Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2017 21:27
gajdovka

XXX.XXX.39.74

Tak jsem neuhlídala kačku a husku.Husa byla ožraná, z jedné strany, okousaná žebra na kost a kačka měla díru jakoby na prsu, co to mohlo být?Liška? ta si odnese, ne?nežere na místě nebo nevím.

10.2.2017 21:41
ovecka

XXX.XXX.203.146

Podobně mi okousala pižmovky kuna s mladými. Učila je lovit, za bílého dne a zlikvidovaly okolo 10 kusů. Byly různě nakousané právě na prsou. Bylo to odpoledne za jasného dne a nikdo nic neslyšel. Ve dvě byly všechny v pořádku a po 17 hodině většina mrtvá. Dana.

11.2.2017 09:18
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Kuna, lasice, tchoř, psík, liška, kočka, pes, káně... Těch možností je opravdu hodně. Našla jste nějaké stopy (ve sněhu, blátě, písku)? Stopy zápasu (vytrhané peří, krev)? V kolik hodin? Na jakém místě (samota, zahrada, dvůr)? Oba kusy naráz na stejném místě? atd atd...

11.2.2017 09:26
gajdovka

XXX.XXX.39.74

xchipsy napsal(a):
Kuna, lasice, tchoř, psík, liška, kočka, pes, káně... Těch možností je opravdu hodně. Našla jste nějaké stopy (ve sněhu, blátě, písku)? Stopy zápasu (vytrhané peří, krev)? V kolik hodin? Na jakém místě (samota, zahrada, dvůr)? Oba kusy naráz na stejném místě? atd atd...

Mám je u salašky s kozama, kousek od zástaveb, budu muset zavírat.
jedna byla napadená, vyžraná díra, ale ještě chodila, druhou asi rval přes ovčí pletivo a na druhé straně se zastavil, zřejmě to nemohlo unést a tam vyžraná husa do půlky.Můžou ten zbytek psi?Nemůže to být nakažené?

11.2.2017 11:05
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Nemáte tam v okolí nějakého toulavého psa? Liška by si kořist odnesla. Kuna by zas nesežrala tolik.
Odřežte ty ožrané části, dobře uvařte a klidně zkrmte psům.

11.2.2017 11:12
gajdovka

XXX.XXX.39.74

xchipsy napsal(a):
Nemáte tam v okolí nějakého toulavého psa? Liška by si kořist odnesla. Kuna by zas nesežrala tolik.
Odřežte ty ožrané části, dobře uvařte a klidně zkrmte psům.

Neviděla jsem žádného, ok.

11.2.2017 11:45
PetaaS

XXX.XXX.70.9

Kuna nebo liška my jsme přišli o šest kuřat z deseti a druhou noc se přišli podívat obě dvě

Přidejte reakci

Přidat smajlík