Dobrý den, může mi někdo určit plemeno slepic? Vím akorát tu bílou, asi Araukana a černou s ostatními bílými netuším. Předem děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

ta prostřední možná nějaký hybrid, sousedům to běhá taky po dvoře.
My jsme vloni dostali vajíčka do líhně a z toho jsou ty černé, ty bílé jsou vysezené pod kvočnou, ale vejce byly mix, takže z nich je to co je. Já jenom, jestli něco není známé. Všechny bílé slepice nesou zelená vajíčka. Ty hnědé mám od tety, u těch vím na 100%, že jsou Velsumky. To je jediné, co vím. Jinak opravdu dvorkový mix
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zuva
napsal(a):
My jsme vloni dostali vajíčka do líhně a z toho jsou ty černé, ty bílé jsou vysezené pod kvočnou, ale vejce byly mix, takže z nich je to co je. Já jenom, jestli něco není známé. Všechny bílé slepice nesou zelená vajíčka. Ty hnědé mám od tety, u těch vím na 100%, že jsou Velsumky. To je jediné, co vím. Jinak opravdu dvorkový mix
To znamená, že u bílých byl otec araukana nebo jeho potomek, protože jen tak mohou slepice nést zelená vejce.
Tak to musel být nějaký potomek, protože pán od kterého jsme vejce dostali měl kohouta klasického, nějakého takového co máme my. Foto přikládám.