvidíte všechny vady přímo při předání. Já jim věřila, že mi vybrali a prodávají krocánky bez viditelných vad, protože jsem lajk a začátečník, neměla jsem šanci něco poznat hned a s dalšími věcmi jsem se hodlala vypořádat už sama, ale ani to mi firmou nebylo dopřáno, protože mrzáky bohužel nereklamují a s tím se vypořádá akorát sekera. Přijdu si, jako kdybych poslala sponzorský dar množkám, aby byly prachy na další chcípáky...už bych to nikdy neudělala, radši si půjčím vozík nebo velký auto a dojedu si pro krocánky tam, kde je chovají, uvidím je, vyberu si a když bude problém, aspoň to s nimi budu moci řešit osobně. Setkala jsem se s chovateli a prodejci různých druhů zvířat a vždy jsme se rozumně domluvili jako lidi, když se objevil nějaký problém, ale tady Vás budou akorát tahat za nos...
Ta velká výhoda, že zvířata doručí do baráku je ale potom velkou nevýhodou, když byste jim chtěl zvířata vracet, je opravdu lepší zařídit se pokud možno více lokálně. :)

Takže tady máte ode mě nahlášená moudra...

Hančule

23.6.2017 18:37
Hančule

XXX.XXX.197.145

anička66 napsal(a):
Je trapný, když se Kavapo neboli Slepicar vyjadřuje ve vláknu, ve kterém 99 % zákazníků má negativní zkušenosti s těmahle lumpama :) Jejich názor už nezměníte, a jsem ráda že vás to už samo trestá.

Vy, jste nějaká chytrá, až přechytralá, slečno nebo paní. Asi jste všude byla, všechno znáte a všechno víte, když si dovolíte toto napsat. Nechápu Vaše pochody. Nemám zkušenosti s ani jedním prodejcem, vše si chovám sám, ale možná by stálo za to zkusit třeba jednoho z nich a pak sem napsat kladnou diskuzi a čekat, kdo se zase ozve. Potrefená husa totiž nejvíc kejchá. Bože, že maj lidi čas sledovat a psát a zjišťovat, kdo co kam napsal, Nakoupím a napíšu svou zkušenost ne? Nic míň, nic víc. Bože, Češi, to je národ závistivců a nepřejících lidí. Tohle jinde ve světě neexistuje.

23.6.2017 18:57

Hančule napsal(a):
Vy, jste nějaká chytrá, až přechytralá, slečno nebo paní. Asi jste všude byla, všechno znáte a všechno víte, když si dovolíte toto napsat. Nechápu Vaše pochody. Nemám zkušenosti s ani jedním prodejcem, vše si chovám sám, ale možná by stálo za to zkusit třeba jednoho z nich a pak sem napsat kladnou diskuzi a čekat, kdo se zase ozve. Potrefená husa totiž nejvíc kejchá. Bože, že maj lidi čas sledovat a psát a zjišťovat, kdo co kam napsal, Nakoupím a napíšu svou zkušenost ne? Nic míň, nic víc. Bože, Češi, to je národ závistivců a nepřejících lidí. Tohle jinde ve světě neexistuje.

Tak trochu mešuge asi budete Vy, ne? Co tady melete o potrefené huse a o závisti.Co má závidět, že prodávají zbídačená zvířata a chovají je kdesi v hnoji.A že těm co naletěli nejsou s to vyjít vstříc reklamací? Používat mozek to chce...to bude asi tím sluníčkem, že áno?Tato Vaše věta mluví sama za sebe: Bože, že maj lidi čas sledovat a psát a zjišťovat, kdo co kam napsal? Že vy jste si zrovna našla čas.

23.6.2017 19:57
Patunta

XXX.XXX.219.2

Hančule napsal(a):

Tak hurá do světa! Nemám ráda takové keci. Zda se Vám tady nezamlouvá tak můžete mazat.

Hančule

24.6.2017 21:40
Hančule

XXX.XXX.244.23

Patunta napsal(a):
Tak hurá do světa! Nemám ráda takové keci. Zda se Vám tady nezamlouvá tak můžete mazat.

Naopak, mně se tady líbí, to vy všichni jste pořád nespokojený a negativní. Chudáci lidi, co žijou kolem vás, jestli je tím svym negativním přístupem ovlivňujete tak to tady bude za chvíli vypadat teda. Dneska jsem si u Slepicare objednala 15 vynesených slepic a 5 mladých. Až to přivezou zase se ozvu, abyste měli o čem psát, vy bando tupejch lidí.

anička66

24.6.2017 22:05
anička66

XXX.XXX.160.22

Hančule napsal(a):
Naopak, mně se tady líbí, to vy všichni jste pořád nespokojený a negativní. Chudáci lidi, co žijou kolem vás, jestli je tím svym negativním přístupem ovlivňujete tak to tady bude za chvíli vypadat teda. Dneska jsem si u Slepicare objednala 15 vynesených slepic a 5 mladých. Až to přivezou zase se ozvu, abyste měli o čem psát, vy bando tupejch lidí.

Nevěřím. Je to FAKE profil na zvrácení objektivních zkušeností :)
Protože kdokoliv si do GOOGLE napíše Slepčář nebo Kavapo, vyběhne na něj pouze samé negativní hodnocení. A proč asi? Že by se těm šejdířům křivdilo? No to asi né... Lidi prostě píšou vlastní zkušenosti milá fake Hančule co si omylem říká mužským rodem :)

Takže lidi do toho! Pište tady své zkušenosti! Za sebe říkám, že jsem řidiče před pár lety poslala někam, když jsem viděla co, za týraný zvíře vezou.

24.6.2017 22:25

Hančule napsal(a):

Chudáčku hermafroditku, tak si on nebo ona, nebo obé? Kavapo slepičáři jste vážně k smíchu.

Miroslav.Gas

25.6.2017 16:13
Miroslav.Gas

XXX.XXX.197.145

Zdravím pravé chovatele. Já mám s Kavapem celkem dobré zkušenosti. Kupoval jsem od nich nejdřív slepice, slušně a dlouho nesly a pak i husy a kachny, měly výrobný maso.
Ale je pravda, že je to už pár let, nevím jak vypadá situace nyní. Už k nám na vesnici nejezdí. Slepičáře neznám, ale díval jsem se na jejich nabídku a celkem slušná, ikdyž mají už dost vyprodáno, ale ceny jsou slušný, možná vyzkouším, abych mohl porovnat.

25.6.2017 17:16

Na tuhle průhlednou recenzi slepičáře Vám tu už nikdo neskočí, zkuste to někde jinde.

25.6.2017 20:49

My jsme si yslím 1× nebo 2× kupovali slepice od kavapa. No v autě byly v otřesných podmínkách... Venku přez 30°C a slepice namačkané, otrhané v klecích a větrání nikde... Byly vystrašené a jak jsme je přivezli domů tak sotva chodili, i na hlínu se čučeli jak kdyby ji nikdy v životě neviděli, a o tom jak se pak dívali na trávu ani nemluvě... Plynula doba, slepiček bylo 6 a vajíček denně též 6-5. Ostatně jako u všech co jsme kdy měli. Na to si nemůžu stěžovat. Pak jsme ale nedopatřením jedné trochu přiskřípli nožičku, jemně jí natelka no pak ale třičtvrtě roku nesnášela. Tak čas opět plynul a jedna slepička bez příčiny umřela. Na polívku šli ve 3,5 -4 letech, to už si dokonce sami vytrhávali peří a pak byly celé otrhané.Teď už rok máme slepičky od soukromého chovatele a nemůžu si je vynachválit. Krásné, huňaťoučké a jedna dokonce právě kvoká.

SlepičíZačátečník

26.6.2017 11:45
SlepičíZačátečník

XXX.XXX.160.22

Nemám zkušenosti, ale vygooglování téhle firmy mluví za vše. Je to brutálně předražené! U nás ve slepičárně prodávají mladé kuřičky těsně před snáškou za 120 kč, a vynesené za 40. Jedině hlupák může koupit vynesenou slepici za cenu mladé kuřice. Každá slepičárna je levnější než tihle překupníci.

A když ještě dle videí zhodnotím jejich stav. Netřeba dál psát...

26.6.2017 12:16
Klikovec

XXX.XXX.132.118

Zdravím, taký jsem SlepičíZačátečník a ceny u Kapava, potažmo u Slepičáře mně nijak předražené nepřipadají. Podívejte se třeba na www.kurice.cz, zajímalo by mě, jak ta Vaše slepičárna vypadá, bůhví, jestli vůbec nějaká je. Jinak mám zkušenosti s Kavapem i Slepičářem, protože mají lepší ceny než právě kurice.cz Co víc chtít, slepice dovezou až na dvorek za stovku. Zajímalo by mě, která firma to takto dováží, asi žádná, ne? Slepice mi nesly dobře, je pravda, že když je přivezli, tak jim asi moc dobře v horku nebylo, ale to jim není dobře ani v té slepičárně nebo kdekoliv jinde, pokud tam nemají klimatizaci slepičky.

26.6.2017 12:26
bery25

XXX.XXX.12.1

Pane bože

26.6.2017 12:26

Tady se až tak nemluví o tom že jsou předražené i když jsou, to je každého věc kolik je ochoten zaplatit, ale v jakém stavu jsou a jak se následn chovají k zákazníkům které podvedli a prodali jim chromou a nemocnou drůbež.V jakých podmínkách u nich sdrůbež přežívá a způsob prodeje, tak to je něco otřesného. Je opravdu na Vás jestli si vezmete něco z těchto recenzí nebo si zase u kavapa aliaz slepičáře koupíte. Nekupujete si stroj, ale živé zvíře od kterého něco očekáváte a které s Vámi v případě slepic bude minimálně 3 roky.

26.6.2017 12:28
Sádelník

XXX.XXX.30.97

Kladny ohlasy jsou jen od fake profilu
Coz je trochu divny..

Chapu kdyz firma treba maze recenze ktery jsou negativni bezduvodne a jen je chce nekdo schodit..

Ae psat si vlastni je ubohost a znamka toho ze je tam neco spatne.

26.6.2017 12:48
anička66

XXX.XXX.160.22

Klikovec napsal(a):
Zdravím, taký jsem SlepičíZačátečník a ceny u Kapava, potažmo u Slepičáře mně nijak předražené nepřipadají. Podívejte se třeba na www.kurice.cz, zajímalo by mě, jak ta Vaše slepičárna vypadá, bůhví, jestli vůbec nějaká je. Jinak mám zkušenosti s Kavapem i Slepičářem, protože mají lepší ceny než právě kurice.cz Co víc chtít, slepice dovezou až na dvorek za stovku. Zajímalo by mě, která firma to takto dováží, asi žádná, ne? Slepice mi nesly dobře, je pravda, že když je přivezli, tak jim asi moc dobře v horku nebylo, ale to jim není dobře ani v té slepičárně nebo kdekoliv jinde, pokud tam nemají klimatizaci slepičky.

Tak každému kdo si toto vlákno čte, musí být jasné, že tyto kladné "recenze" jsou přímo od autorů těchto NEPOCTIVÝCH firem. Jenom idiot by hájil tolik firmu, kterou nezná tak vehementně, a ještě by ve svém příspěvku obhajoval a vypisoval jejich byznys plán. Nota bene ještě každý profil je anonym nebo je založený tentýž den, co vznikne FAKE recenze. Že by podezřelé a ubohé?

LIDI, KAVAPO i SLEPIČÁŘ JE PODVOD! TÝRAJÍ ZVÍŘATA! Kdo koupí, natočte to, a zveřejněte na youtube!

26.6.2017 13:33

Tak kdo ještě neviděl co prodají a potom už nezájem.

https://www.youtube.com/watch?v=v4iubvXpvVA.

SlepičíZačátečník

26.6.2017 13:47
SlepičíZačátečník

XXX.XXX.160.22

Klikovec napsal(a):

Každá drůbežárna je levnější, a vzhledem k tomu, že od nich do své firmy milé kavapo a slepičáři taky kupujete, to moc dobře musíte vědět.

http://www.drubez-horesovice.cz cena kuřice 150 Kč, já tam koupil 3 před 14ti dny dominat leghorn, za tři platil dokonce jen 400, nikoliv 450Kč. Roční slepice tak koupíte za 40kč

http://www.zemedelskacitov.cz Tady jsme koupili 4 slepice z jara, cena 135 Kč - během týdne začly nést. Roční slepice tam stojí 30kč.

http://www.ovuspraha.cz/vejce-a-produkty/odchov-a-prodej-kuric-a-nosnic
Tady mají kuřici za 150 kč a rořní za 50kč

http://www.drukostrizov.cz/aktuality/prodejkuric-3
Kuřice 140kč, roční 30kč

A takhle můžu pokračovat až do halelujah. KOUKNETE-LI NA KDEJAKOU JINOU SLEPIČÁRNU, BUDE KAŽDÁ LEVNĚJŠÍ NEŽ KAVAPO!

Takže ať si Kavapo píše co chce, tak 98Kč za vynešenou roční slepici je zlodějina, když jinde za tu cenu máte 3 a půl slepice.

V ČR je několik desítek slepičáren. Takže každý bude mít nějakopu nedaleko.

26.6.2017 16:27

Vynesené kuřice přímo z vyskladňování haly se dají koupit za 20 kč, pokud koupíte 1000 ks a více, tak za 15 kč. K nám to jezdí ve velkém skupovat vietnamci a ti je používají výhradně ke kulinářským účelům. Chodím k nim na jídlo a třeba Vietnamská kuřecí polévka „Pho ga“ je fantastická a stojí se na ni fronty.Takže slepičář či kavapo je koupí jako vynešené za 15 kaček a přeprodá, blbcům, za 98 kaček. To je kurňa byznys.Mlet do masokostní moučky se to nemůže, ta se zkrmovat nesmí, separátu na rychlosalámy a jiné šmakuládní uzeniny je dost z porážky brojlerů a tak by to šlo po vyskladnění skoro všechno do kafilerky.A to by drůbežárny museli zacálovat.Pro ně je daleko výhodnější to takhle přeprodat těmto rádobypodnikatelům, kteří založí různé weby stylu, zachraňte chuděrky pipinky, ap. A pak si vesele mastí kapsy.To že jim při přepravě v podmínkách horších než v koncentrákových klecích drůbežaren 20 % populace skape na dehydrataci, zlomeniny a udušení jim vůbec nevadí, mají i tak 300% zisk. A to co jim chcípne stejně jen pokoutně zakopou. Byl jsem toho svědkem.
Takže vynešené nekupovat, stejně naskladní další a ty budou žít zase mizerný život jako mašiny na vejce.A když kuřice, tak z ověřených firem, potažmo raději přímo v místě.Poznáte prostředí, podmínky a v první řadě přístup prodávajícího.

Kavapo za mě ne, nejen pro jejich chování vůči zvířatům, ale také pro arogantní jednání s lidmi při reklamacích, dokonce při samotném závozu zvířat se chovají nepříjemně až arogantně, ale také pro jejich přemrštěné ceny.
Je mi jasné, že se tady ještě v reakci na můj příspěvek objeví dalších 5 prokavapovských recenzí z dílny Jana Drdy(rozuměj pohádkář) ale ty už snad člověk internetově vzdělaný rychle prokoukne.

26.6.2017 18:50
mysak

XXX.XXX.52.92

Klikovec napsal(a):

Že by další nick? založený od firemního člověka?

26.6.2017 18:55
mysak

XXX.XXX.52.92

Hančule napsal(a):

Proč to má kupovat? nejste snad taky jeden z prodejců?

26.6.2017 19:17
horal

XXX.XXX.202.176

Hančule napsal(a):

To už jste trochu přehnala, jenom pro to že má někdo jiný názor a dovolí si kritizovat nekvalitní zboží nazýváte všechny tupou bandou. Už jednou jsem kvůli takové jako jste vy iFaunu opustil. Jenomže proč já když mám tady přátele bych odcházel, vy si najděte příslušný anální otvor a koukejte se tam zavrtat. Tady nikdo o vaše urážky nestojí.

SlepičíZačátečník

26.6.2017 19:28
SlepičíZačátečník

XXX.XXX.160.22

horal napsal(a):
To už jste trochu přehnala, jenom pro to že má někdo jiný názor a dovolí si kritizovat nekvalitní zboží nazýváte všechny tupou bandou. Už jednou jsem kvůli takové jako jste vy iFaunu opustil. Jenomže proč já když mám tady přátele bych odcházel, vy si najděte příslušný anální otvor a koukejte se tam zavrtat. Tady nikdo o vaše urážky nestojí.

Proč se vysilujete Horale... "Hančule" je jeden z mnoha fake profilů založený Kavapem. Jednou si Hančule říká on, jindy zas ona. Jasný důkaz, že se jedná o fake.
Kdyby místo zakládání fake profilů kvůli vyvrácení toliko negativních zkušeností zákazníků s jejich firmou, si raději vygooglovali někde na netu jak se chovat k drůbeži. Úspěšná společnost je jen taková, která má za sebou činy a mnoho kladných zkušeností zákazníků. Nepotřebuje se pak někde vyjadřovat a obhajovat svoje týrání zvířat.

Ještě jednou zde, neboť opakování je matka moudrosti: https://www.youtube.com/watch?v=v4iubvXpvVA.

27.6.2017 09:43
Zbyšek z Lipí

XXX.XXX.227.14

Zdravím všechny poctivé chovatele. Je tady docela husto. Možná tomu ještě trochu přidám, když budu chválit Slepičáře, ale já jsem byl s objednávkou a i dovozem opravdu spokojený. Možná výjímka potvrzuje pravidlo. Přivezli co bylo objednáno, nic jsem neplatil dopředu, ale až na místě, až když jsem si vybral zboží. Slípky a kachny se mají k světu, vypadají zdravě, mám se doma cca 20 dní. Pár u nich u začalo snášet, čekám až se roznesou všechny. Takže ze mě dobrý.

Krutata

27.6.2017 09:54
Krutata

XXX.XXX.112.238

Doufám, že video všechny přesvědčí, ale kdyby náhodou ne, tak takhle vypadájí krocánci od Slepičáře, foceno den poté, co je přivezli.
Jeden 8mi týdenní krocan mě v přepočtu vyšel na 476kč (započítána cena krocanů, příplatek za výběr krocanů a doprava), výdaje za léčbu dalších neduh počítat nebudu. A to jsem si myslela, že objednávám krocany za 325kč včetně dopravy (295kč bez dopravy). No nekupte to. :)

Po zkušenostech s touto firmou ji bude všude patřičně "doporučovat", kdykoli budu mít příležitost. Slibovali mi náhradu ve formě nového krocana, který ale přesto nějak zapomněl dorazit, na poslední zprávu (5 týdnů po dohodě o výměně) už radši ani nereagovali. Takže jestli chcete jednoho ze čtyř krocanů vhodného akorát pro sekeru, určitě si objednejte, když se schová taková vada mezi čtyřmi krocany, co se asi schová ve větším počtu. Firma se k tomu staví tak, že je to asi normální a o kompenzaci nebo vrácení peněz je ani nežádejte.

27.6.2017 10:15
honzapm

XXX.XXX.182.25

Nechápu, jak si takovéhle zrůdy vůbec můžete nechat naložit?
A jak je vůbec můžete zaplatit?

To na vás Kavapo míří pistolí a otevíráte peněženku pod nátlakem?
Mě přijdou ti jejich zákazníci normálně na drogách,
jinak si to nedokážu představit.

To si vážně zvíře za několik stokorun ani osobně nepřekontrolujete?
Hlavně, že rohlíky za pár korun v krámu přehrabujete hodinu.

Máte všichni jistě moudré telefony, proč nenatočíte řidiče a nekvalitu
"zvířat" a okamžitě to nepředáte státní veterinární inspekci?

A proč vůbec k tomu jejich pojízdnému autu chodíte?

Krutata

27.6.2017 10:35
Krutata

XXX.XXX.112.238

honzapm napsal(a):
Nechápu, jak si takovéhle zrůdy vůbec můžete nechat naložit?
A jak je vůbec můžete zaplatit?

To na vás Kavapo míří pistolí a otevíráte peněženku pod nátlakem?
Mě přijdou ti jejich zákazníci normálně na drogách,
jinak si to nedokážu představit.

To si vážně zvíře za několik stokorun ani osobně nepřekontrolujete?
Hlavně, že rohlíky za pár korun v krámu přehrabujete hodinu.

Máte všichni jistě moudré telefony, proč nenatočíte řidiče a nekvalitu
"zvířat" a okamžitě to nepředáte státní veterinární inspekci?

A proč vůbec k tomu jejich pojízdnému autu chodíte?

Krocani byli v přepravkách "v sedě", řidič mi je přendaval do mojí přepravky, mlátili křídly, chtěla jsem je co nejméně stresovat, hlídala jsem, aby nezdrhli (netušila jsem, že to fakt není potřeba, protože k zdrhání mají hodně daleko). Krocany jsem nikdy neměla, že to vole nemá jenom "hodně nažraný" jsem zjistila až později, až se začali zvedat a chodit a to, že kadili pěnu, jsem přisuzovala stresu z převozu. Já o svoje zvířata pečuji a proto je pro mě tak nepochopitelné, že by mi někdo do ruky dal něco takového a prodával to jako zdravé kusy. Také jsem je nechtěla pařit v malým kufru auta a proto jsem chtěla dopravu svěřit odborníkům...jsem důveřivej idiot no...věřím, že takových lidí ale bude víc a proto doufám, že se nechají inspirovat mým příspěvkem při hledání informací a obstarají si drůbež jinde.

27.6.2017 10:37
anička66

XXX.XXX.160.22

Zbyšek z Lipí napsal(a):
Zdravím všechny poctivé chovatele. Je tady docela husto. Možná tomu ještě trochu přidám, když budu chválit Slepičáře, ale já jsem byl s objednávkou a i dovozem opravdu spokojený. Možná výjímka potvrzuje pravidlo. Přivezli co bylo objednáno, nic jsem neplatil dopředu, ale až na místě, až když jsem si vybral zboží. Slípky a kachny se mají k světu, vypadají zdravě, mám se doma cca 20 dní. Pár u nich u začalo snášet, čekám až se roznesou všechny. Takže ze mě dobrý.

Ještě vás to zakládání falešných profilů milé KAVAPO nepustilo? Proč je každá rádoby kladná reakce jen od nově založeného profilu nebo anonymu? A proč každá reakce chválí, že to přivezou domu a že peníze dopředu nechtějí? Když dělám falešnou recenzi tak nepapouškuju svůj byznysplán!

Že jsou KAVAPO.cz neboli SLEPIČÁŘ.cz tzv. "šmejdi", si můžete přečíst i zde doslova od několika stovek lidí :)

https://www.chovame.cz/forum/drubez/zlodejina-kavapo-6080/
http://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/13029-kavapo-a-slepicar-cz-je-tataz-firma-pozor/.

27.6.2017 10:52
honzapm

XXX.XXX.182.25

Krutata napsal(a):
Krocani byli v přepravkách "v sedě", řidič mi je přendaval do mojí přepravky, mlátili křídly, chtěla jsem je co nejméně stresovat, hlídala jsem, aby nezdrhli (netušila jsem, že to fakt není potřeba, protože k zdrhání mají hodně daleko). Krocany jsem nikdy neměla, že to vole nemá jenom "hodně nažraný" jsem zjistila až později, až se začali zvedat a chodit a to, že kadili pěnu, jsem přisuzovala stresu z převozu. Já o svoje zvířata pečuji a proto je pro mě tak nepochopitelné, že by mi někdo do ruky dal něco takového a prodával to jako zdravé kusy. Také jsem je nechtěla pařit v malým kufru auta a proto jsem chtěla dopravu svěřit odborníkům...jsem důveřivej idiot no...věřím, že takových lidí ale bude víc a proto doufám, že se nechají inspirovat mým příspěvkem při hledání informací a obstarají si drůbež jinde.

A už jste Kavapo nahlásila Státní veterinární správě za zacházení se zvířaty?
A Obchodní inspekci za neumožnění reklamace?

Krutata

27.6.2017 11:45
Krutata

XXX.XXX.112.238

honzapm napsal(a):
A už jste Kavapo nahlásila Státní veterinární správě za zacházení se zvířaty?
A Obchodní inspekci za neumožnění reklamace?

SVS ano, s reklamací je problém v tom, že bych jim musela zvíře vést přes celou republiku a to by mě stálo tolik, jako si koupit 4 nová zvířata. Proto jsem se s pánem, co se mnou jednal, domluvila, že až pojedou další zásilku do mé oblasti, tak si řidiče budu muset odchytit někde na jeho trase v blízkosti mého bydliště (aby je to nestálo prachy navíc za dopravu). V den závozu (cca měsíc po domluvené výměně) mi přišla sms, že se mi řidič ozve, když to stihne, ale samozřejmě se nikdo neozval. Upřímně pochybuji, že i kdybych naložila krocana a někam ho vezla, že na té adrese někoho najdu a na to bohužel nemám čas a nervy. Proto aspoň informuji ostatní, aby jim netvořili zbytečnou poptávku a nepodporovali takové jednání firmy.

27.6.2017 11:51
Nirrti

XXX.XXX.63.116

Já děkuji za tohle vlákno - na jaře jsme úplně vážně uvažovali, že si od nich vezmeme kuřata, pokud by se nepodařilo nic nalíhnout. Něco málo se nalíhlo a i kdyby ne, tohle vlákno mi ušetřilo spoustu peněz a nervů.

27.6.2017 12:14
honzapm

XXX.XXX.182.25

Krutata napsal(a):
SVS ano, s reklamací je problém v tom, že bych jim musela zvíře vést přes celou republiku a to by mě stálo tolik, jako si koupit 4 nová zvířata. Proto jsem se s pánem, co se mnou jednal, domluvila, že až pojedou další zásilku do mé oblasti, tak si řidiče budu muset odchytit někde na jeho trase v blízkosti mého bydliště (aby je to nestálo prachy navíc za dopravu). V den závozu (cca měsíc po domluvené výměně) mi přišla sms, že se mi řidič ozve, když to stihne, ale samozřejmě se nikdo neozval. Upřímně pochybuji, že i kdybych naložila krocana a někam ho vezla, že na té adrese někoho najdu a na to bohužel nemám čas a nervy. Proto aspoň informuji ostatní, aby jim netvořili zbytečnou poptávku a nepodporovali takové jednání firmy.

Nechápu, proč jste si tedy nenechala poslat peníze na účet?
Musíte být u téhle podvodnické pakáže důslední a naprosto nekompromisní.
Přece se nenecháte takto odbýt?
Upozorněte příslušné orgány na tento případ ne-reklamace.

Krutata

27.6.2017 12:43
Krutata

XXX.XXX.112.238

honzapm napsal(a):
Nechápu, proč jste si tedy nenechala poslat peníze na účet?
Musíte být u téhle podvodnické pakáže důslední a naprosto nekompromisní.
Přece se nenecháte takto odbýt?
Upozorněte příslušné orgány na tento případ ne-reklamace.

Ano, peníze jsem chtěla zpět, ale řekli mi, že peníze nevrací, že reklamaci uskuteční jen v případě, že jim dovezu krocany zpět - proto jsme se následně doholi na té výměně, aby to bylo snesitelné pro obě strany. V tom si myslím, že nemám šanci uspět, stačilo mi, že jsem reklamovala postroj pro psa (u jiné firmy samozřejmě), za skoro 2tisíce, zaplatila jsem 200 za poštovné a postroj mi nevyzvednutý přišel zpět a v emailu mi paní vysvětluje, jak jí nic nepřišlo a žádné oznámení a nic, na poště mě také poslali slušně někam, prachy v pr... a výsledek nula. Nicméně tady nejde o věc, ale o živé tvory a ty jen tak na blind nikam posílat nebudu, protože až objedou celou republiku v rozpálený dodávce, tak budou zbytečně trpět, nakonec chcípnou a stejně nebudu mít nic, jenom přijdu o další spoustu peněz...To je asi můj trest za to, že jsem jim naletěla, nyní už jsem zkušenější, takže vím, že už to nikdy neudělám a doufám, že další začátečníci či nadšenci, jako jsem byla já, se také zařídí jinak. :).

27.6.2017 13:30
Zbyšek z Lipí

XXX.XXX.189.100

anička66 napsal(a):
Ještě vás to zakládání falešných profilů milé KAVAPO nepustilo? Proč je každá rádoby kladná reakce jen od nově založeného profilu nebo anonymu? A proč každá reakce chválí, že to přivezou domu a že peníze dopředu nechtějí? Když dělám falešnou recenzi tak nepapouškuju svůj byznysplán!

Že jsou KAVAPO.cz neboli SLEPIČÁŘ.cz tzv. "šmejdi", si můžete přečíst i zde doslova od několika stovek lidí :)

https://www.chovame.cz/forum/drubez/zlodejina-kavapo-6080/
http://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/13029-kavapo-a-slepicar-cz-je-tataz-firma-pozor/.

Zdravím...ode mně žádná falešná recenze nechodí, jsem malý chovatel z jižních Čech a slípky, které mi přivezly vypadaly zdravě a dobře, neměl jsem jediný důvod je odmítnout. Platbu v hotovosti jsem si zvolil sám při objednání. Zřejmě jsem měl štěstí, jak se říká, štěstí nechodí po horách ale po lidech. smajlík

28.6.2017 11:55
Zbyšek z Lipí

XXX.XXX.225.232

Zbyšek z Lipí napsal(a):
Zdravím...ode mně žádná falešná recenze nechodí, jsem malý chovatel z jižních Čech a slípky, které mi přivezly vypadaly zdravě a dobře, neměl jsem jediný důvod je odmítnout. Platbu v hotovosti jsem si zvolil sám při objednání. Zřejmě jsem měl štěstí, jak se říká, štěstí nechodí po horách ale po lidech. smajlík

Musím souhlasit...i mně přivezli slepice a pár housat a spokojenost. Bydlím až na severu republiky a dovezli až domů. Platl jsem na místě a vybral jsem slepičky, které se mi líbily. Nyní začaly snášet a vše je v naprostém pořádku. Všechny měly krásné zbarvení a žádnou nemoc jsem na nich nezpozoroval. Zatím se drží, tak doufám, že to i tak zůstane. Já mohu jen doporučit.

28.6.2017 12:02
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím.tak kde vlastně ten zbyšek z lipí bydlí.jednou je z jižních čech, podruhé bydlí až na severu republiky.to bude opravdu důvěryhodná osoba.

28.6.2017 12:06
Svatoš

XXX.XXX.176.214

Já měl objednáno od Slepičáře, to že je to Kavapo, jsem se dozvěděl až zde. S Kapavem žádné zkušenosti nemám. Ale i tak by si asi objednal, nemám čas kamkoliv jezdit a drůběž jakkoliv převážet. Na objednávku jsem čekal sice delší dobu, než bylo slíbeno, ale bydlím až u hranic, takže to přikládám tomu. Kačeny byly v cajku, v přepravkách jsem si je sám odnesl a hned začaly běhat po dvoře a měly dost hlad, tak hned dostaly najíst. Zatím rostou a mají se dobře. Neviděl bych to tak zle, jak zde někteří píšou. Je třeba to zkusit, asi tak.

28.6.2017 12:09
jeník12

XXX.XXX.73.90

2mazutak napsal(a):
Zdravím.tak kde vlastně ten zbyšek z lipí bydlí.jednou je z jižních čech, podruhé bydlí až na severu republiky.to bude opravdu důvěryhodná osoba.

No Lipí je opravdu u Českých Budějovic, ale Zbyšek je pohádková vymyšlená bytost, stejně jako jeho slepice, husy i kachny a veškerý jeho nákup v Kavapu, tím se jen potvrzuje, jak zakládají falešné profily a sami se v tom už ztrácí, podvodníci. Je to komický a zároveň trapný. Jen blázen si u nich může ještě něco objednat a ceny...fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

28.6.2017 12:12
jeník12

XXX.XXX.73.90

Svatoš napsal(a):
Já měl objednáno od Slepičáře, to že je to Kavapo, jsem se dozvěděl až zde. S Kapavem žádné zkušenosti nemám. Ale i tak by si asi objednal, nemám čas kamkoliv jezdit a drůběž jakkoliv převážet. Na objednávku jsem čekal sice delší dobu, než bylo slíbeno, ale bydlím až u hranic, takže to přikládám tomu. Kačeny byly v cajku, v přepravkách jsem si je sám odnesl a hned začaly běhat po dvoře a měly dost hlad, tak hned dostaly najíst. Zatím rostou a mají se dobře. Neviděl bych to tak zle, jak zde někteří píšou. Je třeba to zkusit, asi tak.

A další fajk...mistr Svatoš, založeno dnes, jediná diskuse a příspěvek v tomto vláknu...to je groteska

28.6.2017 12:24
Kalenbajz

XXX.XXX.160.22

Už mě ta zdejší primitivita majitelů Kavapa nebaví. Falešným Zbyškem z Lipí se Kavapo prozradilo, ale čím to, že každý rádoby kladný příspěvek doporučuje koupi? To už je Kavapo fakt hodně zoufalý. Když dělám falešnou recenzi, tak aspoň ať se neprokoukne!

No já si klidně objednám, madam na telefonu si natočím, skrytou kamerou si natočím i řidiče. Vyfotím stav zvířat a reklamační řízení taky předložím úřadům. Myslím, že by se ráda zapojila i policie, protože milé Kavapo, týrání zvířat je trestný čin! Takže ano, objenám si u vás, ale to se fakt těšte!

LesŘáholec

28.6.2017 13:01
LesŘáholec

XXX.XXX.160.22

Tyjo, to je mazec, tady taky klamou zákazníky svýma matlaninama! Nevěděl jsem, že firma KAVAPO je takovej prevít. Všude se snažej odlákat pozornost od záporných a pravdivých zkušeností s jejich nečestnou firmou. Už jsem to psal na chovame.cz i chovzvirat.cz, tak opakuji i tady

Moc těm kladným zkušenostem nevěřim. Nejen že mi dovezli totálně zuboženou drůbež, ale ještě byla arogantní ta k*va na telefonu při reklamaci. Dosud reklamace nevyřešená. Stav zvířat jsme vyfotili a rozšířili na webu a putovalo to rovnou k veterinářům.

U těhle firem nic nekupujte! PODVODNÍCI a TRÝZNITELÉ! Koukněte i jinam na net a zjistíte o nich pravdu.

Krutata

28.6.2017 13:14
Krutata

XXX.XXX.112.238

Kalenbajz napsal(a):
Už mě ta zdejší primitivita majitelů Kavapa nebaví. Falešným Zbyškem z Lipí se Kavapo prozradilo, ale čím to, že každý rádoby kladný příspěvek doporučuje koupi? To už je Kavapo fakt hodně zoufalý. Když dělám falešnou recenzi, tak aspoň ať se neprokoukne!

No já si klidně objednám, madam na telefonu si natočím, skrytou kamerou si natočím i řidiče. Vyfotím stav zvířat a reklamační řízení taky předložím úřadům. Myslím, že by se ráda zapojila i policie, protože milé Kavapo, týrání zvířat je trestný čin! Takže ano, objenám si u vás, ale to se fakt těšte!

Když už v tom budete, požadujte také doložení původu zvířat- tj. odkud je Kavapo vykupuje (ono na pražském sídle firmy ta drůbež asi nebude) a doklady o antiparazitním a vakcinačním ošetření zvířat, to jsou totiž důležité informace, které bude potřebovat SVS, jak jsem se dozvěděla od paní, se kterou komunikuji. Stížností na tuto firmu prý není málo a přibývají.

Dobrá informace pro Vás asi je (i když berte ji trochu s nadsázkou), že z mé telefonické komunikace se zaměstancem firmy Slepičář jsem vyrozuměla, že vy si zvířata ani nemusíte přebírat, když se vám nebudou líbit - mě osobně to přijde šílené, když na můj počin nastrkají do auta několik kusů drůbeže a pak ji pošlu pryč s vědomím, že ta už to asi nezvládne zpátky ve zdraví :(. Takže můžete nafotit, zdokumentovat a rozloučit se s řidičem, jelikož za ty prachy, co nevracejí poškozeným lidem, se jim ten benzín určitě zaplatí a protože neradi nekomunikují, tak po vás uhrazení poštovného asi chtít nebudou. Veřím, že vašemu zkušenému oku neuniknou věci, které unikly mě.

28.6.2017 21:57
honzapm

XXX.XXX.182.25

V případě reklamace rostlin to funguje tak, že se daná rostlina nafotí,
fotky se odešlou mailem, zahradník reklamaci uzná a buďto pošle novou
(a také má výdaje) nebo pošle peníze zpět.
A pozor - platí to i v případě záměn odrůd.
To znamená, že vám rostlina DOBŘE PROSPÍVÁ a roste a kvete,
ale má jinou barvu, než měla mít - a dobrý zahradník vám to uzná
a pošle peníze zpět.
Dobrá firma prostě reklamace řeší a uznává s elegancí,
každý inteligentní člověk ví, že náklady na dopravu jsou mnohdy vyšší,
než je vůbec pořizovací cena reklamovaného kusu.

Také nechápu, co tu kdo píše o tom, jak bude posílat krocana zpátky.
Stačí nafotit nekvalitní zvíře, natočit jasnou vadu - máme rok 2017, vážení.
Žádné zvíře se zpátky neposílá a vrácení svých peněz se rasantně vymáhá.

Prostě jste na Kavapo příliš hodní, jste příliš naivní - a toho oni využívají
a ještě se vám vysmívají.

Holt každé zboží má svého kupce, i nakažený kšunt.

A iFauna? Je trapná a směšná - když si tu jeden člověk může
založit nekonečně mnoho falešných profilů.
Zdejší administrace je pro srandu všem slepičárům.

28.6.2017 22:08
honzapm

XXX.XXX.182.25

Já osobně bych se obrátil u toho krocana - volete na Černé ovce s tím,
že prodejce neumožňuje plynulou reklamaci, kterážto je v zájmu živého zvířete.
Že aktivně brání dobrým obchodním vztahům.
Plus tam k tomu přidejte tu nekvalitu, nedoložení původu, nedoložení věku,
nedoložení vakcinace, pár kontaktů na další napálené a jak to bude v televizi,
tak už si Vaněk s Vaňkovou neškrtnou.

Zrovna asi před měsícem jsem si tuhle povedenou pakáž gůglil a vyjela mi
zajímavá čísla o tom, jak jim klesá tržba. Překvapivé.

28.6.2017 22:32
honzapm

XXX.XXX.182.25

Vtipný je, jak Kavapo vybízí prostřednictvím falešných profilů ke koupi.
Ale aby ozřejmilo školení řidičů a dalšího personálu, aby objasnilo průběh
reklamace, pokud k ní dojde, aby uvedlo původ zvířat, tak to ne.
A prostoru k tomu má dostatek. Ale IQ jaksi chybí...

Každou svou další reakcí jen posouvají vzhůru téma, které má přímo
v nadpisu Kavapo = Slepičář.cz - POZOR.

To si asi neuvědomují, že bodají do vosího hnízda.

Martinec

30.6.2017 13:18
Martinec

XXX.XXX.148.35

Tady se až tak nemluví o tom že jsou předražené i když jsou, to je každého věc kolik je ochoten zaplatit, ale v jakém stavu jsou a jak se následn chovají k zákazníkům které podvedli a prodali jim chromou a nemocnou drůbež.V jakých podmínkách u nich sdrůbež přežívá a způsob prodeje, tak to je něco otřesného. Je opravdu na Vás jestli si vezmete něco z těchto recenzí nebo si zase u kavapa aliaz slepičáře koupíte. Nekupujete si stroj, ale živé zvíře od kterého něco očekáváte a které s Vámi v případě slepic bude minimálně 3 roky.

Předražený se mi nezdají, to jsem našel na netu dražší konkurenci, když jsem si na jaře objednával, potažmo jsem pro ně jel, brojlery a mladé kuřice. Jedna mi po asi po tejdnu chcípla. Volal jsem k nim, nechtěli ani žádné foto, prostě nic. Řekli mi datum, kdy k nám na západ zase přijedou, ať si prej přijdu pro novou, přišel jsem, dostal jsem a odešel domů. Takže mě reklamaci vyřídili v pohodě. Slepice nevypadala nijak zuboženě nebo nemocně, to bych jim nic nezaplatil. Slepice se roznesly až na můj vkus dost rychle a zatím běhají všechny.

30.6.2017 14:12
hobbyCHOVATEL

XXX.XXX.160.22

Honzo, je to podivuhodné, opravdu. Jak může zoufalá a ke dnu se potácející firma psát vlastní falešné recenze, notabene v domění, že si pomohou. Myslím, stejně jako vy, že na jednu falešnou "pozitivní" reakci připadá několik opravdových ale negativních. A patří jim to. Podvodníci se musejí trestat.

30.6.2017 14:17
Sádelník

XXX.XXX.130.86

Staci aby firma mela 5 az 10% negativnich recenzi a lidi od toho davaj ruce pryc
Tady by to potrebovalo 1000 pozitivnich recenzi ae to aby nabrali na tuhle pozici par zamestnancu
Typ pracovni pozice : psani pozitivnich reakci na diskuzi kde jsou vsichni ti zly chovatele proti nam.

30.6.2017 14:18
hobbyCHOVATEL

XXX.XXX.160.22

Sádelník napsal(a):
Staci aby firma mela 5 az 10% negativnich recenzi a lidi od toho davaj ruce pryc
Tady by to potrebovalo 1000 pozitivnich recenzi ae to aby nabrali na tuhle pozici par zamestnancu
Typ pracovni pozice : psani pozitivnich reakci na diskuzi kde jsou vsichni ti zly chovatele proti nam.

Jak výstižné...

Vakcina

2.7.2017 13:02
Vakcina

XXX.XXX.227.110

Krutata napsal(a):
Když už v tom budete, požadujte také doložení původu zvířat- tj. odkud je Kavapo vykupuje (ono na pražském sídle firmy ta drůbež asi nebude) a doklady o antiparazitním a vakcinačním ošetření zvířat, to jsou totiž důležité informace, které bude potřebovat SVS, jak jsem se dozvěděla od paní, se kterou komunikuji. Stížností na tuto firmu prý není málo a přibývají.

Dobrá informace pro Vás asi je (i když berte ji trochu s nadsázkou), že z mé telefonické komunikace se zaměstancem firmy Slepičář jsem vyrozuměla, že vy si zvířata ani nemusíte přebírat, když se vám nebudou líbit - mě osobně to přijde šílené, když na můj počin nastrkají do auta několik kusů drůbeže a pak ji pošlu pryč s vědomím, že ta už to asi nezvládne zpátky ve zdraví :(. Takže můžete nafotit, zdokumentovat a rozloučit se s řidičem, jelikož za ty prachy, co nevracejí poškozeným lidem, se jim ten benzín určitě zaplatí a protože neradi nekomunikují, tak po vás uhrazení poštovného asi chtít nebudou. Veřím, že vašemu zkušenému oku neuniknou věci, které unikly mě.

Prosim Vas ako vobec funguje ceska SVS pri takychto staznostiach? Neviem si predstavit, ze SVS povie, ze staznosti nieje malo a mnozia sa. Ako sa mozu mnozit staznosti na firmu, ktora mala byt uz davno prikazom uzavreta a jej majitelia sediet za vseobecne ohrozovanie? Ja mam pocit, aj vzhladom na to ako ceska SVS "zvladla" vtaciu chrypku nedavno, ze problem nie je len v kavape ale aj na veterine. Mate niekto info ci uz tam niekto bol nieco kontrolovat? Myslim ze tlak na kavapo je bezpredmetny. Tlacit treba uz len na kompetentne organy od SVS cez policiu. Smutne je, ze v dnesnej preinformatizovanej dobe, je stale spusta ludi, ktory sa o ich praktikach nedozvedia.

FrantaKopy

3.7.2017 13:33
FrantaKopy

XXX.XXX.176.200

Neznám Slepičáře ani nevím, že je to Kavapo nebo nějaká jeho druhá firma nebo co. Ale nicméně z Kavapa jsem měl možnost několikrát slepice koupit, resp. jsem byl přítomen u nákupu slepice mého otce. Nákup proběhl ok, slepice neměl problém se v novém prostředí adaptovat. Vydaly dobře, žádný opelíchance jsme si nevybírali.

JaninaKalina

3.7.2017 14:57
JaninaKalina

XXX.XXX.90.138

Dobrý den, ráda bych se podělila také. Naprosto souhlasím, že se jedná o velmi nekalou společnost. Drůbež příšerná, a i já jsem jeden z mnoha případů, který neustále nemá vyřízenou reklamaci. Dvě slepice mi pošly hned druhý den. Kachna měla bouli na břiše, když to viděl veterinář, zhrozil se. Fascinuje mě, kolik lidí naletělo, a že tato firma může nadále existovat.

3.7.2017 15:46
ladd

XXX.XXX.34.52

Martinec napsal(a):
Předražený se mi nezdají, to jsem našel na netu dražší konkurenci, když jsem si na jaře objednával, potažmo jsem pro ně jel, brojlery a mladé kuřice. Jedna mi po asi po tejdnu chcípla. Volal jsem k nim, nechtěli ani žádné foto, prostě nic. Řekli mi datum, kdy k nám na západ zase přijedou, ať si prej přijdu pro novou, přišel jsem, dostal jsem a odešel domů. Takže mě reklamaci vyřídili v pohodě. Slepice nevypadala nijak zuboženě nebo nemocně, to bych jim nic nezaplatil. Slepice se roznesly až na můj vkus dost rychle a zatím běhají všechny.

"...Slepice se roznesly až na můj vkus dost rychle..."

Tak jste to měl reklamovat.

3.7.2017 21:02
ladd

XXX.XXX.128.13

ladd napsal(a):
"...Slepice se roznesly až na můj vkus dost rychle..."

Tak jste to měl reklamovat.

Samozřejmě myšleno u té vaší paní na telefonu.

3.7.2017 21:16

Pani na telefonu možná existuje, i já jsem ji slyšel, ale když jsem jí řekl, že mi prodala zmrzačené slepice tak už mi poté telefon nezvedla a na reklamační email už nikdo nereagoval. Mužu nadávat ale jen sám sobě a dobře mi tak, že jsem přes varování dorazil k pohřebnímu vozu Kavapa alias Slepičáře a slepice si nechal bez důkladnější prohlídky nechal strčit do krabice a zaplatil za ně více něž je ceník zlodějů z kavapa na internetu.Sám nevim proč to dělají, když už jen překupuj od svého dodavatele zmrzačená a nemocná zvířata které se potom snaží podloudně strčit svým zákazníkům. To není jen můj případ, ale jsou zde desítky takových podvedených lidí kteří na praktiky této firmy doplatili dílky své naivitě a slušnosti.

11.7.2017 08:20
Vladanek

XXX.XXX.131.211

Od kavapa jsem nikdy nic nebral, ale objednal jsem na jaře od slepičáře. Jejich web se mi líbil i nabídka zboží. Nechtěl jsem nic platit dopředu, když jsem nevěděl, jak slepice budou ve skutečnosti vypadat. K mému obdivu přivezli krásné zdravé bíle Lohmanky. Byl jsem překvapen i rychlostí dodávky, přivezli je za pět dní od objednání. Takže u mě žádný problém. Měl jsem zřejmě taky jednou štěstí.

11.7.2017 08:31
Sádelník

XXX.XXX.30.98

Hezkymi strankami na webu vsechno hezky u objednavky konci

To jste zalozil profil a 3 minuty psal prispevek sem do diskuze a pak nic?

Pak zapomenuty heslo a tvorba dalsiho profilu?

Jako ten co bydlej v Budejovicich a chvalil ze to privezli az na sever cr.

JaninaAnina

11.7.2017 08:38
JaninaAnina

XXX.XXX.160.22

Vladanek napsal(a):
Od kavapa jsem nikdy nic nebral, ale objednal jsem na jaře od slepičáře. Jejich web se mi líbil i nabídka zboží. Nechtěl jsem nic platit dopředu, když jsem nevěděl, jak slepice budou ve skutečnosti vypadat. K mému obdivu přivezli krásné zdravé bíle Lohmanky. Byl jsem překvapen i rychlostí dodávky, přivezli je za pět dní od objednání. Takže u mě žádný problém. Měl jsem zřejmě taky jednou štěstí.

Ubohé Kavapo, proč si pořád lžete do kapsy? To je vážně pod vaší inteligenční schopnost pochopit, že si falešným příspěvkem fakt nijak nepomáháte? Vždyť máte stále stejnou "rétoriku", i pětileté dítě pochopí rozdíl mezi vaším falešným příspěvkem a originální zkušeností. Nebo nechápete, že když máte 100% nespokojenost zákazníků, že je čas něco dělat jinak? Trapné a velmi jednoduché chování...

Milouš Tomeček

11.7.2017 14:25
Milouš Tomeček

XXX.XXX.145.41

jirka13 napsal(a):
Mám u Slepičáře objednáno a tak díky za upozornění. Jak jste na to přišel? Naběhnul jsem si u Kavapo již jednou a tak bych nerad byl napálen podruhé. J.

Můžu se zeptat, jaké kuřice Vám dodaly? Já si totiž objednal v sobotu. Nabídka se mi velice líbila, objednával jsem po telefonu, nebyl s ničím žádný problém. Tak jsem tak trochu v rozpacích, až mi to dovezou, v jakém budou stavu, když tady čtu ty recenze. Díky za reakci.

11.7.2017 15:08
Kalenbajz

XXX.XXX.211.118

Milouš Tomeček napsal(a):
Můžu se zeptat, jaké kuřice Vám dodaly? Já si totiž objednal v sobotu. Nabídka se mi velice líbila, objednával jsem po telefonu, nebyl s ničím žádný problém. Tak jsem tak trochu v rozpacích, až mi to dovezou, v jakém budou stavu, když tady čtu ty recenze. Díky za reakci.

KAVAPO, vy jste fakt směšná společnost, to nechápete, v čem děláte chybu, a proč každý váš fake profil je lehce odhalen?

Kolembajz

11.7.2017 16:11
Kolembajz

XXX.XXX.230.211

Už jsem dvakrát nakoupil letos slepice a 5 husokachen na slepicar.cz. čekal jsem co se stane a ono stalo, přivezli mi objednané zboží jako když si objednám na eshopu, takže Kolembajz doporučuje.-).

11.7.2017 17:20
Kalenbajz

XXX.XXX.160.22

No v tom Kavapu jsou opravdu velmi hloupí lidé :)

Vážení majitelé KAVAPA, tohle je pokleslost nejvyššího kalibru, vydávat se za můj nick, a ještě propagovat svoji pokleslou společnost :) Hodně to bolí, když nejsou kšefty, že? :).

11.7.2017 17:25

Tady je to čím dál horší.Žádná administrace, zakládají se účelové účty o 106.Polovina opět bez jakékoliv registrace.
Mnó, ale my víme svoje. KAVAPO či SLEPIČÁŘ, pořád stejná sebranka.Jen si to tu vychvalujte do haleluja Vy jelimánci či skočdopolci. Lid se stejně již poučil a tak Vám nakonec nezbude, než to zabalit. Jen by mě vážně potěšilo, kdyby Vám už konečně někdo z orgánů šlápl na kuří oko, Vy orgáni.

11.7.2017 17:29
Sádelník

XXX.XXX.30.98

Asi cekali ze nekdo skoci na to ze mate, schizu, a jednou odsuzujete a po chvili doporucujete..
Dalsi moznost dosli napady na fake profily.

11.7.2017 17:50
Kalenbajz

XXX.XXX.160.22

A vy nevíte, že hloupost některých je jaksi neomezená? :)
Nedalo mi to a vygůgloval jsem si jejich firmy, diskuze i veškeré osobní údaje o majitelích. No co se všechno člověk nedozví z veřejně dostupných informací... :)
On je totiž asi někdo vypek tady tak chtěli bejt taky in :) http://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/13029-kavapo-a-slepicar-cz-je-tataz-firma-pozor/2/#prispevek118827
Na chovame.cz si dokonce Kavapo založilo svoji novou diskuzi kde si vychvalujou Slepičáře :) Tam to ale dost administrátoři mažou, takže to je otázka času.

petr462

11.7.2017 20:35
petr462

XXX.XXX.248.233

Musím Vám oponovat,1.5.2017 dodány od slepičář.cz slepičky susex, byly zdravé, no trochu vystrašené, ale od 3 dne vytální od 1.7. mi už začali nést všechny, ve vozidle je měli hezky rozdělené v čistých přepravkách, dopravce byl velmi ochotný, neměl jsem žádný úhyn.

11.7.2017 20:49
anička66

XXX.XXX.160.22

petr462 napsal(a):
Musím Vám oponovat,1.5.2017 dodány od slepičář.cz slepičky susex, byly zdravé, no trochu vystrašené, ale od 3 dne vytální od 1.7. mi už začali nést všechny, ve vozidle je měli hezky rozdělené v čistých přepravkách, dopravce byl velmi ochotný, neměl jsem žádný úhyn.

To určitě

Až se tady objeví reakce od profilu, který je založený dlouho, třebas jeden rok, pak je možné kladnému příspěvku uvěřit

11.7.2017 20:51

Jděte už do pr... s těmi falešnými recenzemi.Tady už nikoho neoblbnete.HAHAHAHAHA
Vlastně nikde.

Lukyn75

11.7.2017 21:42
Lukyn75

XXX.XXX.197.145

petr462 napsal(a):

Také mi dodali slepice v perkfektní stavu. Dopravce slušný pán, odnesl mi je v přepravkách na zahradu. Roznesly se též velice brzo. Nemám jedinou výtku na firmu slepičář. cz.

honza1975

11.7.2017 22:04
honza1975

XXX.XXX.219.51

Vyzkoušejte kuřice.cz, rozvážejí také všude, ale mají kvalitní slepičky, bohužel nedělají ani krůty ani kachny, ale slepicím se věnují dobře.

11.7.2017 22:55
ladd

XXX.XXX.32.3

Milouš Tomeček napsal(a):

Při přebírání si je pořádně zkontrolujte - někoho si k tomu s sebou vemte. Neberte ty, které se Vám nebudou zdát a neplaťe za ně víc, než je udáno v ceníku. Když na Vás řidič bude tlačit, tak neberte nic, ať si je zase odveze.

Prezdivka2

12.7.2017 00:04
Prezdivka2

XXX.XXX.160.22

Nejsem pravidelnym ctenarem tady, ale pripojim zkusenosti myho kolegy v praci / protoze vcera jsme se shodou okolnosti jako slepici chovatele o tyhle firme bavili. Prisel k veterinari s nejakou nemoci slepic, pak se ukazalo ze slepice kulha diky tryzneni a spatne peci, a ne z nemoci. Kdyz veterinarovi rekl, ze ma slepice z slepicar.cz a ze je ma asi 3 dny, veterinar si zajel k nemu domu a vyfotil vsechnu drubez z tyhle firmy. Takze neco na tom opravdu bude ze prodavaji pouze nemocnou vykoupenou drubez. Nechapu jak nekdo takovy muze jeste fungovat, kdyz to tady ctu. Adam.

Bořivoj

12.7.2017 09:38
Bořivoj

XXX.XXX.142.34

petr462 napsal(a):

Taky jsem u něj objednal bílý a hnědý slepice. Bílým trvalo déle než se roznesly. Je pravda že nesou míň než ty hnědý, ale jinak jsem byl velice spojen s jejich nabídkou, službou a i dodáním. Dovezli poměrně rychle a vše měli nachystené a připravené.

12.7.2017 09:50
Kalenbajz

XXX.XXX.160.22

Bořivoj napsal(a):
Taky jsem u něj objednal bílý a hnědý slepice. Bílým trvalo déle než se roznesly. Je pravda že nesou míň než ty hnědý, ale jinak jsem byl velice spojen s jejich nabídkou, službou a i dodáním. Dovezli poměrně rychle a vše měli nachystené a připravené.

Každý mustr FAKE příspěvku musí (dle normy společnosti Kavapo) obsahovat alespoň 4 z následujících bodů...!

Óda na řidiče
Být spokojen s nabídkou
Vychválit rychlé dodání
Vychválit údajnou rychlou snášku
Platbu v hotovosti až po předání drůbeže
a nezapomenout taky webovky!

12.7.2017 10:03
Sádelník

XXX.XXX.30.98

Ja bych zas poradil od nekoho zakoupit profil a psat z jeho profilu.. ae jen od nekoho kdo tu je aspon mesic.. jinak si nepomuzete

Nejsem pravnik ae neni to klamani zakaznika psat si sam na sebe pozitivni recenze ?

12.7.2017 10:04
ladd

XXX.XXX.34.51

ladd napsal(a):
Při přebírání si je pořádně zkontrolujte - někoho si k tomu s sebou vemte. Neberte ty, které se Vám nebudou zdát a neplaťe za ně víc, než je udáno v ceníku. Když na Vás řidič bude tlačit, tak neberte nic, ať si je zase odveze.

A jestli jste schopen rozpoznat, že se jedná o staré vynesené slepice a ne kuřice, tak je neberte. Nebo maximálně tak za dvacku, pokud se Vám jich zželí.

asdfcvbn

12.7.2017 10:23
asdfcvbn

XXX.XXX.210.167

Krutata napsal(a):
Zdravím všechny! Nedala jsem na veškeré negativní zkušenosti a po přečtění tohoto příspěvku jsem si objednala od firmy Slepičář.

a pak se divte.

12.7.2017 10:49

Dobře vám tak

12.7.2017 11:04
Nerez00

XXX.XXX.219.152

Vážení,

Po nedávném přečtení této diskuze a i zkušenostech jsem nelenil, a vznesl jsem dotaz na tvůrce chovatelských webů ifauna.cz, chovzvirat.cz a chovame.cz
Zajímalo mě, proč podvodníky jako je firma Kavapo a Slepičář podporují v jejich inzerci. (Dále jsem informoval, že nepoctivost jasně dokazují také diskuze o těchto firmách i na jejich webech).

Společnost ifauna.cz se vyjádřila, že si nejsou vědomi, že by nyní v jejich inzerci tyto firmy inzerovaly. Obratem jsem odeslal screen obrazovky, kde byla inzerce Slepičář vyobrazena. Další odezvu k problematice zatím nemám.

Společnost chovzvirat.cz dala jasně najevo, že "věhlas" této firmy moc dobře zná a není v jejich zájmu je podporovat. Inzerci jim spravuje externí společnost, a udělají maximum pro to, aby se inzerce této firmy již na jejich portálu neobjevila.

Společnost chovame.cz se vyjádřila pouze tak, že reklamy na stránkách nevkládají oni, ale pocházejí z reklamní sítě Google. Jejich možnosti řízení reklamy na stránkách jsou (údajně) omezené. Zpětná odezva na moje připomínky zatím nepřišla.

Velmi stojí za zmínku fakt, že tzv. pod čarou v přijatém emailu některých z výše uvedených chovatelských webů (úmyslně nejmenuji) mi bylo sděleno, že jim firma Kavapo dělala několikrát různé nabídky, aby docílila smazání těchto pravdivých diskuzí, jež jsou Kavapu takříkajíc proti srsti. Chovatelské weby tento postup jasně odmítají. Lobování za odstarnění pravdy se chovatelským webům zkrátka nelíbí. Naštěstí!

Pokud se v této věci dozvím něco nového, velmi rád vás budu kontaktovat.

Ing. Antonín

Slepičář a Kavapo

12.7.2017 12:34
Slepičář a Kavapo

XXX.XXX.189.136

Krásný slunný den všem.
Občas se rádi podíváme na ifaunu, člověk se zde dočte spousty zajímavých věcí. Proč se nepodívat, jak se vede diskuzi, kdy někteří z našich konkurentů s velkou slávou objevili, že Slepičář i Kavapo jsou spřátelené projekty? :)
Naším cílem je neustále se posouvat vpřed, každý názor je pro nás důležitý. Názor od skutečných zákazníků myslíme, ne od konkurenčních firem či drobných prodejců, kteří by rádi také prodávali více na obecně klesajícím trhu s drůbeží, protože lidé čím dál více si raději koupí vejce nebo zamraženou drůbež v supermarketu, ale místo zdokonalování a přemýšlení nad svým podnikáním, přemýšlí, jak uškodit kavapu či slepičáři. Vám všem negativním bychom chtěli říci, že se na vás nezlobíme a že ani trochu se z vašich komentářů netrápíme, na to je život příliš krátký :)
Jak jsme psali dříve, ze sta závozů máme cca 1 až 2 nespokojené zákazníky a někteří ač se snažíme, aby spokojení byli, tak se nám jednoduše nepodaří dohodnout k jejich spokojenosti a někteří z nich svou negativní zkušenost předají dál. Ve všech oborech je určité procento lidí, kteří nespokojení jsou, je to dané množstvím a je to jak pořekadlo: nenarodil se člověk ten, který by se zavděčil lidem všem. Mrzelo nás, že s negativní zkušeností se podělí obecně člověk rád, ale pozitivní zkušenosti lidé obecně moc nesdělují, proto jsme v rámci našeho projektu slepičář poprosili zákazníky, zda pokud budou s naší prací i drůbeží spokojeni, že budeme moc rádi, kdyby na internetu se svou zkušeností podělili, právě proto, že obecně člověk spokojený nemá potřebu se k nákupu vyjádřit.
Děkujeme všem pozitivním komentářům, děkujeme i pravidelným zákazníkům, jichž je na slepičáři stále více a pro nás je to další ukazatel, že děláme věci správně.
Děkujeme i negativním komentátorům, protože jak se říká: negativní reklama je také reklama a jejich myšlení my stejně nezměníme :)

Hezký den všem Slepičář a Kavapo přeje jen :).

12.7.2017 12:39
ovecka

XXX.XXX.203.146

Děkujeme i negativním komentátorům, protože jak se říká: negativní reklama je také reklama a jejich myšlení my stejně nezměníme :)

Jaká pravda je v tom ukryta, platí to i o Kavapo a Slepičář. Není nad konstruktivní sebekritiku. Dana.

Chuďas Kája

12.7.2017 13:40
Chuďas Kája

XXX.XXX.134.24

Krásný slunný den všem.
Občas se rádi podíváme na ifaunu, člověk se zde dočte spousty zajímavých věcí. Proč se nepodívat, jak se vede diskuzi, kdy někteří z našich konkurentů s velkou slávou objevili, že Slepičář i Kavapo jsou spřátelené projekty? :)
Naším cílem je neustále se posouvat vpřed, každý názor je pro nás důležitý. Názor od skutečných zákazníků myslíme, ne od konkurenčních firem či drobných prodejců, kteří by rádi také prodávali více na obecně klesajícím trhu s drůbeží, protože lidé čím dál více si raději koupí vejce nebo zamraženou drůbež v supermarketu, ale místo zdokonalování a přemýšlení nad svým podnikáním, přemýšlí, jak uškodit kavapu či slepičáři. Vám všem negativním bychom chtěli říci, že se na vás nezlobíme a že ani trochu se z vašich komentářů netrápíme, na to je život příliš krátký :)
Jak jsme psali dříve, ze sta závozů máme cca 1 až 2 nespokojené zákazníky a někteří ač se snažíme, aby spokojení byli, tak se nám jednoduše nepodaří dohodnout k jejich spokojenosti a někteří z nich svou negativní zkušenost předají dál. Ve všech oborech je určité procento lidí, kteří nespokojení jsou, je to dané množstvím a je to jak pořekadlo: nenarodil se člověk ten, který by se zavděčil lidem všem. Mrzelo nás, že s negativní zkušeností se podělí obecně člověk rád, ale pozitivní zkušenosti lidé obecně moc nesdělují, proto jsme v rámci našeho projektu slepičář poprosili zákazníky, zda pokud budou s naší prací i drůbeží spokojeni, že budeme moc rádi, kdyby na internetu se svou zkušeností podělili, právě proto, že obecně člověk spokojený nemá potřebu se k nákupu vyjádřit.
Děkujeme všem pozitivním komentářům, děkujeme i pravidelným zákazníkům, jichž je na slepičáři stále více a pro nás je to další ukazatel, že děláme věci správně.

Mílé Kavapo, dnes už Slepičáři. Já Vám velice fandím. Z Kavapa jsem nikdy nic nekupoval, u Slepičáře ano a byl jsem spokojený. Husy nám rostou a brzo je budeme mít k obědu. Sám podnikám, sice v jiném oboru, ale vím, jak lidi dokážou být závistíví a také jim to za zlé nemám. Mám se dobře a jak píšete...život je příliš krátký, abychom byli na sebe zlí.

12.7.2017 16:14
anička66

XXX.XXX.127.134

Krásný slunný den všem.

No především je zajímavé, že jste se ozvali takhle rychle. Že by jasný důkaz toho, že všechno to rádoby kladné denodenní vychvalování je váš falešný záměr a snaha o zvrácení negativní a pravdivé reputace?
Děkujeme, že vaše hloupost nemá mezí, protože jinak byste nebyli tak průhlední, a potencionální klient by si nákup u vás nemohl tak snadno rozmyslet :) A já osobně jsem ráda, že od vás dávájí ruce pryč i všechny chovatelské weby :).

12.7.2017 16:26
Kalenbajz

XXX.XXX.127.134

Alespon ukazali, ze je ta negativni reklama sakra stve. Cetl jsem prispevek pana Nerez00 a na chovame.cz uz je to vsechno falesne zalozeny Kavapem smazany, takze RESPEKT ! Je videt ze to funguje :).

12.7.2017 17:50

Tak to jsem měl tedy pech a velkou smůlu že jsme byl mezi těma dvěma ze sta . Poté co jste mi dodali zmrzačené kuřice které nemohli ani chodit tak pani nebralůa telefon a na e mailovou reklamaci nikdo nereagoval. Ale to je jasné že se nemůžete zavděčit všem, zkrátka jsme měl strašnou smůlu, vy jste na mně nezapomněli, vy jste se na mně vysra...li tak asi jako na stovky dalších, no jestli máte nespokojené zákazníky až 2 ze sta tak to těch zákazníků musíte mít desetitisíce jelikož těch nespokojenejch jsou tisíce

Gustav Hampl

13.7.2017 10:10
Gustav Hampl

XXX.XXX.239.161

Zdravím a fandím. Nikdy jsem si u vás sice nic nekoupil, ale Váš nápad vozit drůbež až na dvorek je skvělý. Nevěřil jsem svým očím, když jsem ten web viděl. Co všechno jsou lidi schopný dneska vymyslet a co všechno lidi využívaj.

13.7.2017 10:17

Gustave odkud ses tu vyloup, ty si žil asi dlouho dobu někde v lesích mimo civilizaci. Posledních min 20 let je tohle zcela normální, už dokonce existujou rozvozové zlužby které ti převezou vše co si objednáš až do domu taky mobilní telefony a spoustu a spoustu takovýchto služeb kterými se živí milióny lidí, ale to všechno budeš postupně zjišťovat, kolik skvělých nápadů ještě objevíš. Tohle fakt byla totálně ubohá hlavně debilní a recenze kavapa aliaz slepičáře. když si chválí službou, která je defakto posledníc 20 let standardem.

13.7.2017 10:41
anička66

XXX.XXX.160.22

Gustave odkud ses tu vyloup, ty si žil asi dlouho dobu někde v lesích mimo civilizaci. Posledních min 20 let je tohle zcela normální, už dokonce existujou rozvozové zlužby které ti převezou vše co si objednáš až do domu taky mobilní telefony a spoustu a spoustu takovýchto služeb kterými se živí milióny lidí, ale to všechno budeš postupně zjišťovat, kolik skvělých nápadů ještě objevíš. Tohle fakt byla totálně ubohá hlavně debilní a recenze kavapa aliaz slepičáře. když si chválí službou, která je defakto posledníc 20 let standardem.

Dnes je především standartem to, že se reklamace řeší výměnou kus za kus, a bez odkladů. Obchodník neřeší co se stalo, chce spokojeného zákazníka, předchází tak negativní kritice. Už jdou dávno doby pryč, kdy se k reklamaci vyjadřovalo milion nadřízených orgánů a reklamace trvala 30 a více dní :)
To však Kavapo nějak zaspalo, tak třeba to z těch lesů ještě dožene...

Krutata

13.7.2017 11:15
Krutata

XXX.XXX.112.238

Dobrý den,

ráda se podělím o pozitivnější zkušenost. Kdo diskuzi pročítá, tak ví, že mi byl dodán zmrzačený krocan, kterého jsem byla nucena po cca čtyřech týdnech stějně utratit. Kdybych nečekala na slíbenou výměnu, tak by šel chudák asi i dřív. Já už jsem to skoro vzdala s tím, že nemám krocana ani peníze a že nemám šanci se nějak bránit. Nicméně po mém posledním emailu, kde jsem požádala o vrácení částky za krocana na účet (jinak jsem byla rozhodnutá to z principu řešit dál), mi byla částka na účet opravdu doručena, takže peníze za krocana mi byly vráceny.

Hezký den!

Majdagabi

13.7.2017 12:57
Majdagabi

XXX.XXX.232.195

U Kavapa jsem nic neřešila, tam jsem objednáno neměla, ale u slepičáře ano. Po měsící mi dvě kačenky uchynuly, za 14 dní přivezl slepičář kačenky nové a dokonce o jednu navíc. Takže za mě taky pozitivní reakce vložena.

13.7.2017 13:10
Kalenbajz

XXX.XXX.88.67

Majdagabi napsal(a):
U Kavapa jsem nic neřešila, tam jsem objednáno neměla, ale u slepičáře ano. Po měsící mi dvě kačenky uchynuly, za 14 dní přivezl slepičář kačenky nové a dokonce o jednu navíc. Takže za mě taky pozitivní reakce vložena.

A neprivezli ti to nahodou cely zdarma?

Nojo Vankovic teatralni vystupy...

13.7.2017 16:25
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

petr462 napsal(a):

Tak určitě

13.7.2017 21:38
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tak. A já se f tom teďka nevyznám. Tak mám u Kavapa objednat nebo né?
Hop hop hop. Takhle to vypadá, že dostanu hotové komtesy a navíc zadarmo
nebo co. Uí.

Accuracy

17.7.2017 08:15
Accuracy

XXX.XXX.1.187

No, co já si matně vybavuji z dob dávnověku, Kavapo nebývalo špatné, prodávali normální kuřice, nic extra, ale co od hybridek čekat.
Teď už k nám nejezdí. Je tu v této oblasti docela konkurence. Jak tak na to koukám, není to žádná škoda.

Horyš

17.7.2017 13:33
Horyš

XXX.XXX.156.229

petr462 napsal(a):

Mně dodáno 15.7.2017 deset lohmanek, krásné a zdravé kuřičky. Ještě jim dát pořádný komfort, aby se rychle roznesly. Jsou krásně zbarvené. SPOKOJENOST SE SLEPIČÁŘEM.

JaroslavZokolí

17.7.2017 14:44
JaroslavZokolí

XXX.XXX.9.191

Za mě skutečně abnormálně neprofesionální služby obou firem. Připojuji se k ostatním, kterých je bohužel většina, že jejich zboží i chování je průšvih a nadřízené orgány by s tím měly něco dělat.

17.7.2017 15:43
nighthunter

XXX.XXX.38.188

Nick zalozeny 16.7 ?

Kostka

17.7.2017 17:29
Kostka

XXX.XXX.138.153

Dnes dopoledne mi pán slepičář přivezl 10 slepic a vypadají normálně. Ještě jsem si k nim vzal navíc od řidiče krmivo a vitamíny co mi doporučil. jsem spokojen Kostka.

17.7.2017 17:40
anička66

XXX.XXX.160.22

Kostka napsal(a):
Dnes dopoledne mi pán slepičář přivezl 10 slepic a vypadají normálně. Ještě jsem si k nim vzal navíc od řidiče krmivo a vitamíny co mi doporučil. jsem spokojen Kostka.

Určitě, věříme vám Vaňkovi!

17.7.2017 17:40
Sádelník

XXX.XXX.30.98

Dnes jste obdrzel zbozi a jeste v ten den jste sel na internet, nasel diskuzi dejme tomu spise negativni a tam napsal svou pozitivni recenci?

Z vlastni iniciativy nebo to bylo na fakture nebo vam to nekdo rekl?

Treba slepice bych hodnotil az casem podle toho kolik prezilo kdy zacli snaset a jak moc..

17.7.2017 19:17

Komedianti z Kavapa

18.7.2017 09:53
Mára Vinš

XXX.XXX.147.28

Kostka napsal(a):

Dobrý den, jsem obyčejný chovatel slepiček, mám je pouze pro potřeby rodiny na vajíčka atd. Občas jsem bral z Kavapa, nyní jsem zkusil jejich Slepičáře. Dovezly je minulý týden, vypadaly dobře, pěkně barevné, neměl jsem důvod je nepřevzít. Čekám až se roznesou, snad to bude brzo. Se službou jsem spokojený.

18.7.2017 10:06
Sádelník

XXX.XXX.30.98

A asi se nepodelite s ostatnimi o foto vaseho chovu?

18.7.2017 10:15
ladd

XXX.XXX.34.52

Ten “|idovej“ slovník od údajných spokojených kupců nemá chybu.
Pro prodej slepic je vás škoda, měli by jste napsat scénář k nějaký telenovele.

18.7.2017 10:23
Kalenbajz

XXX.XXX.160.22

Tak máme nový bod do našeho "předpisu falešných příspěvků", který jistě kavapo má ve svém kanclu vyvěšený.

...Čekám až se roznesou, snad to bude brzo... (potažmno obměny jako "Čekáme na snášení" "roznesly se brzo")
-
Já myslím, že psycholog by si na těch pozitivních příspěvcích smlsnul. Možná spíš psychiatr by hodnotil. Ale obávám se, že ten by už hodnotil na hospoitalizaci.

Accuracy

18.7.2017 10:32
Accuracy

XXX.XXX.1.187

ladd napsal(a):
Ten “|idovej“ slovník od údajných spokojených kupců nemá chybu.
Pro prodej slepic je vás škoda, měli by jste napsat scénář k nějaký telenovele.

Mno, spolužačka ze základky se skutečně seznámila se svým bývalým přítelem ve frontě na kuřice. Kavapo to teda nebylo, ale jestli chcete, mohu to upravit:

Rozechvěle jsem pozorovala jeho mužný vzhled a přísný výraz, jak hrdě nesl pytel na kuřice a jak sebevědomě oznámil prodavači zvučným hlasem, že ty pajdavé chudinky nakupovat nebude. V tom okamžiku jsem věděla, že to je budoucí otec mých dětí. Hebkost jeho velkých rukou dávala znát, že bude milující a jemný nejen ke mně a drůbeži, ale i k dětem. Dokázal si stát za svým názorem, a to jak před Bohem a celou slepicchtivou vesnicí, tak i před Kavapem - dvojnásobný důvod k lásce nekonečné.

Mám pokračovat, nebo stačí?

žanda3

18.7.2017 10:37
žanda3

XXX.XXX.220.42

Nemám zkušenosti tak nemůžu hodnotit. Ale to jsou ti majitelé té společnosti vážně dem*ntní? To každý pozná že si to kladný píšou sami. To je vážně nenapadá, že mnoho naštvaných lidí vyprodukuje mnohonásobně víc naštvaných příspěvků, než oni těch kladných? Kdyby to nechali spát, udělaj pro svůj evidentně mizernej byznys nejlíp.

18.7.2017 10:58
Nerez00

XXX.XXX.220.42

Tak nějaké novinky ze soudku nečestných firem...

Společnost ifauna.cz zaslala další sdělení (na moji otázku "proč podporují tyto nekalé společnosti inzercí"), že "Po uplynutí předplacené inzerce se však do budoucna budeme snažit jejich působení na iFauně omezit"

Společnost chovzvirat.cz odpověděla "zkusíme, aby se jejich inzerce u nás již neobjevovala"

společnost chovame.cz dosud nereagovala. Na jejich stránkách se však všechny příspěvky ohledně obou firem (kavapo i slepičář) každodenně mažou. Takže pozitivní věcí je alespoň to, že jim nedávají žádný prostor k manipulaci s autentickou realitou.

Pěkný den všem! Antonín

Franty Fanta

18.7.2017 13:06
Franty Fanta

XXX.XXX.224.137

Taky nemám zkušenosti, ale možná si z hecu objednám, abych pak mohl posoudit. Ti, co píšou, ikdyž negativní zkušenosti zase nechápou, že tím roste návštěvnost jejich stránek atd. Takže se pak ve finále mají ještě lépe. Až dorazí objednané slípky, dám Vám všem vědět, jak to dopadlo u mě.

žanda3

18.7.2017 13:26
žanda3

XXX.XXX.220.42

Franty Fanta napsal(a):
Taky nemám zkušenosti, ale možná si z hecu objednám, abych pak mohl posoudit. Ti, co píšou, ikdyž negativní zkušenosti zase nechápou, že tím roste návštěvnost jejich stránek atd. Takže se pak ve finále mají ještě lépe. Až dorazí objednané slípky, dám Vám všem vědět, jak to dopadlo u mě.

No tak to si jenom vy z Kavapa myslíte, že roste návštěvnost. Nebo spíš chcete, aby si to vaši zákazníci mysleli. Myslím, že byste si měli uvědomit, že návštěvnost si může každý zjistit o každém webu na světě. Myslím, že byste velmi neradi, abych zde poskytl obrázek s podrobnou analýzu vašich stránek a vašich lží

18.7.2017 13:52
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

Accuracy napsal(a):
Mno, spolužačka ze základky se skutečně seznámila se svým bývalým přítelem ve frontě na kuřice. Kavapo to teda nebylo, ale jestli chcete, mohu to upravit:

Rozechvěle jsem pozorovala jeho mužný vzhled a přísný výraz, jak hrdě nesl pytel na kuřice a jak sebevědomě oznámil prodavači zvučným hlasem, že ty pajdavé chudinky nakupovat nebude. V tom okamžiku jsem věděla, že to je budoucí otec mých dětí. Hebkost jeho velkých rukou dávala znát, že bude milující a jemný nejen ke mně a drůbeži, ale i k dětem. Dokázal si stát za svým názorem, a to jak před Bohem a celou slepicchtivou vesnicí, tak i před Kavapem - dvojnásobný důvod k lásce nekonečné.

Mám pokračovat, nebo stačí?

Prosím pokračujte! To mě baví

18.7.2017 13:56
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

Mára Vinš napsal(a):
Dobrý den, jsem obyčejný chovatel slepiček, mám je pouze pro potřeby rodiny na vajíčka atd. Občas jsem bral z Kavapa, nyní jsem zkusil jejich Slepičáře. Dovezly je minulý týden, vypadaly dobře, pěkně barevné, neměl jsem důvod je nepřevzít. Čekám až se roznesou, snad to bude brzo. Se službou jsem spokojený.

Nedal by jste sem pár fotek, těch barevných krasavic, abychom zde všichni potěšili oko.
Předem děkuji.

srandistaNaEntou

18.7.2017 14:04
srandistaNaEntou

XXX.XXX.226.251

Tak tady je jedna kráásná z Kavapa čili od Slepičáře.
Hebká, svěží a žádoucí! Pěkně barevná - až dalo by se říci s leskem do hněda. No nekup to! To že neumí chodit, nevadí, ona stejně do druhého dne chcípne

18.7.2017 14:14
jeník12

XXX.XXX.73.90

Velmi krásná kuřice
Ta se jistě brzy roznese a udělá někomu radost.
Ano je to sice k smíchu, co se tu děje, ale na druhou stranu je mi těch zvířat upřimně líto, jak asi musí být odchované, když kuřice před snáškou kdy by měla být nejkrásnějjší v plném peří, vypadá jak vynešená z klece po roce a možná ještě hůř a nemůže ani chodit.

děs běs

H.

18.7.2017 14:23
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

srandistaNaEntou napsal(a):
Tak tady je jedna kráásná z Kavapa čili od Slepičáře.
Hebká, svěží a žádoucí! Pěkně barevná - až dalo by se říci s leskem do hněda. No nekup to! To že neumí chodit, nevadí, ona stejně do druhého dne chcípne

No ta je nádherná. Sice od ní vejce neuvidíte, ale zase toho tolik nesežere

18.7.2017 14:29
jeník12

XXX.XXX.73.90

.tumash1983. napsal(a):
No ta je nádherná. Sice od ní vejce neuvidíte, ale zase toho tolik nesežere

No nesežere, protože se nedostane ke krmítku smajlík smajlík smajlík

18.7.2017 14:38
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

jeník12 napsal(a):
Velmi krásná kuřice
Ta se jistě brzy roznese a udělá někomu radost.
Ano je to sice k smíchu, co se tu děje, ale na druhou stranu je mi těch zvířat upřimně líto, jak asi musí být odchované, když kuřice před snáškou kdy by měla být nejkrásnějjší v plném peří, vypadá jak vynešená z klece po roce a možná ještě hůř a nemůže ani chodit.

děs běs

H.

Máte naprostou pravdu. Je to smutné. Myslím, že by se s tím mělo něco dělat. Nechápu když je u nás na každý prd potřeba deset povolení a úředních tiskátek jak je tohle vůbec možné. Že by nějaké kamarádšovty nebo držhubné nebo kdoví co. Upřímně tomu nerozumím, jak tenhle byznys muže fungovat

18.7.2017 14:42
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

jeník12 napsal(a):
No nesežere, protože se nedostane ke krmítku smajlík smajlík smajlík

No právě, ale jak píše "srandistaNaEntou" do rána má po trápení...

18.7.2017 14:44
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím.no nádhera.mne by jenom zajímalo, co v tomto směru dělá STVS, nebo kde jsou ti různí ochránci zvířat, nebo ti různí aktivisti, kteří vypouštěli lišky a norky z faremních chovů.jsetli se majitelé kavapa a slepičáře takto starají i o své děti nebo svoje rodiče, tak pozdrav pánbůh nechtěl bych být v jejich péči.

18.7.2017 14:47
Sádelník

XXX.XXX.30.117

I kdybych mel od kavapa/slepicare 100 objednavek a vsechny super bez problemu rak by mi stacila 1 slepice ktera by vypadala tak jako ta na te fotce a uz bych nic nechtel...

Protoze tohle neni normalni...
Sam zvirata chovam i na maso takze porazim ae tyrani na zviratech me stve nejvic na svete.

srandistaNaEntou

18.7.2017 14:48
srandistaNaEntou

XXX.XXX.219.141

No ten byznys jim právě nefunguje. Proto ta snaha to zvrátit falešnou kladnou recenzí. A nebo si vymýšlet, že to všechno píše konkurence a ne zákazník. Jak už tady někdo psal, né-li 100% nespokojenost zákazníků je dovedla k tomuhle bezpáteřnímu teatrálnímu chování.

Řehoř hoří a září

18.7.2017 14:53
Řehoř hoří a září

XXX.XXX.154.135

Kéž jsou všechny bytosti šťastni i těch pár negativních mudrců, co spapali šalamounův bobek a určitě jsou stejní chytrolíni doma jako tady v diskuzních forech a vše o všem ví na stoprocent, protože sedí doma na bobku a jen čtou a zajímají se. Jsou povznešení nad všechny a jejich soused či sousedka si k nim chodí pro rady :D Nic nechci, nic nepotřebuju, jsem řehoř a hořím k vám všem láskou :) pusinku každému, kdo mi odepíše alespoň malou negaci, posílám na zadeček :*.

18.7.2017 15:00
Sádelník

XXX.XXX.30.117

Jste velmi inteligentni, tesime se na dalsi prispevky a nikdo nevi odkud to jde...

A ted si to znegujte.

18.7.2017 15:04
bery25

XXX.XXX.208.119

Dik, prijimam.

srandistaNaEntou

18.7.2017 15:08
srandistaNaEntou

XXX.XXX.201.172

No tak já bych chtěl jen ubezpečit, že touha mít 100 závozů je pouze snem paní Naděždy (papírové majitelky obou firem Kavapo i Slpeičář). Když si přečtete na justice.cz (po zadání názvu s.r.o. v kolonce veřejného rejsříku) jejich přehled výkazů, tak se pobavíte

18.7.2017 15:29
ladd

XXX.XXX.34.52

Řehoř hoří a září napsal(a):
Kéž jsou všechny bytosti šťastni i těch pár negativních mudrců, co spapali šalamounův bobek a určitě jsou stejní chytrolíni doma jako tady v diskuzních forech a vše o všem ví na stoprocent, protože sedí doma na bobku a jen čtou a zajímají se. Jsou povznešení nad všechny a jejich soused či sousedka si k nim chodí pro rady :D Nic nechci, nic nepotřebuju, jsem řehoř a hořím k vám všem láskou :) pusinku každému, kdo mi odepíše alespoň malou negaci, posílám na zadeček :*.

Vy se starejte, aby byly šťastny bytosti, které máte v péči, ne jako ta slepice na fotce. Ma*ore. Ale co, na každou svini se vaří voda.

EliskaMach

18.7.2017 16:01
EliskaMach

XXX.XXX.219.141

Pani Vankova, mohu se zeptat jen na jednu otazku? Proc Vas tolik zajima tato diskuze, kdyz tvrdite, ze mate ze 100 zavozu pouze 1-2 reklamace, ze navstevnost vasich stranek diky udajne spatne recenzi naopak jen neustale stoupa, a ze vyrizujete raklamace okamzitou vymenou, dokonce svym (podvedenym) zakaznikum date i jednu slipku navic.? Vase zisky jsou preci diky teto diskuzi daleko vetsi, vse je lepsi, a mluvi za vas pouze "dobre" odvedena prace, nebo ne? Nema tohle byt duvod ignorace takoveho vlakna? Proc je Vam to tedy tak trnem v oku opravdu nechapu.

Dekuji za odpoved, MVDr. Eliska.

18.7.2017 16:52
.tumash1983.

XXX.XXX.110.42

Tak tedy vítej mezi mudrci. Tvůj příspěvek mi nepřijde pozitivní. Tak doufám že sis na tom bobanu pěkně šmaknul. Jestli je to negace nechám na tobě...
:-* si strč do sedinky a radši už nic nepiš. Stejně tu všichni ví odkud vítr fouká. Chovu zdar a tyranům zmar

18.7.2017 20:36
honzapm

XXX.XXX.182.25

Accuracy - já bych měl tedy dvě výtky (to bych nebyl já, abych byl spokojen, že).

Takže za prvé - muž (jejích) snů by určitě nešel pro slepičky s pytlem,
který je neprodyšný, špatný, neforemný, necitlivý a vůbec takový dost vidlácký.
Určitě by měl v každé té hřmotné tlapě nějakou designovou přepravku.

No a za druhé - hebké velké ruce? To jde dohromady?
Já bych tam spíš napsal: Jeho prací zkoušené tlapáky dávaly jasně vědít,
že si bude vědět rady s traktorem i kolečkem či rýčem, a že večer...

No, ale je to opravdu napínavé. Je skvělé, že ti prodejci drůbeže
jsou tak oblíbení a úspěšní, že mají u svých zá-vozů fronty, a tudíž se v těchto
dá seznámiti se.

Má úcta.

Jinak SlepičářCZ má pravdu - bílá slepice, jimi koupena v drůbežárně,
dopravena do centra SlepičářCZ (nějaký starý kravín nebo spíš korba kamionu)
a odtud pokusně týden-dva rozvážená po vlastech českých, musí poté,
při finálním přeprodeji naivovi, vypadat vážně krásně barevně.

Hned si jdu objednat. A ještě se půjdu zeptat na ochranný svaz autorský
co říkají tomu Blogu SlepičářeCZ, kde do svých rádoby odborných článků
kradou jednu fotku z netu za druhou. To bude zajímavé velmi mnoho.

18.7.2017 20:52

Jelimáni od slepičáře prodávají krmnou směs N2 jako vhodnou pro slepice v intenzivní snášce od 25 týdne stáří.No nevím, vždycky jsem myslel, že na start snášky se používa N1, v druhé fázi snášky pak N2 a některé firmy dodávají i N3 pro období konce snášky a pelichání.No ale oni asi vědí víc.Ale nejde mi do hlavy, kdo si může koupit vynešené téměr 90 ti týdenní slepice bez peří za kilo.No snad jen nějaký trotl s IQ tykve co nemá šajn nejen o slepici ale ani o internetu.A nebo na polívku tzv. bez škubání.

18.7.2017 20:54
.tumash1983.

XXX.XXX.110.42

honzapm napsal(a):
Accuracy - já bych měl tedy dvě výtky (to bych nebyl já, abych byl spokojen, že).

jsou tak oblíbení a úspěšní, že mají u svých zá-vozů fronty, a tudíž se v těchto
dá seznámiti se.

Má úcta.

18.7.2017 21:19
honzapm

XXX.XXX.182.25

Já už jsem se lekl, že napíšete, že... "sedí doma na gaučíku".
To by se mě totiž vážně dotklo.

18.7.2017 21:20
honzapm

XXX.XXX.182.25

Obecně se na tom úúžasném webu SlepičářCZ dá najít mnoho cenných rad
do začátku chovu, tak například.

"Tyto slepice mají zkušenosti se snášením vajec."
(no né, kolosální úvaha, to si dám na náhrobek)

Případně (u brojlerových krůťat):
"Krůty nepoškozují travní porost, protože na rozdíl od slepic nepatří mezi hrabavé.
Jednou ze zajímavostí u tohoto zvířete je to, že během období sezení na vejcích
neodcházejí na krmení, napojení ani vyprazdňování, a proto je musíte sesazovat."
(je fakt, že brojleři od Slepičáře, z 298, - Kč zdražení na 369, - Kč (asi aby bylo
na ty reklamované kusy) toho mnoho nerozhrabou, a určitě bychom je měli sesazovat
(asi dohromady), aby se nakrmili a napojili)
:)

Škoda, že nemám vůbec žádné břicho, jinak bych se za něj okamžitě
popadal.

Accuracy

19.7.2017 06:47
Accuracy

XXX.XXX.1.187

honzapm napsal(a):

dá seznámiti se.

Má úcta.

Honzíku, kdybyste byl „od nás“, tak byste věděl, že pytel (prodyšný na seno, ne na odpadky, proboha!) je ještě to menší zlo. Do přepravky Vám ty slepice nahážou a když jich chcete vícero, ty vevnitř přimáčknou víkem, aby neuletěly, zatímco chytají další. S přepravkou jsem šla pro slepičky opravdu jen jednou. Stačilo mi to. Hádám, že jinde se k těm vystrašeným chuděrkám v klecích chovají lépe, ale tady se opravdu stojí fronty a musí to odsýpat.

Velké hebké ruce Vám uznávám, nicméně musíte pochopit, že nejste cílový čtenář. Toto čtivo je určené pro mladé, křehké a čisté dívky, které by muž, jenž zaobcházet s traktorem, rýčem, kolečkem i večerním časem umí, docela vyděsil. Proto je třeba zmínit se o jemnosti a křehkosti a velikost jistých partií zmínit jen velmi decentně a v náznacích. Nebo jste si vážně myslel, že mluvíme o rukách? :).

19.7.2017 07:06
bery25

XXX.XXX.208.119

Proto je třeba zmínit se o jemnosti a křehkosti a velikost jistých partií zmínit jen velmi decentně a v náznacích. Nebo jste si vážně myslel, že mluvíme o rukách? :). -

19.7.2017 08:38
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ale Accuracy, vždyť vám to opět nesedí!
Jemnost a křehkost jistých partií spolu zase nejdou dohromady.
Co vy jste měla z biologie?

DominikD

19.7.2017 08:42
DominikD

XXX.XXX.134.177

Nemyslite, ze kdyby to bylo tak spatny jak tu pisete uz dostali pokutu nebo je zavreli nebo jim pozastavili cinnost nebo tak neco?

19.7.2017 08:47

Co to tady meleš, v týhle zemi se krade za bílýho dne za podpory státu, korupce, právní stát tu žádnej neni, svýho práva s nedovoláš a když jo tak je v podstatě nevymahatelný, grázlové, podvodníci a zloději mají větší práva než slušný lidi, co to plácáš za nesmysly, že když by to bylo tak špatný tak už by dostali pokutu, kdes to žil, odkud si přijel, zase se tam vrať.

Standa Kováč

19.7.2017 09:23
Standa Kováč

XXX.XXX.139.23

Přesně, moje řeč, sice tady u nás ve státě podvodníci mají žně, ale pokud by bylo tolik stížností a udání, jak se tady píše tak by už dávno nemohli nic prodávat a měli by na krku pár trestních oznámení a pozastavenou činnost. Takže to tak hrozné asi nebude.

EliskaMach

19.7.2017 09:23
EliskaMach

XXX.XXX.155.138

Vazeni z Kavapa, sice tady pisete, ze by vas uz davno zavreli bylo by tomu tak jak zde vasi zakazníci pisi, ale stale nemam odpoved od aktivni pani Vankove na otazku, proc ji tolik lezi /nejen/ tato diskuze v zaludku, kdyz podle vasich slov je vse tak perfektní a negativni diskuze vam podle vasich slov pouze pomaha k byznysu a navstevnosti webu? Kde je tedy problem?

Dekuji za odpoved, MVDr. Eliska.

19.7.2017 09:24
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím.velmi přesně napsané.v těcht o zeměpisných šířkách, tedy u nás je vše obráceně, tady je více trestán slušný člověk za to, že si dovolil kritizovat nebo dokonce vymáhat svá práva.lumpové jsou chráněni, všemožně se jim pomáhá a jde naruku, dávají se jim dotace a všelijaké možné úlevy.

DominikD

19.7.2017 09:57
DominikD

XXX.XXX.150.13

Co to tady meleš, v týhle zemi se krade za bílýho dne za podpory státu, korupce, právní stát tu žádnej neni, svýho práva s nedovoláš a když jo tak je v podstatě nevymahatelný, grázlové, podvodníci a zloději mají větší práva než slušný lidi, co to plácáš za nesmysly, že když by to bylo tak špatný tak už by dostali pokutu, kdes to žil, odkud si přijel, zase se tam vrať.

Co me tady urazis, jsem mozna jenom vidlak z vesnice, ale zeptal jsem se slusne a dockal jsem se jen posmsku, na me tyhle vylevy nezkousej a jestli chces komunikovat takhle nemam s tim problem... chtel jsem se jen optat jestli je to tak strasny, protoze potrebuju dokoupit slipky ale misto toho sem se nic dozvedel jen od lidi ktery jsou asi stejne debilni a nemocny jako ty slipky co prodava kavapo...

19.7.2017 10:05

Krutata

19.7.2017 12:02
Krutata

XXX.XXX.112.238

DominikD napsal(a):
Co me tady urazis, jsem mozna jenom vidlak z vesnice, ale zeptal jsem se slusne a dockal jsem se jen posmsku, na me tyhle vylevy nezkousej a jestli chces komunikovat takhle nemam s tim problem... chtel jsem se jen optat jestli je to tak strasny, protoze potrebuju dokoupit slipky ale misto toho sem se nic dozvedel jen od lidi ktery jsou asi stejne debilni a nemocny jako ty slipky co prodava kavapo...

Když projdete tuto diskuzi od začátku, najdete videa a fotky, třeba podle toho zjistíte, jak strašné to tedy je. Pozastavená činnost, pokuty a další vaše představy jsou možné až potom, co jim bude prokázáno nějaké pochybení. Myslíte si, že když vám přivezou slípky, že budou mít všechny na hlavě vytetováno "MadeInSlepicar/Kavapo" a nebo líp, budou očipované a čipy registrované na onu firmu tak, že bude možné je nějak neomylně propojit v případě, že jejich zdravotní stav nebude vyhovující? U věcí jde tohle líp, tam máte výrobní čísla, čísla šarže, čísla modelu a pod., ale u zvířat, která nepodléhají povinné registraci, nemáte v ruce nic a spoléháte se proto především na serioznost prodejce. Stížností může být kolik chce, ale pokud nebudou podloženy důkazy, ale jen tím, co někdo trvdí, tak se to nikdy nikam neposune. V momentě, kdy si neoznačená zvířata převezmete, zaplatíte a šoupnete je na dvorek, už vám můžu tvrdit, že jste je vyměnil za zdechliny a teď si stěžujete, když to trochu přeženu.Takže jediná šance, kterou většina lidí má, je varovat lidi ostantní tím, že se podělí o svou zkušenost. Hodně štěstí se slípkami přeje, podle vašeho velmi milého označení, zřejmě debilní a nemocný člověk...

ochranářka

19.7.2017 12:20
ochranářka

XXX.XXX.90.154

DominikD napsal(a):

Nejen tady na ifauně ale i na chovame.cz si můžete pěkně počíst. Skoro všichni si stěžují na stejné divné chování těchto společností. (Ty kladné příspěvky opravdu mají všechny stejnou textovou kostru na to, aby si každý čitatel uvědomil, že si to společnost píše sama, aby zvrátila své zvrácené chování.)
Viděla jsem toto video, a tak se o něj chci podělit s každým, kdo ho ještě nestihl vidět (nebo nechce listovat celou touhle diskuzí, kde je několikrát uvedené.) Protože já mám zvířata ráda. Což se o společnosti, která dokáže takovou drůbež nejen prodat, ale i vychovat, říct nedá. Takže koukněte taky!

https://www.youtube.com/watch?v=v4iubvXpvVA.

DominikD

19.7.2017 12:27
DominikD

XXX.XXX.155.237

Me je rozcilily ty reakce, tohle uz beru jako seriozni odpoved na svou puvodni otazku, dekuji.. kurice zrejme radsi koupim jinde, diskuzi jsem trochu prosel... nicmene porad se nemuzu zbavit z nekterych prispevku dojmu ze stejne jako si sem evidentne pise kavapo sem pisou i konkuretni... k nam taky kavapo prej jezdilo driv a byly sveho casu nejvetsi a konkurence zacala delat to, ze zacala jezdit par minut pred nima a vydavali se za ne delali to teda spis s vykupovanim kralicich kuzi, ale pak i s prodejem slepic, je to asi tvrdy boj bez hranic... jestli ze je to jak pisete, hlavne to prodat a pak uz na me nemaj paky muze to opravdu prodavat kazde hovado co umi ridit, je to smutny.

Accuracy

19.7.2017 12:50
Accuracy

XXX.XXX.1.187

honzapm napsal(a):
Ale Accuracy, vždyť vám to opět nesedí!
Jemnost a křehkost jistých partií spolu zase nejdou dohromady.
Co vy jste měla z biologie?

Hele, Vy jste houby romantik. Schválně, kolik harlekýnek jste četl?
Zakoukejte se do rohu na pavouka, povdechněte si, zavzpomínejte na rozkvetlé třešně a první polibek, na zříceninu hradu, kterou jste naposled navštívil, nalaďte se na vlnu náctileté slečny, která se zakoukala do hrdinného zájemce o kuřice, a dojde Vám, že jemná a křehká je ta chvilka s velkým Chá, nikoli to... nářadí. O něm se mluví jen velmi mlhavě a v metaforách a náznacích.
A jestli nepomůže ani toto, tak z Vás romantika neudělám, i kdybych se rozkrájela. Což není až tak na škodu. I praktičtí muži činu jsou potřeba.

Mimochodem, tohleto jste četli?
https://www.bejvavalo.cz/clanky.php?detail=50.

ochranářka

19.7.2017 13:24
ochranářka

XXX.XXX.155.150

Ti hloupí z Kavapa stále nechápou, že konkurence to rozhodně psát nepotřebuje, když má samo Kavapo tolik problémů s vlastními nespokojenými zákazníky? Oni jim tu konkurenceschopnost doslova předkládají na stříbrném podnosu tím, že jsou arogantní ke svým zákazníkům a prachsprostě je šidí Takže ne, konkurence to určitě psát nemusí. Kavapo si svůj konec zařídilo samo svoji neprofesianalitou.

Olďas Šmída

19.7.2017 14:35
Olďas Šmída

XXX.XXX.239.223

Objednal jsem od Slepičáře, aniž bych si předtím četl nějaké diskuze a ejhle, ono to vyšlo. Mám krásné mladé kuřice do chovu od soboty. Nepotřebuju se někde vychvalovat a někoho urážet nebo si stěžovat na firmy. Zboží co jsem chtěl mám, je podle mě v pořádku. Já jsem spokojený. Jak je to jedno české pořekadlo? Kdo s čím zachází tím také schází, ne? Lidi, chovejme se k sobě hezky, každá sviňár...se k nám vrátí jako bumerang a to v nejméně vhodnou dobu, nevšimli jste si toho už náhodou někdy?Krásné léto všem i Vám KAPAVO A SLEPIČÁŘI.

ochranářka

19.7.2017 15:07
ochranářka

XXX.XXX.90.154

Vadí mi, jak Kavapo doslova vyhrožuje svým zákazníkům. Jsem opravdu jen pozorovatel, ale tohle je už další z takto mířených "rádoby spokojených" textů falešného zákazníka. Si myslíte páni majitelé, že jsou lidi tak hloupí, že uvěří zcela jasně prvoplánově psanému textu, že by mohl být textem nějakého vašeho zákazníka. To asi sotva.
KAVAPO jsou "šmejdi", jak praví zažitý slovník, jež tak nazývá nečestné obchodování zvrhlých jedinců. Mohu vám takřka zaručit, že je tolik naštvaných zákazníků, že být vámi, raději sklopím uši a nikde se nevyjadřuji. Protože vám tito zákazníci jistě napíší na každou falešnou kladnou recenzi desítky těch záporných. A s tím boj sotva vyhtrajete.

19.7.2017 15:10
jeník12

XXX.XXX.73.90

Pane Šmídas...a že by sem někdo s těch spokojených zákazníku dal fotky těch pěkných kuřic, co si zakoupil, jak se jim pěkně daří v domácím prostředí? To asi není reálné, neb žádné neexistují že?smajlík Co Oldo, dejte sem fotky těch čerstvě zakoupených kuřic, hořím zvědavostí!
Zatím sem nikdo nedal jedinou fotku kvalitní drůbeže zakoupenou z Kavapa nebo Slepičáře, proč asi? Že by scifi
Kavapo, kavapo...jste vážně zoufalci zoufalí.

srandistaNaEntou

19.7.2017 15:17
srandistaNaEntou

XXX.XXX.90.154

No ale to já rád připojím fotku drůbeže z Kavapa!

Ale rozhodně bych to nejedl, protože když může vyrůst v jejich firmě něco takového, tak buhví čím závadným to krmí.

19.7.2017 15:18
ladd

XXX.XXX.34.52

Dnes odkaz na své své stránky vpašovali i do vlákna „Liška jak na ně ?” pod nickem “mammia”. Lidový komentář opět stojí za to: ….mají zkušenosti se snášením, ….. při TROŠE krmení a péče určitě brzy ponesou. Chudák Mamkamaria, za kterou se evidentně maskovali, takový nahlouplý slovník, který ji vložili do klávesnice, si nezasloužila.

srandistaNaEntou

19.7.2017 15:18

Krutata

19.7.2017 15:21
Krutata

XXX.XXX.112.238

Olďas Šmída napsal(a):
Objednal jsem od Slepičáře, aniž bych si předtím četl nějaké diskuze a ejhle, ono to vyšlo. Mám krásné mladé kuřice do chovu od soboty. Nepotřebuju se někde vychvalovat a někoho urážet nebo si stěžovat na firmy. Zboží co jsem chtěl mám, je podle mě v pořádku. Já jsem spokojený. Jak je to jedno české pořekadlo? Kdo s čím zachází tím také schází, ne? Lidi, chovejme se k sobě hezky, každá sviňár...se k nám vrátí jako bumerang a to v nejméně vhodnou dobu, nevšimli jste si toho už náhodou někdy?Krásné léto všem i Vám KAPAVO A SLEPIČÁŘI.

A podle toho pořekadla máme teda všichni držet hubu a tiše čekat, až se firmám, které prodávají i utrápená zvířata nezkušeným lidem a odmítají se pak k reklamacím a stížnostem postavit čestně, tohle jejich chování samo nějak jako vrátí nebo co? Nebo to mám chápat tak, že když si tady podle vás stěžuji a varuji tím další, aby se nenechali napálit, dávali si větší pozor při nákupu (a to samozřejmě hlavně obecně, je spousta dalších firem s podobným zaměřením, jen zkušenost s touto firmou mě k tomu přivedla) a nestalo se jim to, co mě. Tak doufám, že to pořekadlo platí a že mě v budoucnu bude taky někdo takto varovat.
Věrohodnosti vašeho příspěvku by pomohlo foto koupených kuřic spolu s částí dokladu o koupi, kde samozřejmě vynecháte své osobní údaje :).

19.7.2017 15:28
anička66

XXX.XXX.219.152

Věrohodnost by postačila kdyby zde byl kladný příspěvek, ale od uživatele, který existuje již delší dobu a diskutuje na mnoho témat. Ne od anonymního maniaka, který si koupí kuřice, a hned náhodou druhý den jde napsat na net, jak je ta firma fantastická.
Už mě "IQ tykve" nijak nepřekvapuje

AdamekT

19.7.2017 15:43
AdamekT

XXX.XXX.88.59

Zdar, já se tak nějak moc nezapojuju do nějaký diskuze ale tohle mě chytlo. Je fakt úsměvný když se hlupák snaží aby se na něj nevalilo tolik špíny jako se na toho slepičáře valí

19.7.2017 15:50
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Tak já nechápu proč s němi vůbec diskutujete? Já měla od kavapa také moje první slepičky v 2015 a už tehdy mi půlka zdechla a zbytek - ty roční byly zoufalé. Nikdy více.

19.7.2017 15:59
jeník12

XXX.XXX.73.90

No konečně fotky reálných slepic z Kavapa

Ivan D.

20.7.2017 08:42
Ivan D.

XXX.XXX.224.221

Vladanek napsal(a):

Jsem na tom podobně! Také chválím rychlost a možnost platby na místě.

Karuso

20.7.2017 08:51
Karuso

XXX.XXX.149.241

Jelimáni od slepičáře prodávají krmnou směs N2 jako vhodnou pro slepice v intenzivní snášce od 25 týdne stáří.No nevím, vždycky jsem myslel, že na start snášky se používa N1, v druhé fázi snášky pak N2 a některé firmy dodávají i N3 pro období konce snášky a pelichání.No ale oni asi vědí víc.Ale nejde mi do hlavy, kdo si může koupit vynešené téměr 90 ti týdenní slepice bez peří za kilo.No snad jen nějaký trotl s IQ tykve co nemá šajn nejen o slepici ale ani o internetu.A nebo na polívku tzv. bez škubání.

Joo, i na polévku jsou slepice fajn. Ha ha. Ale když jsem kupoval nosnice, tak mi byla doporučena N1. O tom žádná..to ví každej.

20.7.2017 09:01
Veverčák

XXX.XXX.190.70

JaroslavZokolí napsal(a):
Za mě skutečně abnormálně neprofesionální služby obou firem. Připojuji se k ostatním, kterých je bohužel většina, že jejich zboží i chování je průšvih a nadřízené orgány by s tím měly něco dělat.

Jaké chování máte na mysli? Před 3mi týdny mi byly dovezeny kuřice a slečna/paní po telefonu i rozvozce byli milí a ochotní poradit. O jejich zboží si každý může myslet své, ale kuřice dovezené na můj dvorek jsou bezproblémové – již snaší a mají se čile k světu.

20.7.2017 09:11
jeník12

XXX.XXX.73.90

Veverčák napsal(a):
Jaké chování máte na mysli? Před 3mi týdny mi byly dovezeny kuřice a slečna/paní po telefonu i rozvozce byli milí a ochotní poradit. O jejich zboží si každý může myslet své, ale kuřice dovezené na můj dvorek jsou bezproblémové – již snaší a mají se čile k světu.

Fotku těch kuřic na dvorku sem dejte chytrolíne smajlík

MyškaŠedá

20.7.2017 10:30
MyškaŠedá

XXX.XXX.236.44

Tahle společnost je brutální průšvih teda.

ProcRegistrovat

20.7.2017 10:36
ProcRegistrovat

XXX.XXX.90.154

Naprostý souhlas. Příšerná drůběž, ještě přísernější chování závozníka a velmi arogantní jednání firmy. Všechno do jednoho chcíplo.

20.7.2017 12:10
petr malý

XXX.XXX.144.143

Ja taky souhlasim to chovani zavoznika je fakt srasne zatimto jsem si od ridiče prebiral drubež.zavoznik mi mezitim ojel manželku už nidy vice neobjednam.

20.7.2017 12:57
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím. no hlavně, že máme tolik institucí, které se zabývají zvířaty, jako veterina, ochránci zvířat, záchranné stanice a jiní aktivisti.zřejmně to nikoho nezajímá, hlavně že berou dotace ze státního rozpočtu.to je zřejmě jejich jediná činnost.asi si nechtějí pálit prsty, a troufnou si tak akorát na nějakého malochovatele.kdo ví jestli na těchto firmách také neprofitují, že s tím nic nedělají.moc bych za to nedal.peníze nesmrdí nikomu.takhle to vidím já.mohou v tom být i rodinné vazby, vrána vráně oči nevyklove.

20.7.2017 13:36
Kalenbajz

XXX.XXX.219.119

2mazutak napsal(a):
Zdravím. no hlavně, že máme tolik institucí, které se zabývají zvířaty, jako veterina, ochránci zvířat, záchranné stanice a jiní aktivisti.zřejmně to nikoho nezajímá, hlavně že berou dotace ze státního rozpočtu.to je zřejmě jejich jediná činnost.asi si nechtějí pálit prsty, a troufnou si tak akorát na nějakého malochovatele.kdo ví jestli na těchto firmách také neprofitují, že s tím nic nedělají.moc bych za to nedal.peníze nesmrdí nikomu.takhle to vidím já.mohou v tom být i rodinné vazby, vrána vráně oči nevyklove.

Já bych jen chtěl ujasnit, že Kavapo ani Slepičář nejsou nijak velká firma. Nejsou výděleční ani nemají mnoho zákazníků. A jeden orgán se jejich "odborností" velmi důkladně již zabývá Jejich jediným rádoby obraným prostředkem je právě očisťování se v téhle diskuzi Potápějící se firma chytající se každého stébla. Myslím že zklamaní zákazníci, kterých je 100 ze 100 udělají maximum, aby je nenechali potápět, ale rovnou je utopili
A reklama placená od kliku jim asi sotva pomůže, když pak lidé klikaj jak diví, aby jim utratili co nejvíc peněz zbytečně

SrandistaNaEntou

20.7.2017 14:21
SrandistaNaEntou

XXX.XXX.250.74

Kalenbajz napsal(a):
Já bych jen chtěl ujasnit, že Kavapo ani Slepičář nejsou nijak velká firma. Nejsou výděleční ani nemají mnoho zákazníků. A jeden orgán se jejich "odborností" velmi důkladně již zabývá Jejich jediným rádoby obraným prostředkem je právě očisťování se v téhle diskuzi Potápějící se firma chytající se každého stébla. Myslím že zklamaní zákazníci, kterých je 100 ze 100 udělají maximum, aby je nenechali potápět, ale rovnou je utopili
A reklama placená od kliku jim asi sotva pomůže, když pak lidé klikaj jak diví, aby jim utratili co nejvíc peněz zbytečně

Tak tyhle slova můžu potvrdit Níž je uvedeno z oficiálních veřejně dostupných dat:

Zadejte si webový stránky slepicar.cz na https://www.similarweb.com / tady zjistíte, že jejich návštěvnost webu za celou existenci je od založení zhruba 11,500 lidí.

Když si zadáte na https://web.archive.org taky jejich stránky / zjistíte, že první text byl zveřejněnej 8. října 2016.
Takže po přepočítání na měsíce zjistíte, že návštěvnost jejich webu je zhruba 36 lidí za 1 den. Když vezmete v úvahu statistickej model eshopů, zjistíte že reálná návštěvnost je maximálně 8 skutečných prokliků na jejich web. A jestli na web klikáte i vy osobně tak si můžete spočítat že návštěvník který tam chce nakoupit je fakt jenom zázrak. Statisticky pak nakoupí na jakymkoliv webu jen max 20% návštěvníků, takže denně u nich může nakoupit tak maximálně 0,0něco člověka. Jestli maj 10 nákupů za měsíc, můžou bejt šťastný.

PS: když si dohledáte na justice.cz ve veřejnym restříku informace o jejich s.r.o. tak zjistíte, že účetní uzávěrka za rok 2013 je mizérie. Od roku 2013 žádnou účetní uzávěrku úřadům nedodali - což je porušení zákona hodné na nahlášení finančáku.-)

Takže reálnej obrázek o společnosti už máte? Ještě vezměte v potaz, že tuhle mizernou návštěvnost maj i přes hafo proklikový inzerce o kterou se snažej

Takže jenom oči pro pláč.

hnidopich

20.7.2017 14:55
hnidopich

XXX.XXX.229.244

SrandistaNaEntou napsal(a):
Tak tyhle slova můžu potvrdit Níž je uvedeno z oficiálních veřejně dostupných dat:

Zadejte si webový stránky slepicar.cz na https://www.similarweb.com / tady zjistíte, že jejich návštěvnost webu za celou existenci je od založení zhruba 11,500 lidí.

Když si zadáte na https://web.archive.org taky jejich stránky / zjistíte, že první text byl zveřejněnej 8. října 2016.
Takže po přepočítání na měsíce zjistíte, že návštěvnost jejich webu je zhruba 36 lidí za 1 den. Když vezmete v úvahu statistickej model eshopů, zjistíte že reálná návštěvnost je maximálně 8 skutečných prokliků na jejich web. A jestli na web klikáte i vy osobně tak si můžete spočítat že návštěvník který tam chce nakoupit je fakt jenom zázrak. Statisticky pak nakoupí na jakymkoliv webu jen max 20% návštěvníků, takže denně u nich může nakoupit tak maximálně 0,0něco člověka. Jestli maj 10 nákupů za měsíc, můžou bejt šťastný.

PS: když si dohledáte na justice.cz ve veřejnym restříku informace o jejich s.r.o. tak zjistíte, že účetní uzávěrka za rok 2013 je mizérie. Od roku 2013 žádnou účetní uzávěrku úřadům nedodali - což je porušení zákona hodné na nahlášení finančáku.-)

Takže reálnej obrázek o společnosti už máte? Ještě vezměte v potaz, že tuhle mizernou návštěvnost maj i přes hafo proklikový inzerce o kterou se snažej

Takže jenom oči pro pláč.

Nechci ti do toho kecat, ale kdyz s tema nastrojema neumis tak je nepouzivej ta navstevnost je od zacatku mesice a vedle mas graf ze maji mesicne cca 15tis navstev a navic ty nastroje nejsou tak blby jako ty a jednoho cloveka denne zapocitaj jednou stejne tak jen jednou odectou za den castku pokud jdes pres proklikovku... no nic necham ti ted par hodin casu aby sis prepocital ty svoje pseudocisla

SrandistaNaEntou

20.7.2017 15:01
SrandistaNaEntou

XXX.XXX.219.119

Jedná se o totální návštěvnost. Rádoby Kavapo to mělo jinak, ale bohužel.
Každej kdo má měnnou ip adresu nakliká na klikací reklamě ztrátu i několik stovek denně, chce-li :).

hnidopich

20.7.2017 15:08
hnidopich

XXX.XXX.229.244

Ip adresa neni uz davno jedine kriterium pro odhaleni falesnych kliku musis vylest z toho roku 1998... a navstevnost to neni totalni kdybys umel opravdu cist vsiml by sis vpravo nahore filtru kde mas nastaveno posledni mesic ale prepinat to na cely rok nezkousej za prve ti to stejne nepude protoze to nemas jiste placeny a za druhe bys z toho cisla nejspis omdlel...

20.7.2017 15:16
Kalenbajz

XXX.XXX.236.44

Ja myslim ze je to jedno, dulezity je, ze je ta firma zvracena a jde jen diky sve "kvalite" ke dnu. Ke stesti vsem zakaznikum smajlík Jeste je sranda, ze se soustredi na internetove nakupy, kdyz 99 % zakazniku si na netu lehce dohleda ze jsou podvodnici smajlík
A vo tom to je. Ze se podvodnik lehce na netu odhali protoze tu zakaznik muze napsat sve skutecne zkusenosti V jejich pripade jenom negativni.

prskavec

20.7.2017 15:20
prskavec

XXX.XXX.52.72

Dobrý den, prosím není už trochu škoda času a místa neustále omílat to samé?Vždyt kdo chce at koupí a kdo nechce at nekupuje. Já si u nich taky v živote nic nekoupil, přece koupím jen to co se mi líbí ale jinak opravdu bych už toto téma ukončil nebot vypadáme jak baby na vsi, a stále dokola.

20.7.2017 15:24
Kalenbajz

XXX.XXX.236.44

A jéje, připojili se, a teď to zase bude atak falešných příspěvků A rádi by ještě konec tématu. No to věřím!

prskavec

20.7.2017 15:27
prskavec

XXX.XXX.52.72

Ale prd, me to je jedno, já si odchovávám vše sám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík