Slepici se zvětšuje břicho/zadek

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Honyhony

23.8.2017 21:28
Honyhony

XXX.XXX.173.179

Dobrý den, jedné z našich slepic se zvětšuje zadek, sice je to už tak dva měsíce, co to začalo, ale dnes už ani nechodila, vypadá to, že se bude zítra kutálet :( Vypadá to hrozně nafoukle a slepice je velmi těžká, zájem o jídlo má, ale je opravdu skleslá, hřebínek jí ustoupil za ty dva měsíce a má ho jako kuřátko, určitě nesnáší už alespon 4 měsíce vejce. Veterinářka mi řekla, že přes drůbež není.. Utratit je mi jí líto. Takže spoléhám na nějakou radu, nic jsem nevygooglila.

23.8.2017 21:46
horal

XXX.XXX.202.176

Jestli je to starší hybridka, mohlo by e jednat o tuberkulozní nádor, který bývá někdy větší než lidská pěst.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.8.2017 22:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

Honyhony napsal(a):
Dobrý den, jedné z našich slepic se zvětšuje zadek, sice je to už tak dva měsíce, co to začalo, ale dnes už ani nechodila, vypadá to, že se bude zítra kutálet :( Vypadá to hrozně nafoukle a slepice je velmi těžká, zájem o jídlo má, ale je opravdu skleslá, hřebínek jí ustoupil za ty dva měsíce a má ho jako kuřátko, určitě nesnáší už alespon 4 měsíce vejce. Veterinářka mi řekla, že přes drůbež není.. Utratit je mi jí líto. Takže spoléhám na nějakou radu, nic jsem nevygooglila.

Utratit, nic jiného vám nezbývá.

24.8.2017 06:07
mysak

XXX.XXX.47.214

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Utratit, nic jiného vám nezbývá.

Přesně tak

Přidejte reakci

Přidat smajlík