Indický běžec s chocholkou?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2018 14:42
kastef

XXX.XXX.69.65

Existuje něco takového?Nebo je to znak křížení?Dnes sem viděla, že někdo nabízí na Bazoš nás.vejce-je to kousek od nás, a docela by mne to zajímalo...škoda, že tam nebyla fotka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.4.2018 19:40

Myslím, že běžec chocholkou je na 99,9% kříženec. moc chocholatých kachen ale není.

18.4.2018 20:18
kastef

XXX.XXX.69.65

docela by mne zajímalo, jak vypadají rodiče, od kterých jsou ty vejce.

18.4.2018 20:27
pastevecovci

XXX.XXX.70.117

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím, že běžec chocholkou je na 99,9% kříženec. moc chocholatých kachen ale není.

Chocholka se připouští u kachen selských, kachen vysokohnízdících létavých a kachen zakrslých.
Je to moc nebo není?

Asi by bylo možné přenést tento znak i na IB, mám pocit, že jsem chocholaté IB kdysi i na nějaké výstavě viděl, nicméně ani český a ani evropský vzorník je nezná.

19.4.2018 08:01
kastef

XXX.XXX.69.65

Tak chovatelka mne sama kontaktovala nebot známe se, část běžců co mám jsou z jejího chovu, tak mi pošle nějaké fotky.U inzerce nebylo jméno ani email, tak sem ji nepoznala.

19.4.2018 08:15

kastef napsal(a):
Tak chovatelka mne sama kontaktovala nebot známe se, část běžců co mám jsou z jejího chovu, tak mi pošle nějaké fotky.U inzerce nebylo jméno ani email, tak sem ji nepoznala.

Tak nám dejte vědět, jak vám to chovatelka vysvětlila

20.4.2018 10:48
pastevecovci

XXX.XXX.70.117

Jenom pro zajímavost, tohle bylo kdysi vystaveno jako modrý IB s chocholkou.

http://vidzhan.rajce.idnes.cz/Breclav_krajska_vystava_29.11._-_1.12.2013/#KrajskvstavaBeclav28.11.2013061.jpg.

O tom co to vlastně bylo, si musí každý udělat úsudek sám.

9.8.2021 09:59
Jiřina R

XXX.XXX.50.135

Dobrý den,můžete mi poslat kontakt na chovatelku IB s chocholkou?
Děkuji

9.8.2021 11:31

Jiřina R napsal(a):
Dobrý den,můžete mi poslat kontakt na chovatelku IB s chocholkou?
Děkuji

IB s chocholkou, není IB. Takže asi tak. Takže hledáte chovatele, co prodával křížence indického běžce s chocholatou kachnou.

11.8.2021 08:09
nadja

XXX.XXX.1.55

IB s chocholkou samozřejmě existuje. Chocholka tam je z balijské kachny, nazývané též jen Bali. Stavbu těla mají dost podobnou, uznané jsou jen v bílé barvě a ne v ČR. Pár lidí už je tady chová.

11.8.2021 08:15

nadja napsal(a):
IB s chocholkou samozřejmě existuje. Chocholka tam je z balijské kachny, nazývané též jen Bali. Stavbu těla mají dost podobnou, uznané jsou jen v bílé barvě a ne v ČR. Pár lidí už je tady chová.

A hele! Tak jsem zase chytřejší.

11.8.2021 08:33

nadja napsal(a):

Tak je to IB nebo Bali? Ať hledám, jak hledám, nikde jsem nenašel standard IB s variantou chocholatou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík