Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2017 17:48
Patunta

XXX.XXX.219.2

Moc prosím. Naše fenka má čmelíky a nemůžu je zní dostat. U slepic se zdá že se to zadařilo ale u hafana ne. Vyčesávám, šamponuju a kupuji obojky. Četla jsem že pomáha biokill ale opravdu mám o ní strach! Neporadí někdo zda je to vhodné a zda ano tak postup nebo jinou radu. Opravdu doufám že se nebudete hněvat že to dám sem ale hodně Vás ma hafana a tak třeba i zkušenosti?.Děkuji, děkuji, děkuji moc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2017 17:58

Patunta napsal(a):
Moc prosím. Naše fenka má čmelíky a nemůžu je zní dostat. U slepic se zdá že se to zadařilo ale u hafana ne. Vyčesávám, šamponuju a kupuji obojky. Četla jsem že pomáha biokill ale opravdu mám o ní strach! Neporadí někdo zda je to vhodné a zda ano tak postup nebo jinou radu. Opravdu doufám že se nebudete hněvat že to dám sem ale hodně Vás ma hafana a tak třeba i zkušenosti?.Děkuji, děkuji, děkuji moc.

No, je to jednoduchý, fenka čmelíky určitě mít nebude.

5.9.2017 18:10
Tedysek

XXX.XXX.45.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No, je to jednoduchý, fenka čmelíky určitě mít nebude.

Já je na našich psech nacházím pravidelně. Soused má slepice, králíky a holuby. Takže pravidelně celý barák beru biokillem a psům tlapky (ze spodu jen co mají polštářky) taky. Ale psi mají nad 20kg. Tak v této koncentraci a množství se jim nic stát nemůže. A cmelici zmizí. Navíc jeden pes má foresto a druhý dostává pipety.

5.9.2017 20:26

Tedysek napsal(a):
Já je na našich psech nacházím pravidelně. Soused má slepice, králíky a holuby. Takže pravidelně celý barák beru biokillem a psům tlapky (ze spodu jen co mají polštářky) taky. Ale psi mají nad 20kg. Tak v této koncentraci a množství se jim nic stát nemůže. A cmelici zmizí. Navíc jeden pes má foresto a druhý dostává pipety.

Ano, vlezou na psa ze zamořeného kurníku, stejně jako vlezou na lidi.

ale není možný, aby měl pes čmelíky, kteří by na něm žili a rozmnožovali se. prostě pokud je problém se čmelíky v kurníku vyřešen, pes zadavatelky bude mít jiný problém než čmelíky.

5.9.2017 20:46
Tedysek

XXX.XXX.45.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano, vlezou na psa ze zamořeného kurníku, stejně jako vlezou na lidi.

ale není možný, aby měl pes čmelíky, kteří by na něm žili a rozmnožovali se. prostě pokud je problém se čmelíky v kurníku vyřešen, pes zadavatelky bude mít jiný problém než čmelíky.

Tak už mi to dává smysl proč je tak snadné se jich na psech zbavit. :) diky.

5.9.2017 20:48

Tedysek napsal(a):
Tak už mi to dává smysl proč je tak snadné se jich na psech zbavit. :) diky.

Čmelík je prostě parazit drůbeže. je to stejný, jako se člověk nemusí bát, že na slepice přeskočí blechy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík