Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Patunta

16.4.2017 15:04
Patunta

XXX.XXX.219.2

Dobrý den. Má někdo brinsea ovation advent. Budu ráda za hodnoceni.? Ještě prosim o radu zda rcom 50 drži všude stejnou teplotu? Jde mi o to zda ta menší nedrží lépe teplotu a ta velká bude hodně rozdílná (rozhoduji se zda rcom nebo brinsea a malou nebo velkou? Jde mi o stejnou teplotu po celé lihni!) Děkuji D.

17.4.2017 17:50
ovecka

XXX.XXX.203.146

Mám Brinsea Ovation Advance 190, teplota po zkalibrování je na horním patře 38,1, uprostřed 37.9 a dole 37,8°C. Řeším to tím, že každý večer plata přemístím. Líhnutí je naprosto perfektní, využívám i spodní část - dolíheň a líhnu najednou 190 vajec. Nasazuji třeba po 5 dnech, aby se líhlo jen jedno plato. Ale není problém vylíhnout více plat najednou. Manžel mi udělal dřevěné nástavce na plata, aby kuřata nevypadávala z horniho plata až dolů. Překlápění musí být vypnuto, jinak by se plata s nástavci nevešla. Při dolíhnutá snižuji teplotu na 37,8°C a rosím. Pro slepice jsem naprosto spokojena. Vodní vylíhnout neumím, zůstává mi vyvinutá, naklovaná ve vejcích. Teplotu nad 70% neudržím. Dana.

17.4.2017 17:56
ovecka

XXX.XXX.203.146

Ještě foto líhně a nástavku na plato.

17.4.2017 18:04
jo012810

XXX.XXX.96.211

Patunta napsal(a):
Dobrý den. Má někdo brinsea ovation advent. Budu ráda za hodnoceni.? Ještě prosim o radu zda rcom 50 drži všude stejnou teplotu? Jde mi o to zda ta menší nedrží lépe teplotu a ta velká bude hodně rozdílná (rozhoduji se zda rcom nebo brinsea a malou nebo velkou? Jde mi o stejnou teplotu po celé lihni!) Děkuji D.

Na toto vám pravdivě odpoví a poradí prodejce na www.lihne.cz. Všechny vámi vytypované prodává a poradí spolehlivě a pravdivě. Když jsem nakupoval líhně, tak mi popsal pravdivě, vše co prodává. Např. uveld, že Ral nedrží teplotu po celé ploše stejně a proto je nutné vejce přehazovat od středu ke kraji a opačně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík