Prosím o radu plemena

Araukany
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2018 22:18
Zuva

XXX.XXX.63.177

Dobrý den, může mi někdo určit plemeno slepic? Vím akorát tu bílou, asi Araukana a černou s ostatními bílými netuším. Předem děkuji.

5.4.2018 23:50
ovecka

XXX.XXX.180.37

Dvorkový mix Dana.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.4.2018 15:16

ta prostřední možná nějaký hybrid, sousedům to běhá taky po dvoře.

6.4.2018 16:56
Zuva

XXX.XXX.63.177

My jsme vloni dostali vajíčka do líhně a z toho jsou ty černé, ty bílé jsou vysezené pod kvočnou, ale vejce byly mix, takže z nich je to co je. Já jenom, jestli něco není známé. Všechny bílé slepice nesou zelená vajíčka. Ty hnědé mám od tety, u těch vím na 100%, že jsou Velsumky. To je jediné, co vím. Jinak opravdu dvorkový mix

6.4.2018 19:47

Zuva napsal(a):
My jsme vloni dostali vajíčka do líhně a z toho jsou ty černé, ty bílé jsou vysezené pod kvočnou, ale vejce byly mix, takže z nich je to co je. Já jenom, jestli něco není známé. Všechny bílé slepice nesou zelená vajíčka. Ty hnědé mám od tety, u těch vím na 100%, že jsou Velsumky. To je jediné, co vím. Jinak opravdu dvorkový mix

To znamená, že u bílých byl otec araukana nebo jeho potomek, protože jen tak mohou slepice nést zelená vejce.

6.4.2018 19:51
Zuva

XXX.XXX.63.177

Tak to musel být nějaký potomek, protože pán od kterého jsme vejce dostali měl kohouta klasického, nějakého takového co máme my. Foto přikládám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík