Prosím moc o radu, mám asi 7 denní kachně indického běžce kterému se udělala od zátylku po lopatky lysina... Čím to je?
Dávám mu VKCH 1, směs však nechce žrát, takže mu tam přimíchávám uvařené vajíčko a takto
to dlabe parádně.
acidomid D koupím zítra.
včera začalo mít i trochu průjem, nevím jestli to je tím vejcem nebo malou teplotou? je v 24,5 st, občas otevřená trouba na 30st...tam vždycky pookřeje a je čilé.
Je na hoblinách, denně měněných, denně asi 1-2 hod na trávě venku.
Nikde nemohu pobrat rozumu a rad jak kvalitně dát takovému prcku vše aby prospívalo. Dělám něco špatně?
Předem děkuji za každé info.
Podle mne je v malé teplotě, mělo by mít stálých 26-28°C, venčení na trávě pro samotné také není nic teplého. Myslím si, že mohlo prostydnout.
Druhým problémem je, že je samo - je ve stresu, nežere.
Zvyšte teplotu - žárovkou, kupte moučné červy, ať získá energii a pořiďte mu kamarády. Dana.
Děkuji mooc za radu, mělo mít 9 sourozenců, jenže jsem zjistila, že sousedův kocour kačeně chodil do hnízda...a k tomu tam začali chodit potkani..Čtyři roky chovám indy a z žádné snůšky se nepodařilo vylíhnout kachně, buď kuny, dokonce liška, teď potkani a kocour, ten mi chodí i na okrasné rybičky..tohle jediné za celá léta mělo dáno do vínku aby přišlo na svět, tak jsem ho kačeně odebrala, jinak by už nebylo mezi námi..
Po bytě ho nosím ve vlasech mám je tak dlouhé že si tam zaleze a vegetí, takže pokud to jde zahřívám sama.
Doufám že mu budou červíci chutnat, jinak je dostanou děti k obědu :D
Ještě jednou děkuji.