Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.12.2017 17:47
fiala

XXX.XXX.32.35

Zdravím chtěl bych se zeptat zda má někdo nějaké zkušenosti s touto líhní děkuji fiala.

13.1.2018 09:58
HelenaZdenkova

XXX.XXX.7.202

fiala napsal(a):
Zdravím chtěl bych se zeptat zda má někdo nějaké zkušenosti s touto líhní děkuji fiala.

Dobrý den,

mám cca 3 roky zkušeností s touto líhní. Mám jich několik a úspěšně v nich líhnu křepelky, v létě jsem líhla též kalimera. Na tuto líheň nedám dopustit, jednoduchá obsluha a hlavně super údržba. Vajíčka máte nasazená během chvilky, nemusíte je pasovat do žádných platíček. Co se týče údržby, lze ji po jednoduchém vyndání řídící jednotky celou vzít a umýt, je to otázka chvilky.Když jsem měla Brinseu, musela jsem ji 2 hodiny čistit, než jsem nasadila novou várku. Líhnutí probíhá bez problémů, ventilátor krásně rozežene jak teplo, tak vlhko. Při výpadu el.energie - 2 dny (to byl ten hurikán v říjnu) jsem chtěla celou násadu vyhodit a ejhle, po 3 dnech se vyklubalo více jak 60 % kuřátek. Pokud máte zájem, mám tady jednu úplně novou, ještě nevybalenou - nechala jsem si ji jako rezervu, ale je už přebytečná. Cena 3.900, - Kč. Mohu vám je ukázat v provozu a vše vysvětlit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík