Kuriatko je stale malicke

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2017 12:38
veronuliatenko

XXX.XXX.128.110

Dobrý deň,

mám dve malé kuriatka ktore boli sice kazde viliahnute v iny termín (cca 4-5dni rozdiel) ale oboch rovesnici vyliahnuty rovnaky den ako oni su uz daleko vacsi. Jedno uz ma #asi 24 dni a stale vyzera ako keby malo asi 10 dni. Kridelka sa zaperuju ale nerastie do vysky. A toaj druhe tak isto mate s tym niekto skúsenosti?

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2017 21:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nic z nich nebude, vyřadit z chovu.Nemusí to být nutně nemoc, ale stačí i zachlazení a kuřata se podrazí a nerostou.Sourozence už nedoženou, ba naopak, budou zaostávat ještě víc, dominantní a větší kuřata je nenechají nažrat.

18.6.2017 12:17
MinoLV

XXX.XXX.159.47

Dobrý deň,
mam podobný problém kuriatka máju 4 týždne liahnem už pravidelne a ešte sa mi také nestalo a máju tie iste podmienky ako aj ostatne
ostali malé ako keby mali týždeň padnuté a strapaté krídla
ostávajú aj také malátne

za radu ďakujem.

18.6.2017 15:41
Pupča

XXX.XXX.54.33

Zdravím, taky se mi to párkrát stalo, jednou tři kuřata u brojlerů a podruhé dvě kuřata u křepelek. Poprvé jsem na zkoušku nechala jedno z kuřat žít, co z toho bude nebo nebude, ale asi ve třech měsících samo pošlo, mělo velikost třítýdenního kuřete. Pokud se mi to opět objeví, tak dané jedince ihned vyřadím, nemá smysl něco takového živit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík