Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ninka9

15.9.2017 19:24
ninka9

XXX.XXX.53.186

Dobrý večer boli sme s ockom u jednej tety a doniesli si kuriatka hodbaničky, take male biele gulky, tatino mi ii kupil na narodeniny, vravel ale ze teraz ked ich mame 2 dni doma nejak trosku smedia, budu smrdet stale? Teta ich kemila zmeskou, tak sme od nej kupili aj tu, ale maju nejake zalepene nosteky, smrdi to ako skazene vajca, ale teta ich veaj vajcami nekrmila,. Takto veavi ze su este male aby znasali, maju vraj 7 tyzdnov, poradite nam co mame robit? Mame ich okupat? Ci prestanu smrdet same? Dakujem, Ninka.

15.9.2017 19:42
mamkamaria

XXX.XXX.55.3

Najlepšie urobíš, keď sa všetko opýtaš tety, nech Ti podrobne vysvetlí, ako ich máš kŕmiť, čo im máš dávať, ako upraviť zmesku smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.9.2017 21:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

ninka9 napsal(a):
Dobrý večer boli sme s ockom u jednej tety a doniesli si kuriatka hodbaničky, take male biele gulky, tatino mi ii kupil na narodeniny, vravel ale ze teraz ked ich mame 2 dni doma nejak trosku smedia, budu smrdet stale? Teta ich kemila zmeskou, tak sme od nej kupili aj tu, ale maju nejake zalepene nosteky, smrdi to ako skazene vajca, ale teta ich veaj vajcami nekrmila,. Takto veavi ze su este male aby znasali, maju vraj 7 tyzdnov, poradite nam co mame robit? Mame ich okupat? Ci prestanu smrdet same? Dakujem, Ninka.

No, smrdí jim nozdry na zobáku? Mají z nich výtok? Samozřejmě, že na snášení jsou mladé, hedvábničky začnou tak +/- v 7.-8. měsíci. A to je máte doma? Pokud ano, tak je jané, že drůbež časem smrdí, každý bobek smrdísmajlík Je nutno je ubdržovat v čistotě, měnit podestýlku, aby nezapáchala.
Napište toho víc, pŕiznám se, že z toho dptazu som voĺaký zmatený...

ninka9

16.9.2017 20:28
ninka9

XXX.XXX.53.186

Dobry vecer, volali sme tete a ta nam povedala ze vajicka nejedli ze jedli len smesku a ze su v poriadku ze to smrda po ceste. Pozerali sme sa s ockom vecer na nich a smrdia stale aj ked maju cisto a ocko vravi ze im smrdia nosy take te dierky cez dychanie, dakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík