Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Miroslav2

17.9.2017 11:47
Miroslav2

XXX.XXX.37.133

Dobry den chcel by som sa opytat ludi ktori maju skusenosti s liahnou Rcom 20 max. Mam dilemu len v tom ze po 10tom dni sa maju vajicka kuriat ochladzovat a teda sa chcem opytat ako ste to robili vy. Ci ste iba odokrili veko liahne a nechali otvorene 10 minut a potom naspat zavreli alebo ste s otvorenim veka tak isto liahen aj vypojili zo zastrcky? Dakujem za radu ;).

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.9.2017 12:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

Miroslav2 napsal(a):
Dobry den chcel by som sa opytat ludi ktori maju skusenosti s liahnou Rcom 20 max. Mam dilemu len v tom ze po 10tom dni sa maju vajicka kuriat ochladzovat a teda sa chcem opytat ako ste to robili vy. Ci ste iba odokrili veko liahne a nechali otvorene 10 minut a potom naspat zavreli alebo ste s otvorenim veka tak isto liahen aj vypojili zo zastrcky? Dakujem za radu ;).

Já mám rcom suro a tam si normálně můžete chlazení naprogramovat, pokud chcete.

ale nic jsem nechladila a kuřata se vylíhla i tak.

Miroslav2

17.9.2017 19:35
Miroslav2

XXX.XXX.37.133

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já mám rcom suro a tam si normálně můžete chlazení naprogramovat, pokud chcete.

ale nic jsem nechladila a kuřata se vylíhla i tak.

Dakujem za odpoved hadam bude vsetko v poriadku ;).

19.9.2017 08:22
tragopan

XXX.XXX.214.227

Miroslav2 napsal(a):

Dobrý den, tuto líheň používám již asi 7 let. Nastavím teplotu, vlhkost a otáčení a pouze dolévám vodu. Neochlazuji a zatím funguje velmi dobře. Pokud chcete ochlazovat tak vypněte ze sítě a sundejte víko vždy tak na 30 minut. Hlavně pak nezapomenout opět zakrýt a zapnout do sítě.
Zdraví Míla tragopan.

Přidejte reakci

Přidat smajlík