Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2017 15:58
Ivanakrausova

XXX.XXX.238.75

Dotaz
Mam stajnbasskeho housera, ktery prisel o svou husu. Byl pet let vedoucim stada a smrti partnerky se stal outsaiderem, vydedencem. Lze to nejak napravit? Vsichni ho sikanuji a je mi ho lito. Byl to vzdy vyborny otec a ochranar celeho stada!
Dekuji za napady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.12.2017 16:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ivanakrausova napsal(a):
Dotaz
Mam stajnbasskeho housera, ktery prisel o svou husu. Byl pet let vedoucim stada a smrti partnerky se stal outsaiderem, vydedencem. Lze to nejak napravit? Vsichni ho sikanuji a je mi ho lito. Byl to vzdy vyborny otec a ochranar celeho stada!
Dekuji za napady.

No husy jsou v tomhle hodně problematické. Dlouho si na sebe zvykají a když už si zvyknou je to většinou na celý život. Pokud si ho chovatelsky ceníte bylo by dobré dát ho zvlášť a přidělit mu novou husu a doufat, že si zvyknou. Ono kmeny by se měli sestavovat brzo na podzim aby si husy na sebe měli čas zvyknout. Další otázka je zda se to u 5-ti letého housera ještě vyplatí. Třeba mě někdo opraví nebo doplní. Já taky jednou přišel před vánoci o housera husy české a musel jsem jednat rychle. Housera jsem sehnal až mezi svátky a první týden to tedy byla síla. Ale pak si zvykli a na jaře byly i housata ale to byly mladé ještě nespářené kusy. Budu Vám držet palce.

20.12.2017 18:45
Ivanakrausova

XXX.XXX.133.77

Dekuji za napad.

Přidejte reakci

Přidat smajlík