Cerny caj jako piti pro kurata

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2018 22:35
Ivoseka

XXX.XXX.39.3

Dobry den, starsi kamaradi mi rikali ze je lepsi davat kuratum na piti cerny caj nez vodu. Nikde jsem se o tom nedocetl. Maji pravdu?
Dekuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.4.2018 07:50

Ivoseka napsal(a):
Dobry den, starsi kamaradi mi rikali ze je lepsi davat kuratum na piti cerny caj nez vodu. Nikde jsem se o tom nedocetl. Maji pravdu?
Dekuji.

i stará chovatelská literatura hovoří u černém, přesněji řečeno ruském, čaji. třísloviny v něm mají asi jistý účinek preventivní proti průjmu, ale já kuřata napájím normálně vodou a problém nemám.

25.4.2018 10:34
veraboskova

XXX.XXX.18.226

První 3 dny černý čaj a kukuřičný šrot a žádné ulepené zadečky. Nevím, jestli ten čaj má efekt, nebo jde jen o převaření vody. Každopádně efekt to má.

25.4.2018 13:14
paskov244

XXX.XXX.120.12

Dávám kuřátkům pít čistou vodu odstátou a tak teplou jakou mají teplotu v odchovně. Vodu v neuzavřené ped láhví postavím do odchovny na 24 hod. za pět let co si líhnu sám jsem ještě kuře z ulepeným zadkem neměl a při odchovu ani jedno neumřelo. Takto je napájím 5 týdnu, krmím prvních 10 dnů jen suchou směsí pak ji vlhčím ale opět vlažnou odstátou vodou a přidávám drcené suché kopřivy.

25.4.2018 20:29
mysak

XXX.XXX.32.177

Ivoseka napsal(a):
Dekuji.

Za mě ano, dával jsem to a dobrý.

26.4.2018 11:30

mysak napsal(a):
Za mě ano, dával jsem to a dobrý.

aj za mňa ano. ale nezabudni ho do 24 hodín vymeniť za čerstvý, lebo sa kazí.

26.4.2018 13:37

Tak mne dcéra hovorila že musím variť čaj varila som a ok, ale tento rok som sa rozhodla len s vodou a nič také ako zalepené zadočky nemali ani vtedy a ani teraz, takže ja som nenašla rozdiel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík