Škubání drůbeže - spařování

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dada11

6.3.2017 11:12
Dada11

XXX.XXX.220.21

Dobrý den, prosím o názory jak pařit drůbež pokud chci třeba 20 ks. Zatím jsme dělali jen tak 5kousků najednou a na každý kus jsem dala novou vodu, aby se ta nová nemáchala ve špinavé, ale pokud budu chtít spařit více kusů, tak abych si pořídíla dva pařáky? Díky za názory.

6.3.2017 16:15
ovecka

XXX.XXX.171.70

Pokud jste na čistotu akurátní, tak dávejte pokaždé novou. Já udělám 20 kusů v pohodě v jedné. Vždyť de jeno estetický dojem. Bacily jsou mrtvé a po vykuchání se každý kus umyje. Jenom dolévám, když není kus potopený. Dana.

Dada11

8.3.2017 00:21
Dada11

XXX.XXX.220.21

Díky Dani :).

8.3.2017 19:33
Olánek

XXX.XXX.146.114

Dvacet kusů drůbeže.jaké?za jak dlouho.

8.3.2017 21:03
ovecka

XXX.XXX.203.146

Olánek napsal(a):
Dvacet kusů drůbeže.jaké?za jak dlouho.

Olánku, já jsem tvor společenský a když pařit tak s kolegyňkami a i s tryznou za mrtvé. Každá se nechá přivézt s lahvinkou a jedeme, dokud není všechno "spařené" a hotové. Název této společensko-kulturní akce je odvislý dle druhu zpracovávané drůbeže. Nejčastěji paříme s kohouty nebo kachnami. Večer si chlapi odvezou ta svoje zvířata domů. A za pár týdnů si dáme repete třeba s husama. Sejde se nás 4-5, tak to těch 20 kusů není moc. A že to trvá docela dlouho nás nemrzí, ono to chvilku trvá než se zlikvidují zásoby jídla a pití. Dana.

9.3.2017 06:12
Olánek

XXX.XXX.146.114

Tak to jsem netušil, že přátelská součinnost ještě existuje.Naposled jsem ji spatřil na vlastní oči, při zemědělské činnosti tisíc km.směrem východním..Přesto mám jistou obavu, jen v titulcích,
Novodobá otrokářka?Oškubala státní kasu, hájila se občanskou výpomocí.Ženy škubaly a švitořily po desáté večerní bez předchozího oznámení příslušnému úřadu, nebo,
Vodňanští, z podnětu na iF, navázali spolupráci s ženskou věznicí ve Světlé, kde se vězeňkyně již nenudí, ale škubají drůbež v dešťové vodě, občas slunkem ohřáté, náklady jsou minimální a drůbežárně strmě stoupá zisk.

9.3.2017 14:55
ladd

XXX.XXX.34.50

Olánek napsal(a):
Tak to jsem netušil, že přátelská součinnost ještě existuje.Naposled jsem ji spatřil na vlastní oči, při zemědělské činnosti tisíc km.směrem východním..Přesto mám jistou obavu, jen v titulcích,
Novodobá otrokářka?Oškubala státní kasu, hájila se občanskou výpomocí.Ženy škubaly a švitořily po desáté večerní bez předchozího oznámení příslušnému úřadu, nebo,
Vodňanští, z podnětu na iF, navázali spolupráci s ženskou věznicí ve Světlé, kde se vězeňkyně již nenudí, ale škubají drůbež v dešťové vodě, občas slunkem ohřáté, náklady jsou minimální a drůbežárně strmě stoupá zisk.

Díky

9.3.2017 17:24
ovecka

XXX.XXX.203.146

Olánek napsal(a):

Tedy Olánku, tak to jste si u nás na západě po... Kolegyně se cítí hluboce dotčeny, že jste je nazval vězeňkyněmi. Ty už na vlašáka nenachytáte. Dana.

13.3.2017 07:08
Olánek

XXX.XXX.146.71

Ovečko, prosím sdělte omluvu dotčeným kolegyňkám.Samozřejmě, že jsem měl na mysli společenskou prospěšnost vězeňkyň.Vysoké platy trestních soudců a státních zástupců, odměny soudcům z lidu toliko přísedících, jakož i znalcům z celé řady oborů, zejména psychiatrie, vězeňské službě, nemluvě o soudních úřednicích, rejstříku trestů, ostraze budov a mnoho dalších činnostech s uvězněním spojených.
Hlavně vězeň není nezaměstnaný, chlouba naši vlády v EU, nízká nezaměstnanost

Přidejte reakci

Přidat smajlík