Chov českata chocholata hus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2017 15:37
jakura

XXX.XXX.189.89

Dobry den, chcel by som sa spytat na chov českej chocholatej husi nikdy som ich nechoval. a checel by som začat s chovom tejto husi. za odpovede dakujem

23.8.2017 15:45
ovecka

XXX.XXX.203.146

Česká chocholatá husa se chová jako jiné husy. Literatury o chovu je na trhu spousty a taktéž informací na internetu. Hledejte a vzdělávejte se. Dana.

PS: doufám, že podobné dotazy nebudete vznášet ke každému plemeni, co vás napadne

23.8.2017 15:52
jakura

XXX.XXX.189.89

Dakujem za odpoved

23.8.2017 20:15
kohut

XXX.XXX.195.173

Dobrý deň prajem. Dobre, ale treba uznať, že každé plemeno čohokoľvek, má svoj fortieľ! Nechcel tak mnoho ten chlapčisko Jakura, alebo áno? Hodený do rieky, bud skapeš, alebo sa naučíš plávať! Bravo, ba povedal by som-Bravissimo! Aký je to pocit?!

23.8.2017 20:21
jakura

XXX.XXX.189.89

23.8.2017 20:33
ovecka

XXX.XXX.203.146

kohut napsal(a):
Dobrý deň prajem. Dobre, ale treba uznať, že každé plemeno čohokoľvek, má svoj fortieľ! Nechcel tak mnoho ten chlapčisko Jakura, alebo áno? Hodený do rieky, bud skapeš, alebo sa naučíš plávať! Bravo, ba povedal by som-Bravissimo! Aký je to pocit?!

Opravdu si myslíte, že je na jeho otázku jednoduchá odpověď? V knize je o chovu husí 35 stran textu na A5 formátu. Přepisovat je opravdu nebudu. Až položí konkrétní otázku, dočká se konkrétní odpovědi.
V životě husy nechoval, tak si asi bude muset něco přečíst, jinak to nepůjde. Děláme to tak všichni (nebo většina). Dana.

24.8.2017 11:38
jakura

XXX.XXX.189.89

Dakujem včera som si prečital o týchto husach na jednej stranke a objednal som si knihu a už mi prišla tk tam o nich niečo budo

24.8.2017 20:17
kohut

XXX.XXX.195.173

Danka naša zlatá, to je všetko ok a myslím, že máte pravdu-sčasti! Nik nemá celkom pravdu. Iste mi dáte za pravdu, že ako sama určite viete, nie všetko ani v chovateľskej literature- je pravda. Majstra robí prax, samozrejme, po predchádzajúcich študiách. Ovšem, nedá mi nespomenúť to PS. Bolo to nutné? Nemala ste dobrý deň, myslím. No majte sa pekne a aj ostatní, pozdravujem.

24.8.2017 21:25
rumbaba

XXX.XXX.219.47

kohut napsal(a):
Danka naša zlatá, to je všetko ok a myslím, že máte pravdu-sčasti! Nik nemá celkom pravdu. Iste mi dáte za pravdu, že ako sama určite viete, nie všetko ani v chovateľskej literature- je pravda. Majstra robí prax, samozrejme, po predchádzajúcich študiách. Ovšem, nedá mi nespomenúť to PS. Bolo to nutné? Nemala ste dobrý deň, myslím. No majte sa pekne a aj ostatní, pozdravujem.

No a vy myslíte že tu literaturu píše inženýr který viděl husu jen při obědě? Kdepak právě ta literatura je psaná z praxe takže je nejlepší nejdřív tu literaturu a pak když je konkrétní otázka nebo problém tak je dobré se zeptat chovatelů jestli se stím nesetkali. Takže asi tak. Já když začínal tak jsem doslova vybílíl knihkupectví a studoval a studoval takže nějaké dotazy jak se chová husa atd, byly zbytečné. Toť můj osobní názor

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.8.2017 08:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

rumbaba napsal(a):
No a vy myslíte že tu literaturu píše inženýr který viděl husu jen při obědě? Kdepak právě ta literatura je psaná z praxe takže je nejlepší nejdřív tu literaturu a pak když je konkrétní otázka nebo problém tak je dobré se zeptat chovatelů jestli se stím nesetkali. Takže asi tak. Já když začínal tak jsem doslova vybílíl knihkupectví a studoval a studoval takže nějaké dotazy jak se chová husa atd, byly zbytečné. Toť můj osobní názor

Souhlas. Jenže on se nám tady teď rozmohl takový nešvar...
Prostě mám něco v úmyslu, něco se mi líbí, ale proč bych se snažil, raději sem hodím dotaz a piště, ne? Ikdyž to je ta lepší varianta. Pak je ta druhá, koupím zvíře a píšu, čím ho krmit, kam ho ustájit, co potřebuje, proč nežere, proč moc žere, proč má průjem, proč nekadí... Asi je to tou internetovou dobou

25.8.2017 16:43
jakura

XXX.XXX.189.89

Dakujem za odpovede

25.8.2017 20:00
honzapm

XXX.XXX.182.25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Souhlas. Jenže on se nám tady teď rozmohl takový nešvar...
Prostě mám něco v úmyslu, něco se mi líbí, ale proč bych se snažil, raději sem hodím dotaz a piště, ne? Ikdyž to je ta lepší varianta. Pak je ta druhá, koupím zvíře a píšu, čím ho krmit, kam ho ustájit, co potřebuje, proč nežere, proč moc žere, proč má průjem, proč nekadí... Asi je to tou internetovou dobou

To moc prožíváte. Jsou horší nešvary. Třeba když v Asku dojdou gauče.

25.8.2017 20:30
kohut

XXX.XXX.195.173

Dobrý večer, je to tak a schvaľujem napísané-rumbaba, frufru, proste je to tak, ovšem poprosím, však som napísal: majstra robí prax, samozrejme, po predchádzajúcich študiách! A tá literatura- poznám takého čo husi naozaj videl, ale nemá skusenosti s chovom. Verejne nie, inou formou ho kľudne budem menovaťn nie je to neznáma osoba. Celkom na záver-honzapm to vystihol fasa. No, prajem všetkým nám dobré zdravie a v chovateľstve uspechy! Zdar.

27.2.2018 12:29
motodědek

XXX.XXX.50.61

V první řadě je to husa česká a to mluví samo za sebe.Tato husa se uživí v přírodě i bez lidské pomoci. Dokud je něco nesežere. Ráno je pustím a běžte kam vás křídla zanesou.Večer přijdou si něco dobrého zobnout a to jim podávám přímo v husinci.Jsou to podmíněné reflexi jako u psa. Žádnou vědu v tom nehledejte. Navštive fejzbuk -drůbež bez cenzury tam se dozvíte i uvidíte spoustu zajímavých věcí. Chovu zdar.

Přidejte reakci

Přidat smajlík