Zdravím, nemohl by mi někdo oskenovat část ze vzorníku drůbeže o husám pomořanských. Letos bych si je chtěl pořídit a je tu hodně inzerátů a každá husa vypadá úplně jinak. Nechtěl bych naletět, navíc husy budou na výstavy takže nechci hned při první koupi nakoupit neztandartně zbarvené jedince..
Http://www.klubvodnidrubeze.estranky.cz/clanky/plemena-hus/husy-pomoranske.html
Tady máte to nejdůležitější. Nechte si ukázat rodiče, jejich oceňováky z výstav, zkoukněte vyrovnanost kresby u housat, silné rovné krky, dobře živená zvířata, pokud vám někdo bude tvrdit, že je jenom pase a stačí to, tak od těch ruce pryč, ta budou podtržená a není záruka kvalitního vývoje orgánů. Dana.
ovecka
napsal(a):
Http://www.klubvodnidrubeze.estranky.cz/clanky/plemena-hus/husy-pomoranske.html
Tady máte to nejdůležitější. Nechte si ukázat rodiče, jejich oceňováky z výstav, zkoukněte vyrovnanost kresby u housat, silné rovné krky, dobře živená zvířata, pokud vám někdo bude tvrdit, že je jenom pase a stačí to, tak od těch ruce pryč, ta budou podtržená a není záruka kvalitního vývoje orgánů. Dana.
Děkuji moc za odpověď. Nechtěl bych naletět. Viděl jsem inzeráty a tam jsou právě různé barvené patvary. Navíc jsem byl u pána v Brně a ty jeho husy, no děs a za tu cenu. Tak proto se ptám tady.
Měl bych ještě jednu otázku, chtěl bych si pořídit vzorník, ale na oficiálních stránka chovatelů už je vyprodány, nevíte jak ho sehnat?
Nejspíš by se hodil když chci vystavovat.