Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím, že běžec chocholkou je na 99,9% kříženec. moc chocholatých kachen ale není.
napsal(a):
Myslím, že běžec chocholkou je na 99,9% kříženec. moc chocholatých kachen ale není.
Chocholka se připouští u kachen selských, kachen vysokohnízdících létavých a kachen zakrslých.
Je to moc nebo není?
Asi by bylo možné přenést tento znak i na IB, mám pocit, že jsem chocholaté IB kdysi i na nějaké výstavě viděl, nicméně ani český a ani evropský vzorník je nezná.

kastef
napsal(a):
Tak chovatelka mne sama kontaktovala nebot známe se, část běžců co mám jsou z jejího chovu, tak mi pošle nějaké fotky.U inzerce nebylo jméno ani email, tak sem ji nepoznala.
Tak nám dejte vědět, jak vám to chovatelka vysvětlila
Jenom pro zajímavost, tohle bylo kdysi vystaveno jako modrý IB s chocholkou.
http://vidzhan.rajce.idnes.cz/Breclav_krajska_vystava_29.11._-_1.12.2013/#KrajskvstavaBeclav28.11.2013061.jpg.
O tom co to vlastně bylo, si musí každý udělat úsudek sám.

Jiřina R
napsal(a):
Dobrý den,můžete mi poslat kontakt na chovatelku IB s chocholkou?
Děkuji
IB s chocholkou, není IB. Takže asi tak. Takže hledáte chovatele, co prodával křížence indického běžce s chocholatou kachnou.
IB s chocholkou samozřejmě existuje. Chocholka tam je z balijské kachny, nazývané též jen Bali. Stavbu těla mají dost podobnou, uznané jsou jen v bílé barvě a ne v ČR. Pár lidí už je tady chová.

nadja
napsal(a):
IB s chocholkou samozřejmě existuje. Chocholka tam je z balijské kachny, nazývané též jen Bali. Stavbu těla mají dost podobnou, uznané jsou jen v bílé barvě a ne v ČR. Pár lidí už je tady chová.
A hele! Tak jsem zase chytřejší.

nadja
napsal(a):
Tak je to IB nebo Bali? Ať hledám, jak hledám, nikde jsem nenašel standard IB s variantou chocholatou.