Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2017 20:23
Patunta

XXX.XXX.219.2

Dobrý den Letos jsem to přehnala a mám dost kalimer ale nemohu je nechávat jako živou zasobu. Mohu se zeptat jak dlouho máte maso v mrazáku? Děkuji D.

15.8.2017 22:10
ovecka

XXX.XXX.203.146

Kuřecí maso mi vydrží 6 měsíců při -18°C beze změn. Potom se již začíná tuk kazit a je trochu cítit. Pokud máte v mrazáku teplotu vyšší, doba uložení se zkracuje.
Informace o dalších potravinách třeba zde: http://doma.nova.cz/clanek/agrrr/usetrete-i-tyto-potraviny-muzete-zmrazit-vite-jak-na-to.html
http://www.jarodic.cz/cz1/jak-mrazit-a-rozmrazovat-maso.php

Je pravda, že maso kuřat, husí a kachen používám i po 9 měsích. Tučné části vyberu a uvařím psovi nebo slepicím. Po upečení se změněný pach tuku vytratí. Dana.

15.8.2017 22:16
dadu

XXX.XXX.61.94

Já drůbež stahuji z kůže a téměř všechen tuk hned oberu. V mrazáku mi drůbež vydržela 9 měsíců bez změny chuti. Pak už nemělo co vydržet

15.8.2017 22:50
Patunta

XXX.XXX.219.2

Děkuji moc.

16.8.2017 11:58
ovecka

XXX.XXX.203.146

dadu napsal(a):
Já drůbež stahuji z kůže a téměř všechen tuk hned oberu. V mrazáku mi drůbež vydržela 9 měsíců bez změny chuti. Pak už nemělo co vydržet

Tak to by u nás neprošlo, kachna nebo husa bez kůže to je jako pivo bez pěny Dana.

16.8.2017 17:47
dadu

XXX.XXX.61.94

Tak kachna a husa - to je něco jiného smajlík Loni jsem měla 2 + 1 po x letech a ty byly s kůží smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík