Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2017 19:21
hajenka

XXX.XXX.243.1

Mám dotaz. Nyní jsem měla husu na vejcích a byly čisté. Je možné, že houser byl nyní slabý a z jara bude oplození vajec lepší. Je tříletý, landeský. Mám je teprve první rok, takže nevím, zda je plodný. Prohlížela jsem ho a proti bílému, brojlerovému nemá skoro žádný penis.

3.9.2017 21:15
ovecka

XXX.XXX.203.146

Jak to tak čtu, tak se někdo potřeboval zbavit páru husí, které nevyvádí mladé - husa nese dvoužloudková vejce a houser je neplodný! 3letý houser musí mít zcela vyvinutý penis. Nevěřím tomu, že by mu do jara narostl. Vypadá, že je vadný Bohužel, i tací chovatelé se najdou, že prodají neplodné kusy jako zdravé. Dana.

3.9.2017 21:39
hajenka

XXX.XXX.243.1

Dobrý večer. Houser se pojímal jak vzteklý. Nevím taky, zda jsem ho dobře prohlédla, nemám zkušenosti. Houser i husa jsou ale od různých chovatelů. Housery měli tři, tak možná ani nevěděli jestli je dobrý. Housat měli plno. Husa je prvním rokem, takže není vyzkoušená. Jsem začátečnice v chovu hus a sbírám zkušenosti. Slyším různé názory od chovatelů a i na těchto stránkách se některé názory liší. Omlouvám se za laické otázky, ale tápu. Děkuji za názor.

3.9.2017 22:45
ovecka

XXX.XXX.203.146

Tříletý houser má penis asi 7-8cm dlouhý, spirálovitě stočený a silný asi jako tužka. Když pojímal husu a spadl z ní, viděla jste jeho penis vytažený nebo jste si ničeho nevšimla. Houser, když uskuteční správně spojení, tak vyjekne, jako když dodělává, z husy spadne a penis mu pár desítek vteřin visí z kloaky a je dobře viditelný. Dana.

4.9.2017 17:53
hajenka

XXX.XXX.243.1

Děkuji za vysvětlení. Jsem zase o něco chytřejší. Ještěže tu jste a radíte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík