2 kačeři spolu o samotě?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2017 00:27
smejdka

XXX.XXX.51.119

Zdravím všechny. Známé se letos "urodilo" indických běžců - a samí kačeři, takže je potřebuje někam udat. Samozřejmě se nabízí varianta vzít jednoho a dokoupit kachnu/kachny, ale co takhle dva kačeři na cca 0,5 ha? Rvali by se/snažili by se vzájemně pojímat, i když by v dosahu/doslechu neměli žádné kachny (kromě občas divokých, co kolem proletí)? Zkoušel jste to někdo? smajlík Díky za názory!

20.9.2017 07:55
m i s i c k a

XXX.XXX.98.180

smejdka napsal(a):
Zdravím všechny. Známé se letos "urodilo" indických běžců - a samí kačeři, takže je potřebuje někam udat. Samozřejmě se nabízí varianta vzít jednoho a dokoupit kachnu/kachny, ale co takhle dva kačeři na cca 0,5 ha? Rvali by se/snažili by se vzájemně pojímat, i když by v dosahu/doslechu neměli žádné kachny (kromě občas divokých, co kolem proletí)? Zkoušel jste to někdo? smajlík Díky za názory!

Zkušenost nemá, ale četla jsem, že je to bez problémů. Doporučuje se to lidem, co nechtějí
ukvákané kačeny - kačeři nemají tak výrazné zvukové projevy.

20.9.2017 09:23
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

Já dával loni kamarádovi šest kachňat a ze všech vyrostli kačeři. Až na to že po sobě skáčou vypadají spokojeně. Letos chtěl další, aby kluci měli nějaké pozdvižení. Tak dostal dalších šest kachňat a vyrostli z toho jen dvě kačenky (chudinky myslel jsem), ale loňští kačeři drží spolu a ty letošní taky. Možná už si na sebe kucí zvykli nebo to na ně přijde až na jaře. Nevím jak moc je to soužití spokojené ale určitě to jde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík