Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2017 14:12
podbaba

XXX.XXX.205.245

Dobrý den, nevíte někdo jestli se mi vylíhnou krůťata když mi týden před vylíhnutím krůta slezla z vajec, našla jsem je už studené mohlo jit tak o 5 hodin.Dříve na nich byla jako pecka a krůta je to spolehlivá.Teď na nich sedi, vratila jsem ji hned jak jsem na to přišla.Mám obavu že odumřely.

Makame

27.5.2017 21:41
Makame

XXX.XXX.18.196

Viliahnu sa.Mne raz po dvoch týždňoch zletela a zavreli sa jej vrátka a vyliahli sa všetky.

4.6.2017 09:21
podbaba

XXX.XXX.205.245

Dobrý den, tak mi dnes mela lihnout a zase jsem nasla vajicka uplne studena.Mam cerstve vylihla kurata myslite ze kdyz ji je dam tak bi se krutata vylihla? Byla u nas bourka v noci jeste kolem 21 hodiny byla na vejcich nasla jsem ji v 8 rano.Dekuji za odpoved.

4.6.2017 11:38
ovecka

XXX.XXX.203.146

Pokuste se přesvědčit krůtu, ať ještě sedí. Vejce se zastuzením mohla ve vývoji.opozdit.
Prosvěcovala jse vajíčka, jsou oplozená? Pokud jsou prázdná, tak to krůta může vnímat a slézá proto, že necítí pohyby krůťat ve vejcích. Dana.

4.6.2017 14:25
podbaba

XXX.XXX.205.245

Dekuji, ano prosvěcovala jsem je.Nedávno měla I vynesené vejce z hnizda bohuzel bylo proslaple ale celkem uz velke krůtě.Bohužel mi to udĕlala podruhé.Přitom ale ji mame už 5 let a nikdy tohle neudělala.Druhá má líhnout až v úterý a měla tam perliččí vajicko a to jsem našla venku mimo bedynku ale nedostalo se ze skořápky.
Ta krůta opět sedi jak pecka ale vedle ni sedi (s přepážkou) ještě jedna a ta má líhnout v tomto týdnu.Tak doufám že to bude mít jiný průběh, I když I při dnešním nálezu tam měla jedno vejce rozbité a bylo v něm krůtě ale na to že jim chybi jen necelý týden bylo malé.
Máte s tím nějaké zkušenosti?

Přidejte reakci

Přidat smajlík