Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2018 21:25
Huoip

XXX.XXX.209.75

Dobry den, jsem zacatecnik, lonske jaro jsem si poridil kacera a dve kachny indickych bezcu. Maji zatepleny kachnik, denne je cca v jednu hodinu poustim a v prt hodin zaviram. Pres zimu maji vybeh velky 6*5 metru. Pres leto 13*7metru. Krmim psenici a rozmocenym pecivem. Ve vybehu maji jezirko, ktere je ale bohuzel od zacatku ledna zamrzle. Vsiml jsem si, ze bezci maji takove tvrde peri kolem hlavy. Na hlave maji to, co vlozim na fotce. Je to suche a slepene. Je to asi tim ze se dlouho nekoupali? Poradite co s tim?Diky za tipy co s tim udelat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2018 21:30

Jo, to je hlava od bahna.

24.2.2018 21:36
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Kýbl vody, aby mohli ponořit celou hlavu, když budou hledat na dně. Občas jim tam hodit i hrst pšenice, aby měli co přebírat. Bez vody můžou mít i problémy s očima.

24.2.2018 21:54
Huoip

XXX.XXX.209.75

Děkuji, zítra to udělám.

25.2.2018 12:17

Ja mám tiež bežce a nikdy som si nič také nevšimla a to v zime maju iba trochu vody a nie ako v lete, ale zase sú na voľno od rána do večera. Všimla som si že sa kúpu aj snehom. Práve v tomto období sú prekrásne, lesklé a len tak žiaria odtiene na tej čiernej.

25.2.2018 15:21
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Ja bych rekla ze ty hlavy maji zalepene od rozmoceneho peciva..videla jsem to u zname, ktera krmla namocenym pecivem, ktere pusobi po zaschnuti jako lepidlo..zkuste do peciva primichat srot a hlavne ten kybl ciste vody..

Přidejte reakci

Přidat smajlík