Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2018 23:49
M.CH.T

XXX.XXX.154.222

Dobrý den!

Velmi by mě zajímalo, co budete tento rok líhnout, prodávat či schánět? Já se pokusím sehnat násadová vejce: Zdrobnělých Indických bojovnic, bojovnic Tuzo a bojovnic Novoanglických zdrobnělých a co vy? T. (foto net).

7.1.2018 23:57
zvířátka50

XXX.XXX.154.222

Já budu líhnout zdrobnělé kočinky černé a rousné zakrslé tříbarevné M.

8.1.2018 10:16
merfi

XXX.XXX.120.228

Tesim sa na prve Redcap a budem liahnut aj Svedske kvetinove, Zlate Appenzelske chocholace a Cream Legbar.
Zhanam zdrobneleho Ardenskeho kohutika, zatial bezuspesne.

8.1.2018 10:51
monči

XXX.XXX.80.65

Dobrý den, já již líhnu Leghornky bílé.50 kousků je již ubytováno v odchovně a další se klubají. Pak plním líheň dále. Pokud bude mít někdo zájem klidně se ozvěte. Prodáváme 3 měsíční kousky. Loni ani nestačilo co jsem měla. Přeji hodně chovatelských úspěchů.

8.1.2018 14:01
M.CH.T

XXX.XXX.13.51

merfi napsal(a):
Tesim sa na prve Redcap a budem liahnut aj Svedske kvetinove, Zlate Appenzelske chocholace a Cream Legbar.
Zhanam zdrobneleho Ardenskeho kohutika, zatial bezuspesne.

Přeji mnoho úspěchu v chovu, co je to za plemeno...svedske kvetinove? Tento název slyším poprvé, tak by mě zajímalo pár informací

8.1.2018 14:12
M.CH.T

XXX.XXX.13.51

monči napsal(a):
Dobrý den, já již líhnu Leghornky bílé.50 kousků je již ubytováno v odchovně a další se klubají. Pak plním líheň dále. Pokud bude mít někdo zájem klidně se ozvěte. Prodáváme 3 měsíční kousky. Loni ani nestačilo co jsem měla. Přeji hodně chovatelských úspěchů.

Přeji mnoho úspěchu v chovu! Též jsem kdysy choval plemeno Leghorn bílé. Jsou to vynikající nosnice! Dokonce i ozdoba dvorku či zahrady, já je odstranil kvůli žádnému mateřskému pudu. Jinak jsem si je nemohl vynachválit!... V mnoha případech se mi odsvědčily jako vinikající letci! Např: Hedvábničky chytne predátor lehce, což se mi i stalo, naproti Leghornkám které jen tak nechytil! Přespávaly mi vždy na stromě a kohout byl velice agresivní vůči jiným plemenům! T.

8.1.2018 14:17
merfi

XXX.XXX.120.228

Dakujem podobne aj ja vam.Pise sa o nich aj tu na diskusii, niekto tam dal aj link o povode...Moje vyzeraju takto.

8.1.2018 14:22
M.CH.T

XXX.XXX.13.51

merfi napsal(a):
Dakujem podobne aj ja vam.Pise sa o nich aj tu na diskusii, niekto tam dal aj link o povode...Moje vyzeraju takto.

Jj, už jsem tu diskuzi našel!... Jsou nádherný! T.

8.1.2018 14:33
faith68

XXX.XXX.57.114

Ja uz liahnem forverky a brakelky strieborne.Este mam slubene cream legbar.

8.1.2018 14:42
M.CH.T

XXX.XXX.13.51

faith68 napsal(a):
Ja uz liahnem forverky a brakelky strieborne.Este mam slubene cream legbar.

Tak vám přeji mnoho úspěchu v chovu, moc chovatelů Forverek a Brakelek není! To spíše jemu podobné plemeno Lakenfeld tich už je více. Forverky jsem taky nějakou tu dobu scháněl, do té doby, než jsem se nedal do bojových plemen!

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.1.2018 16:47

Možno raz vytvorím svoj kmeň marans pšeničná a preto budem liahnúť, chcela by som tiež rozšíriť cream legber a švedskú kvetinu. Tak že môj sen že konečne si zadovažím pavlovskú kuru zlatú a mechelenské kukučky je zrejme preč.

8.1.2018 18:33
M.CH.T

XXX.XXX.159.71

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Možno raz vytvorím svoj kmeň marans pšeničná a preto budem liahnúť, chcela by som tiež rozšíriť cream legber a švedskú kvetinu. Tak že môj sen že konečne si zadovažím pavlovskú kuru zlatú a mechelenské kukučky je zrejme preč.

Tak to blahopřeji, ať mate co nejvíce kuřat! Koukám že plemeno Cream Legbar se velmi rychle rozrostlo! Toto plemeno jsem nikdy nechoval, tak nemohu posoudit! Mechelenské slepice byly také mojim velkým snem, ale málo kdo je chová! A to je škoda! T.

8.1.2018 19:31

Ďakujem veľmi pekne, aj ked neplánovane ale tak to vyšlo.

8.1.2018 20:30
Slepičářdany

XXX.XXX.128.1

Já budu líhnout bojovnice šamo pšeničné a černé a asilky velké pestré a později budu líhnout bojovnice šamo bílé

21.1.2018 16:58
mpopelka

XXX.XXX.210.185

Dobrý den, jsem začínající chovatel. Zatím mám od babičky pouze 7 hybridek. Tento rok bych si chtěl pořídit slepice čistokrevného plemena. Po čtení diskuzí a článků bych chtěl Vlašky případně Leghnorky, Šumavanky, Maransky, Vránohlavky, nebo i jiné, ale aby měli slušnou snášku. Bydlím nedaleko Průhonic, tak bych chtěl zjistit zda někteří chovatelé v okolí prodávají některá z těchto plemen.
Budu rád za každou odpověd a radu
Děkuji.

21.1.2018 21:33
Koller

XXX.XXX.16.125

monči napsal(a):

Mel bych zajem odkud jste?

22.1.2018 06:51
monči

XXX.XXX.80.65

Zdravím všechny. Nedaleko Brna obec Otmarov.

22.1.2018 07:20
viu

XXX.XXX.209.18

My jsme včera špatně zkoordinovali venceni a boxerka byla 10min venku se slepicemi...kohout slepice ochranil. Byla jsem pro něj na Moravě a pan mi ho ukazoval na sluníčku, jak se leskne a jak má krásný tvar ocasu. No kdyby ho videl, nepozna ho. Vypada jako by utekl z drubezarny za kopcem. Mám plán, že zdrobnele černé wyandot budou kvokat a nechám si od nich vysedet pěkné slipky,2privezu v létě z Nitry a bude. Od jedné bych chtěla vychovat hempsirky z koupenych vajec a jestli bude manžel spolupracovat( a dovolí další vybeh) tak dovolím dětem i leghorny.
Člověk mini...
Všem chovu žďár.

22.1.2018 07:24
viu

XXX.XXX.209.18

Samozřejmě ZDAR.
jinak jak vy drůbež a pes? Myslíte, že se to dá naučit? Když jsme venku všichni, kouka po nich, ale nelovi. Ona asi Boříka nechtěla zakousnout, jen ho nosila. Ale katastrofa...

22.1.2018 07:32
bery25

XXX.XXX.86.79

Tak moji psi a hydina nejde dokopy, uz som tak prisiel o nejedneho kouta co preletel plot, ale maleho maltezaka je sranda pozerat, ako ho kohut nahana

Přidejte reakci

Přidat smajlík