Dobrý den liheň mám hotovou jen bych potřeboval poradit jak vyřešit přísun čerstvého vzduchu...? A kolikrat mam krepelčí vejce otáčet... diky za rady.
kura

XXX.XXX.250.195
Ja som prepeličie vajcia otáčal tak ito ako slepačie ráno a večer.
kura

XXX.XXX.250.195
Áno tupím koncom hore čiže špičku dole.
kura

XXX.XXX.250.195
No ja som otáčal o 180 ale myslím že aj 45 stupňov bude stačiť ide len oto aby sa žltko neprilepilo ku škrupine.
kura

XXX.XXX.250.195
Podla toho aká je liaheň tvar a tak... ja som si spravil vetranie po svojom a zatial funguje na 100%. Na jednej bočnej stene mám otvor 2cm a oproti 4cm písali mi že je to blbosť a tak ale mne to tak funguje a s prísunom vzduchu neni problém... treba to vyskúšať vylepšovať a podobne. doma robené liahne sa dajú vždy vylepšovať a prerábať.
kura

XXX.XXX.250.195
Niekto má na bokoch a niekde hore aj dole všelijak. Je tažko zistit ako bude najlepšie. Osobne si myslím že na bočných stenách je to lepšie lebo teplý vzchu stúpa hore a zbytočne bude unikať preč.Ale je to len moja teoria nie som odborník. Ja som si vyrobil liaheň. a prvé som liahol prepeličky a úspešnosť 80% čo bolo super a mám v nej veci porobené čo mi hovorili ostatní že to nemože fungovať- a ono to nakoniec funguje lepšie ako kúpené drahé liahne.
kura

XXX.XXX.250.195
Jasné treba to sledovať a vychytávať chyby. V pohode :).