Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2017 12:17
alibaba62

XXX.XXX.33.14

Dobrý den, musela jsem zabít slepici, posedávala, nežrala, byla schlíplá. Uvnitř byla plná vody a všude na orgánech i střevech malinkaté kuličky. Nevíte co to je? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2017 12:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

alibaba62 napsal(a):
Dobrý den, musela jsem zabít slepici, posedávala, nežrala, byla schlíplá. Uvnitř byla plná vody a všude na orgánech i střevech malinkaté kuličky. Nevíte co to je? Děkuji.

Zánětlivá ložiska?

příčinou bývá jakékoliv celkové onemocnění, nejčastěji bakteriální. bez opravdové pitvy s kultivací ze změn vám nikdo nic konkrétnějšího neřekne.

9.3.2017 19:13
1978milan

XXX.XXX.241.21

alibaba62 napsal(a):

Dobrý den, dnes jsem taky zabil 2 slepice, loňské modré dominanty. Jak píšete, plné vody. V každé byl snad litr jakoby kalné tekutiny. Měly obrovské břicho, tahaly ho skoro po zemi.Žraly normálně, jen byly takové smutné a pořad pospavaly. Na hřady ale vyletět nemohly.Jinak orgány měly v pořádku. Byly to perfektní nosnice, od začátku snášely veliká vejce, někdy dvouzloutkove. Mohlo by to být celkové vyčerpání organismu a tím selhání orgánů? Na googlu jsem se dočetl, ze zavodneni může způsobit mimo jiné i nemoc jater, nebo cévní onemocneni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík