Micifuzik
XXX.XXX.120.155
Ahoj, vie mi prosím niekto poradiť, prečo mojim kačkám (ruánska kačka) rastú krídla tak akoby obrátene. dá sa tomu ešte nejako pomôcť? sú už celkom zaperené. bude to mať nejaký vplyv na ďalší chov. chcela by som si ich nechať ako chovné, aby mi na jar znášali vajíčka. ďakujem.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Micifuzik
napsal(a):
Ahoj, vie mi prosím niekto poradiť, prečo mojim kačkám (ruánska kačka) rastú krídla tak akoby obrátene. dá sa tomu ešte nejako pomôcť? sú už celkom zaperené. bude to mať nejaký vplyv na ďalší chov. chcela by som si ich nechať ako chovné, aby mi na jar znášali vajíčka. ďakujem.
Ne, jakmile se vám zkřiví křídla, je to v podstatě neřešitelné a postižený jedinec je pekáčový.
druhou várku lépe krmte, ta vada vzniká špatnou výživou. tyhle se můžete pokusit zachránit obvazem a okamžitým přechodem na vyváženou stravu, ale výsledek vám nikdo nezaručí.
Micifuzik
napsal(a):
Loni jsem dostal kachnu s jedním takovým křídlem. Ostříhal jsem jí letky a dnes ani nevím, která to je.
Môj najdrahší!
Volám sa John W. Nicholson, hľadám dôveryhodného a poctivého niekoho pre srdečný vzťah. Je to moja túžka poznať vás, mám všetky tieto vlastnosti vo mne, láskavo mi odpovedajte prostredníctvom mojej súkromnej e-mailovej schránky (genjohnicholson@outlook.com), aby sme sa lepšie poznali. Dúfam, že od vás budem čítať, ak vás zaujímajú aj vás. Vďaka a dúfam, že sa od vás najskôr dozviete.